aman ben bidaha almıyım alana mani de olmıyımmmmm...ayyyyy ne guzellllllll boyle kazalara can kurban
...benim adamda az kaldı başıma çorap örcekti geçen ay zor savuşturdum 40 ıma gelmeden 4. yü vercekti kucağıma hoşşik..............hööösst dedim geri baasssssssss.....
hoşgeldin nevvviiim....
allahııım gülümede helalinden kazalara maruz kalmayı nasip eyle tez eldeeeen....:123::123::123:
amin ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..buda oyle birsey..annemlerin bu yasa kadar kimseye kotulukleri olmamis..ne kaybettilersede iyilikten kaybetmisler hayatta zaten..annem yillarca anneanneme bakmis cocuklugunu yasayamamis, babamda 3 yasinda yetim kalmis 11 yasindan sonra evlenene kadar ailesine bakmis..yani onlar ailelerine hayirli evlatlar cikmis..bizde onlara..Allahim bizlerede hayirli evlatlar nasib etsin insallahallah cümlemize senin gibi evlat versin kırmızımmm
kız benim de iş bitmedi ...çocuk odası geldi kapıda bekliyor kurulacak eşimin olması lazım oda hep şehir dışında davada kendi olmadan kurdurtmuyor eşyalar üstüste odada ....bu akşam dedi yine geç gelince iptal ettik inş. yarına olur...
Bitanem okulda kurs için fazladan 2 ders veriyoruz artık,eve geç geldim biraz bugün.
Hoşbulduk ciğerimhoşgeldin nevvviiim....123::123:
hee avukat sen iste süründürtürüm ben o lokman efendiyi................
amin ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..buda oyle birsey..annemlerin bu yasa kadar kimseye kotulukleri olmamis..ne kaybettilersede iyilikten kaybetmisler hayatta zaten..annem yillarca anneanneme bakmis cocuklugunu yasayamamis, babamda 3 yasinda yetim kalmis 11 yasindan sonra evlenene kadar ailesine bakmis..yani onlar ailelerine hayirli evlatlar cikmis..bizde onlara..Allahim bizlerede hayirli evlatlar nasib etsin insallah
kiz iyi sabrediyosunuz..ben olsam dayanamazdim hemen kurardim
esinin ne davasi var safisim avukatmi??
eger avukatsa banada destek olsun bende lokmana dava acicam bu gidisle
anammm, hemen dava acalim ozaman..boyle bos bos bekleyip durmak canima tak etti, birde kizlar bebis diyor..ben zivanadan ciktim iyice
ayy avukatligi cok severim ya..evdede avukatlik yaparmi? hakli cikmaya calisir hemen savunmaya gecermi safisim?
komşum çiğ köfte getirdiiiiiiiiiiiii
napmalıyımmmm:26: :26:
hulyacim, uzulerek soyluyorumki..tek 1 puanin kalmisti..o da dun 5 msj zorunlulugunu doldurmadigin icin o puaninda gitti..suan hic puanin kalmadi artik...birkez daha 5 msjin altinda kalirsan mecburen seni diskalifiye etmek zorundayim4 Ekim Salı Mesaj Sayıları
kırmızıgül06 = 10
saferan = 8
doğa3 = 19
ganfed = 14
nev81 = 6
aysen_34 = 11
roseberry = izinli
saphira = 7
anşaaa = 6
ipekyol51 = 10
hulyaeyup = 1 :44:
hulyaeyup:1
kırmızıgül06:4
anşaaa:3
saphira:4
ayyy ne guzel kiz..gec yasta annelikte cok guzel oluyor ama,annem hep soyler..gencken anlamiyor insanda sabir olmuyor felan ama olgun olunca cocuk buyutmek cok daha farkli diyor..Allah hakkinizda hayirlisini nasib etsin.....benim adamda az kaldı başıma çorap örcekti geçen ay zor savuşturdum 40 ıma gelmeden 4. yü vercekti kucağıma hoşşik..............hööösst dedim geri baasssssssss.....
hoşgeldin nevvviiim....
allahııım gülümede helalinden kazalara maruz kalmayı nasip eyle tez eldeeeen....:123::123::123:
kaptanım sayım tamam diymi
ben biraz yatıcam,ve dizimi izliycem,şimdilik öpüyorum sizi
hulyacim, uzulerek soyluyorumki..tek 1 puanin kalmisti..o da dun 5 msj zorunlulugunu doldurmadigin icin o puaninda gitti..suan hic puanin kalmadi artik...birkez daha 5 msjin altinda kalirsan mecburen seni diskalifiye etmek zorundayim4 Ekim Salı Mesaj Sayıları
kırmızıgül06 = 10
saferan = 8
doğa3 = 19
ganfed = 14
nev81 = 6
aysen_34 = 11
roseberry = izinli
saphira = 7
anşaaa = 6
ipekyol51 = 10
hulyaeyup = 1 :44:
hulyaeyup:1
kırmızıgül06:4
anşaaa:3
saphira:4
ayyy ne guzel kiz..gec yasta annelikte cok guzel oluyor ama,annem hep soyler..gencken anlamiyor insanda sabir olmuyor felan ama olgun olunca cocuk buyutmek cok daha farkli diyor..Allah hakkinizda hayirlisini nasib etsin.....benim adamda az kaldı başıma çorap örcekti geçen ay zor savuşturdum 40 ıma gelmeden 4. yü vercekti kucağıma hoşşik..............hööösst dedim geri baasssssssss.....
hoşgeldin nevvviiim....
kaptanım sayım tamam diymi
ben biraz yatıcam,ve dizimi izliycem,şimdilik öpüyorum sizi
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa,kirmizigul06+,saferan+,ipekyol51,nev81+,SAPHIRA,
kızzlar eve yeni geldim yorgun vede bitkinimmm...
nevim nerde uğramamış bugün hiç hasta mı acabaa...
yemek yiyip dönüyorum hemen
hayirli aksamlar fistikla..daha bu saatte anca yeni geldim..
ogle bir ara ugradim..ama toplanti icin gelenler olunca geri cikmak zorunda kaldim..
gecmise hala bakamadim ama birazdan bakicam
sizler ne yaptiniz kizlar..
ben bugun sabah 3 dilim ekmek yedim sonrada butun gun salata.
yarindan itibaren insallah yine siki rejime baslicam..
eve baya bir toplandi sukurler olsunki
iyi aksamlar ansaacim nasilsin balim .gel sana cay ikram edeyim bende .iki cift laflayalim cay esliginde
Maşallah herkes tolanmıştı ama yarısı gitti galiba.Kızlar yarın yeni evli 2 çift yemeğe gelecek bize.Ben bugünden başladım hazırlıklara.Hatta eşime çayla kurabiye servisi bile yaptım.Yarın yoğun olacağım biraz.Gelmeye çalışacağım tabi toiğe ama olaki uğrayamazsam izinli sayarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?