Yok canım karnıbahar acaip tıkıyo mideyi, yatana kadar rahatımAyy tam perçembe menüsü olmuş acıkmadın mııı??
Ben de yapcam bu hafta sen nasıl yapıyorsun ben yumurta koymayınca dağılıyorbuzluga köfte yapıp atmam lazım
bitti bi yaptınmı gidiyor baya
2 kg dan mı yapsam diyorum bukez çokmu olar
Sebze sıkıntısı çekiyorum herife gına geldi brokoliden karnıbahardan ama menülerden o da memnun ben de zayıflicam diyoDiyo ki miu de ona “vayt olmasa tadım tuzum kalmaz buralarda”
Allaaaah.. zengin olanlardan ayarlayabilirsin
Siyah inci var stardaaaa
Ahahahahah kocasına saydırıyordu işi düşünce nasıl da sevindirik oldu
Vay pınarın menüye bak heleeee
Dur konuşmayım da aşağıdakiler konuşsun
Cocoo
İlaç kullanıyor musun ?
Perşembeye uygun dicem ama kahvaltıdaki 2 yumurta varken ekmek
Oooooooo o da tam destek heeeeeSebze sıkıntısı çekiyorum herife gına geldi brokoliden karnıbahardan ama menülerden o da memnun ben de zayıflicam diyoKış sebzesi bakim netten
Hee Allah'tan artık eve çikolata tatlı getirmiyo artık. Durumun farkına vardı şükürOooooooo o da tam destek heeeee
Ay evet ben ertesi gün artı çıkıyom pro yeyince ama kalıcı olmuyo tabiProtein bazılarına yaramıyor canım misalAhu060812 artı çıkıyor öyle yiyine
Diyo ki miu de ona “vayt olmasa tadım tuzum kalmaz buralarda”
Siyah inci var stardaaaa
Cocoo
İlaç kullanıyor musun ?
Oh ev tam diyete uygun olduHee Allah'tan artık eve çikolata tatlı getirmiyo artık. Durumun farkına vardı şükür
İstek listem: zengin olsunSen bi istek listesi yap bana ben sana bulurum :) bak benim eşim çok ponçik sana da buluruz öyle bişey
Siyah inci de tam yeşilçam değil miii
Yumurta ve balığı asla ekmesiz yiyemiyorum. Bildiğin yutulmuyo az biraz huyluyumda
Ben temizim patronnnKirlenen varsa şimdi hemen çıksın ortayaaaa
Evet mium,klomen kullandim bitti.son 1 tane hap kaldi onuda bu gece icicem.6 gün sonra doktorun yanina gitcem,catlatma ignesi verecektir muhtemelen,onu kullanicam.o da hamilelik hormonu salgiliyormus herhalde.ay cok heyecanliyim yaa nolur olsun nolurDiyo ki miu de ona “vayt olmasa tadım tuzum kalmaz buralarda”
Siyah inci var stardaaaa
Cocoo
İlaç kullanıyor musun ?
Kolay gelsin canim bende cok iddali degilim cunku regli şişkinliği basladi goguslerim acayip şişti bakalim tarti ne diyecekada81 etiketlerini alıntıladım ama kayboldu neyse sorma bir misafir bir misafir cik.sukur güzelce atlattık yarın icinde nasip bakalım
Zengini napican beee azicik adam olsunİstek listem: zengin olsun
Ben degiiil. Kurabiye trilece karşımda ama ben degillllKirlenen varsa şimdi hemen çıksın ortayaaaa
Süper menü tatlım. Ay yarın ne göreceğiz bakalım. Heyecan doruktaMenüm
Sabah 10:00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14:00
sütlü kahve
2 ceviz
Akşam 18:30
2 kepçe köfteli yoğurt çorbası(yağsız)
Salata
Su 2 lt
Spor 30dk pilates
Ne gitse kar cok yorgunum size iyi geceler yarın burdayım İnşaAllah sahalara dönüyorumKolay gelsin canim bende cok iddali degilim cunku regli şişkinliği basladi goguslerim acayip şişti bakalim tarti ne diyecek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?