Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa,kirmizigul06+,saferan+,ipekyol51,nev81+,SAPHIRA,
ben yatıyorum hayatımmm çay borcun olsunnn.....sabah erkenciyim malummm...haydin iyi gecelerrr...
simdiden kolay gelsin sanan canim .insallah iyi gecer.onlar turk mu canim yoksa arap mi.malum misirda oldugun icin sordum
Günaydın canlarım
hulyacim, uzulerek soyluyorumki..tek 1 puanin kalmisti..o da dun 5 msj zorunlulugunu doldurmadigin icin o puaninda gitti..suan hic puanin kalmadi artik...birkez daha 5 msjin altinda kalirsan mecburen seni diskalifiye etmek zorundayim
ansaacim yarin liste sende
ayyy ne guzel kiz..gec yasta annelikte cok guzel oluyor ama,annem hep soyler..gencken anlamiyor insanda sabir olmuyor felan ama olgun olunca cocuk buyutmek cok daha farkli diyor..Allah hakkinizda hayirlisini nasib etsin..
Allahim safisss kulunun duasini kabul eyle, banada tez zamanda hayirlisiyla boyle kazalar nasib eyle yarabbimmm..hadi hep beraber AMINNNNNNN
Günaydın canlarım
kırmızı yaz boyu benden başka kimse yokru topikte ben hergün giriyorum çok işim olduğunu yazıyorum.yetişemiyorum işte napabilirimki.arkadaşlar çaya muhabbete bile gidince ben buraya gelmeyi tercih ediyorum.bu kadar oluyor demekki.
günaydııııııın...........
hülya canım niye izin istemedin ki baştan isteyenleri mesaj izinlisi sayıyoruz zaten.....eğer yoğüunluğun devam edecekse izin iste gülümle değerlendirelim sen de girebildiğin kadar yazarsın idare ederiz.....
yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.
seferan tebrik ederim forum tkaibinde gördümm maşallah devamıda gelir inş.
ben iki haftadır yerimde sayıyıroum sinir oldum tartı görmek istemiyorum:))) neyse veren arkadaşlar görüncee içim rahatlıyor
yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
sağol canıım...darısı isteyen herkesin başınaaaaaaa...............
kendimi dışarlara atasım vaaar...ben kızları alıp alışveriişe çıkıyoruuum...malum burda okullar tatil iyi ki
istanbul kurtulmuuş............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?