Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemde perşembe
geçen perşembe de kirliydin sanki

Bugün biraz rahatsızmis

Ay hep benim yüzümden ya
Üzülme banu ben bulgur pilavi yicem
Ama itiraf edeyim markete gidince makarna reyonuna girdim tam bugday makarnayi da buldum ama geri koydum almadim :)

Normalde calisan bi bayanken 1 yildan fazladır ogluma baktigim icin calismiyorum.Evde durmak calismak kadar hatta belki daha fazla zor hele de cocukla ki benimki 1 tane.Bi de şunu farkettim.Evde olunca beklenti cok daha fazla.Esimde goruyorum ozellikle bunu.Dile getirmese de mutlaka her gun yemek bekliyo camasir bulasik temizlik hepsi olsun hic aksamasin istiyo.Nasilsa bosum(!) kek borek pogaca yapayim yesin istiyo.Disardan gelenler de muhtemelen eve bakiyo calisirken aman vakti yoktur deniyo da sanki evde olanin vakti var.Ki ben aşırı iş yapan fln bi insan da degilim ona ragmen boyle

hem ev hanımı olmuş ikiz bebekle
hemde çalışan olarak , cevap vermek istiyorum

hiç bir ev hanımligi malesef çalışmak gibi olmuyor 5 yıl çalışmadım ikiz bebek büyüttüm herşeye yetiyordum şimdi hiç birşeye yetemiyorum

mesela şuan daha yeni oturdum
sirf dün iki saat yani 22:30 da yattım diye ,çalışıyorsan hep koşturuyorsun
mesela BM boşalttım şimdi ki sabah kahvaltı bulasığı ortada kalmasin,yoksa akşam yemeği bulasigida girer işin içine akşam ki iş iki ye katlar

cm katladım yerleştirdim az önce
1 sepet ütü var yarın gelir gelmez yapmalıyım ki !!! hafta sonu yıkanacak cm ve ütü öle birleşmesin diye

hafta sonu en az 2 çeşit yemek 1 çeşit çorba yapılmalı çünkü hafta içi çalışan kadının evindede akşam yemeği yeniyor , çalışanlar sürekli dışarda yemiyor

sabah kahvaltı telaşı ki sorma gitsin
bir taraftan giyinirken diğer taraftan
haslanan yumurta ,sıkılan portakal geç kalmasin , beslenmeyi akşamdan hazirlamalisin ki sabah en az 10 dk kazanırsın...

eğer bir hafta sonu aile,arkadaş toplantısına katılırsan ertesi gün
dağ gibi iş birikmiştir,

çalışmayan bayandan tek farkımız bi öğlen yemeği yenmiyor evde , onun dışında kıyafetlerimiz lekelenip , tabaklarımiz kirleniyor bizimde

objektif baktım ama
çalışan kadının işi cidden zor
evdeyken herşeye zaman var
herşeye zaman yetiyor
sadece istemek gerekiyor

yazdıklarım tarafsızdır
iki türlüsünüde yaşadım dediğim gibi ..

Tam duygusal okurken klavye azizligiyle gulumsettin beni ♡
Calisan kadin bunlari yapmiyor yemek yemiyor demiyorumki ben aksine işi zor diyorum.
Yazdiklarini bizde yapiyoruz aynen disari cikinca yiginla is bizdede birikiyor.
Ve aksamlarida ful oturmuyorum makineler yine devam ediyo senin yazdigindan bi fark olmuyo benim evde.

Sen yetiyormussun herseye evdeyken ne guzel ama ben yetemiyorum.
Herkes farkli yasiyor tabi ama benzer seyler

İsler gucler iki eksik iki fazla ne farkeder hic bir calisan kadini kucumseyemiyorum ben.
Oda calisiyosa sonucta parasini kazaniyo
demiyorum mesela.
Buydu demek istedigim yani siralayinca ben birini digerine ustun gormuyorum.
Ayricada niye alinayim ♡ allah kolaylik versin her turlu ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…