Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok güzel menu. Bu gidişle sen iyice manken olacaksın 1 aya maşallah.

Ben de gördüm onu. Leslie nin Türkçe konuşani yok mu ki diye ararken buldum ama 10 dakika falan yapabildim. Çok fena bişey.

Ayyyy ölüyorum yorgunluktan..Pazar günü oglumun dogum günü. Buyuk bisey yapmicam ama yine de hazirlik lazim.Saat3 te bi ciktim evden git susleri bilmemleri al pasta siparis ver gel esi al avm ye git cocugun.mamasi ekmegi eksikleri al gel yemek ye cocugu yedir camasir topla katla camasir as oglani uyut ya da uyutama..1.5 saat kucagimdaydi zar zor uyudu simdi mutfaga girdim bir iki parca bulasik car oglana mama suyu kaynatiyorum ondan kendime yesil cay demleyip icerken oturcam inşallah. Utu isim de var da valla halim yok.

Benimki de diyor ben de geleyim bari diye.

@MiuLego kuzum ne desen haklisin sirayla gelen kardesler sonra kv git gel anne gelsin baba gelsin derken eskisi kadar sık giremez oldum.okunaya girdigimde bile birak su teli muhabbet edelim diye laf yiyorum genelde.Valla cogunu tuvalete gidip okuyorum.Kilo durumum ekside ama düne göre artiydi bugun 1 kasik bulgur pilavi bile harammis bana resmen.onu da anam yapti diye mi nedir bi guzel koktu da tadina baktim kendi yaptigimdan hic yemezdim bakmaz olaydim.umarim bugun goblnderebilmisimdir o eksileri.

Bugünkü menüm (akşam yemeği daha yenmedi)
Aç karnına:
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 bardak bağırsak dürtücü çay

Kahvaltı(11.00)
Yarım greyfurt
İki yumurta +1 kibrit kutusu beyaz peynirli omlet

Arada 1 şekersiz kahve

İkindi(18.30)
İki kepçe sebze çorbası

Arada 1 demlik Yeşilçay

Akşam( 21.00 falan olur herhalde yemek)
İki dilim Dalyan köfte
Salata(marul+domates)

Gece kemirmesi
4 ceviz

Toplam:
Kalori:1255
Yağ:93gr
Karbonhidrat:35
Protein:56
2 litre su
Yürüyüş belli değil, hasta olmamaya çalışıyorum ama ev temizliği yaptım 2 saat :)

Evde nasıl yetistiremiyorsunuz planlı olunca hersey tık tık yerine oturuyor.kendinize zaman ayırabilirsiniz bazen öyle zaman oluyor ki evde ütü Yetişmiyor çalışırken 2 saat eve gitsem bitirsem de rahat etsem diyorum. Keşke öyle bir işim olsaydı günde 2 saat veya zor da kaldığım zamanlarda izin alabilseydim

Çakıl ütü yapcam az sonra
Bitmiyor iş

Ahh cnm evde olunca sanki daha çok iş oluyo.. hele ki sen bi yandan toplarken bi yandan dağıtan ufak bi insan yavrusu varsa gör bakalım plan program tutuyo mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…