Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynısını benim kv de yaptı
Bir kere düşerler o tuzağa ama
Benim kayinvalidem iyidir allah rahmet eylesin 9 yıl boyunca her evine gittiğimizde ben seviyorum diye mantı oğlu seviyor diye içli köfte yaptı ona sultan bana aşure ayırmayı allah var laf edecek beni kıracak hicbirsey yapmadı hep güleryüzlü karsiladi hep kıymetlisi oldum bizim evde 4.5 ay kaldı En ufak sıkıntı yasamadim şimdi sizleri dinleyince keşke daha ilgili olsaydim diye düşündüm uzaktaydik yılda 2 kez gidebildik evine keşke torun sevgisi tatsaydi. Keşke bu kadar beklemeseydik. Huzunlendim şimdi

Sadece çatal aldı tadına baktım kekin yoksa dayanamayip hepsini yiyecektkm 1 lokma ile kurtardim

yok kız ondan değil de..
izi belli olmasın diye en nefret ettiğim şeydir.. dışarı donlarımın hepsi tanga

ev donları da pamıklı normal ya da brazilian kesin olanlardan
Ben mark and Spencer dan alıyorum çok memnun kaldım hiç dikiş izi yok yumuşacık üstümde yok gibi

İstek listem: zengin olsun
Kız sadece zenginlikle olur muuuuuu

Ayy inşallah tez zamanda gönlüne göre bir haber alırsın hayırlısıyla :)

Aksam verdigim menu ustune 1 hurma yedim @MiuLego toparlayamadim cunku.Seker 64 e dusmus ölctüm sukur suan 100leri gordum.Elim ayagim duzeldi beee
Sence bendemi kirlendim

Canım sen şeker hastasıysan diyet yapacam diye sağlığını bozmamalısın biraz şekerini de düşünerek dengeleyebilirsin bir hurmadan da çok kirlenilmez senin durumjnda bence

Süper menü tatlım. Ay yarın ne göreceğiz bakalım. Heyecan dorukta
Aynennnn :)
Ben de gördüm onu. Leslie nin Türkçe konuşani yok mu ki diye ararken buldum ama 10 dakika falan yapabildim. Çok fena bişey.

Ahh ahh 2-3 sene önce şu videoyu yapıyodum nasıl alışmıştım. Şimdi çok fena hamlamışım

Bir dünya mesaj okudum ama son sayfalarda çakılın yazdıgına takıldım.
Belkide yaram vardı gocundum.
Hastayim zaten hassaslik yaptim herneyse artik.

Boyle guzel samimiyetle arkadaslik yapan, kimseye diyemedigimizi buraya yazan bizler bile birbirimizi anlamazsak bizi kadin olarak kim anlasin?

Cakilim yanlis anlama alinmadim sana ♡ sadece bu mantiga uzuluyorum.

Evde olup nasil yetisemiyosunuz demek bana gore oyle kucukseme doluki...
Oyleyse bende diger evdekilerde sana yada diger calisanlara der hic dusunmeden "evde yoksun kim dagitiyo pisletiyo nasil yetistiremiyosun" diye

Calisan kadinin yükü hem ruhen hem fiziken bir tık daha fazladır helede yardimci almiyorsa ve cocuklari varsa. Allah kolaylik versin hepsine.

Ama bizde de yük fazla bee anlayın azcik kucumsemeyin boş saymayın.
Dunyanin en deger verilmeyen isini yapiyosun ve yorgunlugunu gectim ruhen seni boyle gormeleri bile ne hissettirir?

Hic kimse yapmasin tabide kadın kadına hiç yapmasa keşke...

Masumm ben temiz değilim

hemde perşembe
geçen perşembe de kirliydin sanki

Ausencia anne kaptanım bugün hiç göremedim seni, nerelerdesin iyimisin?

Bugün biraz rahatsızmis

Yarın makarna yiycemmmmm

Makarnalar tam buğday olsunnn
Yarım tabaktan az fazla olsun yani kararında kalsın kızlar

Ay hep benim yüzümden ya

Umarım yarına kalmaz.. bol su iç akşam belki baskı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…