Üzülme banu ben bulgur pilavi yicemhemde perşembe
geçen perşembe de kirliydin sanki
Bugün biraz rahatsızmis
Ay hep benim yüzümden ya
İnşallah canım hepimiz öyle oluruz inşallahÇok güzel menu. Bu gidişle sen iyice manken olacaksın 1 aya maşallah.
Normalde calisan bi bayanken 1 yildan fazladır ogluma baktigim icin calismiyorum.Evde durmak calismak kadar hatta belki daha fazla zor hele de cocukla ki benimki 1 tane.Bi de şunu farkettim.Evde olunca beklenti cok daha fazla.Esimde goruyorum ozellikle bunu.Dile getirmese de mutlaka her gun yemek bekliyo camasir bulasik temizlik hepsi olsun hic aksamasin istiyo.Nasilsa bosum(!) kek borek pogaca yapayim yesin istiyo.Disardan gelenler de muhtemelen eve bakiyo calisirken aman vakti yoktur deniyo da sanki evde olanin vakti var.Ki ben aşırı iş yapan fln bi insan da degilim ona ragmen boyleBir dünya mesaj okudum ama son sayfalarda çakılın yazdıgına takıldım.
Belkide yaram vardı gocundum.
Hastayim zaten hassaslik yaptim herneyse artik.
Boyle guzel samimiyetle arkadaslik yapan, kimseye diyemedigimizi buraya yazan bizler bile birbirimizi anlamazsak bizi kadin olarak kim anlasin?
Cakilim yanlis anlama alinmadim sana ♡ sadece bu mantiga uzuluyorum.
Evde olup nasil yetisemiyosunuz demek bana gore oyle kucukseme doluki...
Oyleyse bende diger evdekilerde sana yada diger calisanlara der hic dusunmeden "evde yoksun kim dagitiyo pisletiyo nasil yetistiremiyosun" diye
Calisan kadinin yükü hem ruhen hem fiziken bir tık daha fazladır helede yardimci almiyorsa ve cocuklari varsa. Allah kolaylik versin hepsine.
Ama bizde de yük fazla bee anlayın azcik kucumsemeyin boş saymayın.
Dunyanin en deger verilmeyen isini yapiyosun ve yorgunlugunu gectim ruhen seni boyle gormeleri bile ne hissettirir?
Hic kimse yapmasin tabide kadın kadına hiç yapmasa keşke...
Bir dünya mesaj okudum ama son sayfalarda çakılın yazdıgına takıldım.
Belkide yaram vardı gocundum.
Hastayim zaten hassaslik yaptim herneyse artik.
Boyle guzel samimiyetle arkadaslik yapan, kimseye diyemedigimizi buraya yazan bizler bile birbirimizi anlamazsak bizi kadin olarak kim anlasin?
Cakilim yanlis anlama alinmadim sana ♡ sadece bu mantiga uzuluyorum.
Evde olup nasil yetisemiyosunuz demek bana gore oyle kucukseme doluki...
Oyleyse bende diger evdekilerde sana yada diger calisanlara der hic dusunmeden "evde yoksun kim dagitiyo pisletiyo nasil yetistiremiyosun" diye
Calisan kadinin yükü hem ruhen hem fiziken bir tık daha fazladır helede yardimci almiyorsa ve cocuklari varsa. Allah kolaylik versin hepsine.
Ama bizde de yük fazla bee anlayın azcik kucumsemeyin boş saymayın.
Dunyanin en deger verilmeyen isini yapiyosun ve yorgunlugunu gectim ruhen seni boyle gormeleri bile ne hissettirir?
Hic kimse yapmasin tabide kadın kadına hiç yapmasa keşke...
hem ev hanımı olmuş ikiz bebekle
hemde çalışan olarak , cevap vermek istiyorum
hiç bir ev hanımligi malesef çalışmak gibi olmuyor5 yıl çalışmadım ikiz bebek büyüttüm herşeye yetiyordum şimdi hiç birşeye yetemiyorum
mesela şuan daha yeni oturdum
sirf dün iki saat yani 22:30 da yattım diye ,çalışıyorsan hep koşturuyorsun
mesela BM boşalttım şimdi ki sabah kahvaltı bulasığı ortada kalmasin,yoksa akşam yemeği bulasigida girer işin içine akşam ki iş iki ye katlar
cm katladım yerleştirdim az önce
1 sepet ütü var yarın gelir gelmez yapmalıyım ki !!! hafta sonu yıkanacak cm ve ütü öle birleşmesin diye
hafta sonu en az 2 çeşit yemek 1 çeşit çorba yapılmalı çünkü hafta içi çalışan kadının evindede akşam yemeği yeniyor , çalışanlar sürekli dışarda yemiyor
sabah kahvaltı telaşı ki sorma gitsin
bir taraftan giyinirken diğer taraftan
haslanan yumurta ,sıkılan portakal geç kalmasin , beslenmeyi akşamdan hazirlamalisin ki sabah en az 10 dk kazanırsın...
eğer bir hafta sonu aile,arkadaş toplantısına katılırsan ertesi gün
dağ gibi iş birikmiştir,
çalışmayan bayandan tek farkımız bi öğlen yemeği yenmiyor evde , onun dışında kıyafetlerimiz lekelenip , taşaklarımiz kirleniyor bizimde
objektif baktım ama
çalışan kadının işi cidden zor
evdeyken herşeye zaman var
herşeye zaman yetiyor
sadece istemek gerekiyor
yazdıklarım tarafsızdır
iki türlüsünüde yaşadım dediğim gibi ..
Aus sabahları yiyor galiba,kilo alınmaması için sadece sabahları yenmesi gerekiyordu benim bildiğim 7 zeytin 1 inciriAusencia bayadır yapıyor ona sor..
Akşamcılar
Nare83
ada81
begum75
Triplimelek Megi
nehirnil111
@Makbule007
Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
6.gun temiz 30.11.2017
Ausencia
@MiuLego
Aus sabahları yiyor galiba,kilo alınmaması için sadece sabahları yenmesi gerekiyordu benim bildiğim 7 zeytin 1 inciri
Birkaç gün yedim ama baktım düzenli yiyemiyorum bıraktım.Sirkeli suya başladım o da unuttuğum oldu onu da bıraktım.Şimdi de yoğurt kürü.Düzenli diyet listesini uygulayan nasıl uyguluyor acaba?Guzellesmek icin yedigini itiraf et deynep
Birkaç gün yedim ama baktım düzenli yiyemiyorum bıraktım.Sirkeli suya başladım o da unuttuğum oldu onu da bıraktım.Şimdi de yoğurt kürü.Düzenli diyet listesini uygulayan nasıl uyguluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?