Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar kızlar
ben bugün giremem diye haber etmeye geldim arkadaşa oturmaya gidicem işlerimi halledip
akşamda eşimin arkadaşları gelecekmiş izinli sayıverin beni

kırmızı yaz boyu benden başka kimse yokru topikte ben hergün giriyorum çok işim olduğunu yazıyorum.yetişemiyorum işte napabilirimki.arkadaşlar çaya muhabbete bile gidince ben buraya gelmeyi tercih ediyorum.bu kadar oluyor demekki.

Günaydın canlarım

günaydııııııın...........

hülya canım niye izin istemedin ki baştan isteyenleri mesaj izinlisi sayıyoruz zaten.....eğer yoğüunluğun devam edecekse izin iste gülümle değerlendirelim sen de girebildiğin kadar yazarsın idare ederiz.....

canlarıım...ben bugün çok sevinçliyiiiim...neden mi............tabiiki tartı beni güldür düüüüüüüü..................

az sooooooooooonraaaaaaaaaaaaa..............

yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............

canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.

yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............

seferan tebrik ederim forum tkaibinde gördümm maşallah devamıda gelir inş.
ben iki haftadır yerimde sayıyıroum sinir oldum tartı görmek istemiyorum:))) neyse veren arkadaşlar görüncee içim rahatlıyor

seferan tebrik ederim forum tkaibinde gördümm maşallah devamıda gelir inş.
ben iki haftadır yerimde sayıyıroum sinir oldum tartı görmek istemiyorum:))) neyse veren arkadaşlar görüncee içim rahatlıyor

sağol canıım...darısı isteyen herkesin başınaaaaaaa...............

kendimi dışarlara atasım vaaar...ben kızları alıp alışveriişe çıkıyoruuum...malum burda okullar tatil iyi ki
istanbul kurtulmuuş............

Günaydın kızlar
çok şükür bu sabaha daha iyi uyandım.yarına daha iyi olup sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum
nevim görüşemiyoruz hayatım
safişşşşş kız maşallah suphanallah valla nçok fena dukana geçiş yapabilirim
1 ayım dün bitti karatayda,toplam 7.7 kilo verdim.bugün de tartıldım biraz daha vermişim.yarına inşallah 1 kg yu tamamlamış olurum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…