yok çünkü. Listeye alıp almama durumu var.. önemli benim için.. bekleticem sanırım liste için..
Atlamaaa. Deneme yapiyorrrrrrrr....Valla mi
Ayy ben sinir oldum burdaCanım buzluğumda vişne var bolca, annem bahçeden kayısı kuruttu o da var yani meyve suyubu ben yapabilirim.
Eşime pestil al köme al diyorum, seviyorlar ceviz vs. Tamam diyor iki gün sürmüyor. Kendi seviyor çünkü eşim, oturup bir kutu halleyi yer adam o kadar diyim sana.
Bundan iki yıl önce büyük oğlumun yüzü birden şişti elleri şişti böyle döküntü oldu sonra bütün parmak uçlarına yarıldıkaraciğer enzimleri tavan yapmıştı, ne olduğunu anlayana kadar benim aklımdan ne senaryolar geçti tahmin edersin bulunamadı alerjik denildi. Doktor katkı maddi gıda boyalı ger şeyi yasakladı, peluş oyuncakları, sıvı sabun aklına ne gelirse. Eşim o zaman korkudan uzun süre almadı. Onu hatırlatıyorum illa başımıza musibet mi gelsin anlaman için diyorum.
Küçük tek böbrekli, normal bir insandan daha çok dikkat etmemiz lazım su içmesine. Sen bu çocuğa hiç su vermiyormusun diye benimle tartışan adam bunu yapıyor.
O gün yas pasta yapmıştım ya, eşime de gönderdim foto. Ona rağmen gitmiş hazır browni kek almış cips almış, ya dedim niye yapıyorsun bunu. Çocuklar pastayı bıraktı onu yemek istedi yediler de...
bende öyle almadan bitti banka eksi bakiyeyi çektiyuh beeeeeeee 1 saaat yazmıyoruz
100 küsür mesaj
maaşımı aldımmm, maaşım bittiburaya yazdıgım kadar sürdü yeminle
yuh beeeeeeee 1 saaat yazmıyoruz
100 küsür mesaj
Banu zenginim sanmış 10 sn sonra aramıza dönmüş fakirlik ne güzel(zuurt tesellisi)yuh beeeeeeee 1 saaat yazmıyoruz
100 küsür mesaj
bende öyle almadan bitti banka eksi bakiyeyi çekti
ben burdayım çenemle
Banu zenginim sanmış 10 sn sonra aramıza dönmüş fakirlik ne güzel(zuurt tesellisi)
canlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .toparlanıp gelecektir en kısa sürede
her ayın 15 inde yaşadığım dram aynısıyuh beeeeeeee 1 saaat yazmıyoruz
100 küsür mesaj
hee yazdı.. ama yok ya.. sanki hep olmıcak gibi geliyor bana şimdi.. cuma da yoksa diye.. kafamda fena sorularcanım yazdı ya ... elimden geleni yaparım dedi ama senin için rahat değilse alma dedi .
top sende yani.
yok kız ciddiyim deneme değil.Atlamaaa. Deneme yapiyorrrrrrrr....
Sakinnnnnnnn.....
Oyyy maşallah kuzum sana çok tebrik ediyorum. Ve de geçmiş olsun.
Canım bot kaçtı ki senin? Ben hala 42
En azından o var banum ya hoşgeldin tekrardan aramiza
ahahaha işte bu güzeldi
zenginim la artık ne işim var fakirleirn içinde dedim
elimde kalan bir te yemek kartım var şuan
Yok canım o güne özel değil her gün alıyorDoğum günü diye çeşit yapmış aklı sıra ,çocuklar abur cubur sever ya
Ama senin haklı sebeplerin var ,sağlık bu şakaya gelmez .Tepkinde haklısın sonuna kadar.
54 ü tartının gösterdiğini alayım vaytımKilo 53.6 falandır herhalde yazayım bende ama tartilmadim perşembe 54 diyordu uyudum inmiştir herhalde mium hangisi uygunsa onu yaz balim
Çocukların abur cubur yemesi deyince aklıma geldiBazen ben de falanca yemiş karnı ağrımış ,hasta olmuş,o yüzden büyüyememiş diye eşime diyorum .Kocam sana diyorum kızım sen anla hesabı ,kızım da numara olduğunu anlıyor mu acaba ?
aynenn yaaaaaaaaaa
ay yeterki sen burda olllll
okurum ben
amaa o parmakları boşa yorma
bana pon pon sallıycan haftayaaaaaaaa
Al balım tartiyi eş kişisi öyle bi saklamış ki tartilayim dedim bulamadim54 ü tartının gösterdiğini alayım vaytım
bu çok iyiymiş
Al balım tartiyi eş kişisi öyle bi saklamış ki tartilayim dedim bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?