- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 38
Ben de gördüm onu. Leslie nin Türkçe konuşani yok mu ki diye ararken buldum ama 10 dakika falan yapabildim. Çok fena bişey.Bide tk 500 diye bişey var youtube da o da feciii.. ama ahdım olsun 2 haftaya o videoyu kesintisiz yapmayı başaracam. @MiuLego kayıtlara geçsin
Tüm takım halay çekeriz düğünde beybiiipasta yerine salata dağıtırız ama
Wuu düğün dernek mi var mendilimi alıp geliyorum.Bakıp beğendiğini yap ve ye lik menğ olmuş ayyy
Kocana gönderiyorum bunu
Eki Görüntüle 2073784
Sen hangi şehirdeydin lees?
Benimki de diyor ben de geleyim bari diye.Ayyy geçen akşam benim eş kişisi diyor ki ne yapıyorsun dedim tk yazıyorum iyi de sen haninmezun olmustun dedim oldum ama mezun olunca da devam edebiliyorsun bana ne dedi ben sizin başkanıniz olsan sen gitme yer açılsın derdim dedi
Ay kız çok hoşuma gitti. Zayiflayip söyle bi guzellesip kaynanamin yanında ben de bunu dedirtmeliyim birilerine.@candysugarVay vay hamarat taliplisi çok türkanım
Misafirlikte spor yapan türkanım
Bugüne kadar pek parlak gitmedi durumum
Yatmadan 7 zeytin 1 incir ye.. wc ye iyi geliyo..Bugun gündüz ilaç içtim
WC için hala etki etmedi
Umarım yarın beni perişan etmez
Evde nasıl yetistiremiyorsunuz planlı olunca hersey tık tık yerine oturuyor.kendinize zaman ayırabilirsiniz bazen öyle zaman oluyor ki evde ütü Yetişmiyor çalışırken 2 saat eve gitsem bitirsem de rahat etsem diyorum. Keşke öyle bir işim olsaydı günde 2 saat veya zor da kaldığım zamanlarda izin alabilseydimEşin yapıyor ama çoğu erkek te yapmıyor ki,ne kadar konuşursan konuş.Özellikle ev hanımıysan akşama kadar çalışıp yoruluyoruz ,kadın evde rahat yapar diye düşünüyorlar.Bak sen bile sabah spor yapamıyorum diye bana ne dedin ,ben evdeyken daha çok spor yapıyordum yapmaya çalış dedin.Ev hanımlarının kaderi bu ,ürettiğin yaptığının bir değeri yokİnsan ev işini yetiştirse bile moralman çöküyor devamlı evde,dışarılara çıkmak ,temiz hava alma itiyacı duyuyor çocuklar bunaltınca.Eş yardımcı olmazsa,yardım eden olmayınca zor.
Ayyyyy portakal ne romantik bir eşin varDemek şeytanı çatlatalım diye sarıldı sana. Devamını yazmamışsın ama olsun
Diğer marketlere bakarsa farkı anlar
Bir ikimiz yiyemiyoruz herhalde ,koyun kuzu etini
Akşam 8 9 çok geç olur bence .Akşam 7 den sonraya mümkünse bırakılmamalı diye düşünüyorum ben.
Bizim de evde o görev eşimin.Bazen indirimde diye çifter çifter alıyor yağı,çayı ,şekeri
Evde nasıl yetistiremiyorsunuz planlı olunca hersey tık tık yerine oturuyor.kendinize zaman ayırabilirsiniz bazen öyle zaman oluyor ki evde ütü Yetişmiyor çalışırken 2 saat eve gitsem bitirsem de rahat etsem diyorum. Keşke öyle bir işim olsaydı günde 2 saat veya zor da kaldığım zamanlarda izin alabilseydim
Yatmadan 7 zeytin 1 incir ye.. wc ye iyi geliyo..
Ahh cnm evde olunca sanki daha çok iş oluyo.. hele ki sen bi yandan toplarken bi yandan dağıtan ufak bi insan yavrusu varsa gör bakalım plan program tutuyo mu :))Evde nasıl yetistiremiyorsunuz planlı olunca hersey tık tık yerine oturuyor.kendinize zaman ayırabilirsiniz bazen öyle zaman oluyor ki evde ütü Yetişmiyor çalışırken 2 saat eve gitsem bitirsem de rahat etsem diyorum. Keşke öyle bir işim olsaydı günde 2 saat veya zor da kaldığım zamanlarda izin alabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?