Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyy ne guzellllllll boyle kazalara can kurban
aman ben bidaha almıyım alana mani de olmıyımmmmm...

höööösssttt mü dedinnnömrün uzun olsun emiii ablammm...

allah cümlemize senin gibi evlat versin kırmızımmm
amin ansaacim, hani derler ya ne ekersen onu bicersin..buda oyle birsey..annemlerin bu yasa kadar kimseye kotulukleri olmamis..ne kaybettilersede iyilikten kaybetmisler hayatta zaten..annem yillarca anneanneme bakmis cocuklugunu yasayamamis, babamda 3 yasinda yetim kalmis 11 yasindan sonra evlenene kadar ailesine bakmis..yani onlar ailelerine hayirli evlatlar cikmis..bizde onlara..Allahim bizlerede hayirli evlatlar nasib etsin insallah

kiz iyi sabrediyosunuz..ben olsam dayanamazdim hemen kurardim
esinin ne davasi var safisim avukatmi??
eger avukatsa banada destek olsun bende lokmana dava acicam bu gidisle

hee avukat sen iste süründürtürüm ben o lokman efendiyi................

anammm, hemen dava acalim ozaman..boyle bos bos bekleyip durmak canima tak etti, birde kizlar bebis diyor..ben zivanadan ciktim iyice
ayy avukatligi cok severim ya..evdede avukatlik yaparmi? hakli cikmaya calisir hemen savunmaya gecermi safisim?

ben kuramam ki kız kutularda duruyor adam gelicek kurmaya......bizim ki her davaya bakan avukaat................

menümü yazmayı unutuyordum nerdeyse

bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
ince bir parça peynir
6 ad. zeytin
1 çay bardağı yakın kuru yemiş
1 fincan kiraz saplı form çay

öğlen:
2 kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurt

akşam:
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu

su:2.1 Lt şimdilik + 2 fincan kiraz saplı form çay
spor: yok (hastalık sebebiyle)

anammm, hemen dava acalim ozaman..boyle bos bos bekleyip durmak canima tak etti, birde kizlar bebis diyor..ben zivanadan ciktim iyice
ayy avukatligi cok severim ya..evdede avukatlik yaparmi? hakli cikmaya calisir hemen savunmaya gecermi safisim?

bizimkin de genetik allah bi çene vermiş tam avukatlık için yaratılmış......ama evde benim de sesim çıkar yaniiii....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa,kirmizigul06+,saferan+,ipekyol51,nev81+,SAPHIRA,

hulyacim, uzulerek soyluyorumki..tek 1 puanin kalmisti..o da dun 5 msj zorunlulugunu doldurmadigin icin o puaninda gitti..suan hic puanin kalmadi artik...birkez daha 5 msjin altinda kalirsan mecburen seni diskalifiye etmek zorundayim

ansaacim yarin liste sende

ayyy ne guzel kiz..gec yasta annelikte cok guzel oluyor ama,annem hep soyler..gencken anlamiyor insanda sabir olmuyor felan ama olgun olunca cocuk buyutmek cok daha farkli diyor..Allah hakkinizda hayirlisini nasib etsin..

Allahim safisss kulunun duasini kabul eyle, banada tez zamanda hayirlisiyla boyle kazalar nasib eyle yarabbimmm..hadi hep beraber AMINNNNNNN

kaptanım sayım tamam diymi
ben biraz yatıcam,ve dizimi izliycem,şimdilik öpüyorum sizi

hulyacim, uzulerek soyluyorumki..tek 1 puanin kalmisti..o da dun 5 msj zorunlulugunu doldurmadigin icin o puaninda gitti..suan hic puanin kalmadi artik...birkez daha 5 msjin altinda kalirsan mecburen seni diskalifiye etmek zorundayim

ansaacim yarin liste sende

ayyy ne guzel kiz..gec yasta annelikte cok guzel oluyor ama,annem hep soyler..gencken anlamiyor insanda sabir olmuyor felan ama olgun olunca cocuk buyutmek cok daha farkli diyor..Allah hakkinizda hayirlisini nasib etsin..

Allahim safisss kulunun duasini kabul eyle, banada tez zamanda hayirlisiyla boyle kazalar nasib eyle yarabbimmm..hadi hep beraber AMINNNNNNN

kaptanım sayım tamam diymi
ben biraz yatıcam,ve dizimi izliycem,şimdilik öpüyorum sizi

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa,kirmizigul06+,saferan+,ipekyol51,nev81+,SAPHIRA,

Maşallah herkes tolanmıştı ama yarısı gitti galiba.Kızlar yarın yeni evli 2 çift yemeğe gelecek bize.Ben bugünden başladım hazırlıklara.Hatta eşime çayla kurabiye servisi bile yaptım.Yarın yoğun olacağım biraz.Gelmeye çalışacağım tabi toiğe ama olaki uğrayamazsam izinli sayarsınız

hayirli olsun canim gule gule oturun icinde lokmanla dugununuz olur insallah

simdiden kolay gelsin sanan canim .insallah iyi gecer.onlar turk mu canim yoksa arap mi.malum misirda oldugun icin sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…