dün akşam en zorundan başladım ınsaıty den sona bırakınca halim kalmıyo,hoş baştada çok iyi sayılmam amaya sen harikasın en zor sporları insanity, jillian,eliptik hepsini bir arada yapıyorsun begüşüm beee
valla ciddiyimValla mi
eliptik çerez geldi tabi sana diğerlerinden sonra :)dün akşam en zorundan başladım ınsaıty den sona bırakınca halim kalmıyo,hoş baştada çok iyi sayılmam ama
en son eliptiği yaptım tv izlerken 30 dk nasıl geçti anlamadım bile
saydin78 in tahlil günü bugünmüydü. Benim kafam dolu karıştırdım
O zaten diyete başlayana kadardı ben başladığım işi bitirmeden duramam önce 60 sonra 57 olcam inşallahBana da söylüyorlar ama inan kaçmıyor.Çünkü bir hedefim var
Öyle demesinler incecik olalım ne güzel zapzayıfsın desinlerTebrik ederim morticim. Güzel kilo vermişsin. Keşke bana da öyle deseler.
Çok geçmiş olsun canım :)Bilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi..Nego
harikasın canım
ne yaptıysan aynen devam.. bugünden sıkı tutup yarına eksi ile girmek çok önemli..
Göreyim seni haftaya da eksi ile
nevoşum korktum.. kötü diyince sabit falan gelecek sandım..
haftalardır -1 civarı ile geldin kuzum.. bu eksi normal.. ve gayet iyi .. maşallah diyim..
haftaya zaten -700 ile gelir o bünye en az.. süpersin
Canım buzluğumda vişne var bolca, annem bahçeden kayısı kuruttu o da var yani meyve suyubu ben yapabilirim.Nego ben de kizima abur cubur yasakladim esimi de tembihmedim artik alma cikolata falan dedim. Sirf o yuzden minnosla markete gitmiyorum . Ve ne oldu aylardir yemek yemeyen cocuk yemeye basladi. Hastaliklari bitmiyordu inan. Simdi bronsiti atlatmis gorunuyor.
Ben hic meyve suyu icirmedim sama sana bi onerim var ben de yeni basladim. Hani atiseri.com dan alisveris yapiyorum ya karauzum ozu var orda 20 tl. Onfan bi kasik alip suyla karistiriyorum meyve suyu diye iciriyorum tadi da cok guzel gercekten. Severek iciyor. Sen de evdeki abur cuburu topla gormesinler. Esinle kp de alisir zamanla.
Ayyy cok uzuldum yaaacanlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .
canlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .
canlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .toparlanıp gelecektir en kısa sürede
Doğum günü diye çeşit yapmış aklı sıra ,çocuklar abur cubur sever yaCanım buzluğumda vişne var bolca, annem bahçeden kayısı kuruttu o da var yani meyve suyubu ben yapabilirim.
Eşime pestil al köme al diyorum, seviyorlar ceviz vs. Tamam diyor iki gün sürmüyor. Kendi seviyor çünkü eşim, oturup bir kutu halleyi yer adam o kadar diyim sana.
Bundan iki yıl önce büyük oğlumun yüzü birden şişti elleri şişti böyle döküntü oldu sonra bütün parmak uçlarına yarıldıkaraciğer enzimleri tavan yapmıştı, ne olduğunu anlayana kadar benim aklımdan ne senaryolar geçti tahmin edersin bulunamadı alerjik denildi. Doktor katkı maddi gıda boyalı ger şeyi yasakladı, peluş oyuncakları, sıvı sabun aklına ne gelirse. Eşim o zaman korkudan uzun süre almadı. Onu hatırlatıyorum illa başımıza musibet mi gelsin anlaman için diyorum.
Küçük tek böbrekli, normal bir insandan daha çok dikkat etmemiz lazım su içmesine. Sen bu çocuğa hiç su vermiyormusun diye benimle tartışan adam bunu yapıyor.
O gün yas pasta yapmıştım ya, eşime de gönderdim foto. Ona rağmen gitmiş hazır browni kek almış cips almış, ya dedim niye yapıyorsun bunu. Çocuklar pastayı bıraktı onu yemek istedi yediler de...
Oyyy maşallah kuzum sana çok tebrik ediyorum. Ve de geçmiş olsun.Hemen anlatayimmmmmmmalum bir süredir izindeyim. Hâla cumaları tartılmaya devam ediyorum. Bugün 66.9 çıktım. 90 kilodan buraya gelebilmiş olmak müthiş bir duydu. Aus inanmamıştı izine ayrılsam bile devam edeceğime ama gördün mu aussss Ausencia hani izine ayrılıp dönenler hep kilo alıp dönüyordu kaçamaksiz ve karatay usulü devam ediyorum hâla. Gerçi dün aylar sonra ilk kez yarim kaşık peynirli makarna yedim ama olsun. Uzun zamandır çekiyordu canım vallahi. Bu hafta 800 gram gitmiş. Sanırım biraz zorlamaya başladı kilolar beni.
Pilatese başladığımi söylemiştim size. Ama birkaç hafta önce otobüste düşüp bayılmam ve arkasından tahliller, hastane vs derken annemin ağlamaları, gitmeni istemiyorum demeleri eşliğinde onu bırakmak zorunda kaldım. Bence onunla alakası yoktu ama iste dinletemedim kendimi. Spor yaparken yığılıp kalacağım diye korkuyormuş. Bayıldığım sırada yanımdaydı fazla etkilendi sanırım durumdan. O yüzden bir şey diyemedim. Evde callanetics takılacağım.
Buna çok üzüldüm işte ama vardır Rabbim in bir bildiği demekten başka ne gelir ki elimizden üzülmesin kiyayamam yacanlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .toparlanıp gelecektir en kısa sürede
yok çünkü. Listeye alıp almama durumu var.. önemli benim için.. bekleticem sanırım liste için..MİUUUUU sen niye taktın kız bu haticeye
Anladımmyok çünkü. Listeye alıp almama durumu var.. önemli benim için.. bekleticem sanırım liste için..
Canım boy kaçtı ki senin? Ben hala 42 giyiyorumBu arada artik 38 bedene girebiliyorum. Durduramıyorum kendimi sürekli yeni giysiler elbiseler alıyorum. Hepsi de küçük bedenbazıları olmaya başladı adim adim. Bazıları hala olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?