Allah Allah ölçülerini merak ettim canım. Vücudum sıkı aslında ben niye giyemiyorumTeşekkürler :) boy 62 benim. Seninki de 60 mış aslında. Bilmiyorum ki. Ben 38 beden elbiselerin ve eteklerin içine giriyorum. Tam anlamıyla sokağa giyebilecegim düzeyde değil bence ama fermuar tam kapanıyor.
Nereye soktuysa bütün evi talan ettim yok sorsamda söylemez cumaya kadar nasıl dayanacagim la benhahahahaha kimbilir nerelere sokuşturdu
her ayın 15 inde yaşadığım dram aynısı
hee yazdı.. ama yok ya.. sanki hep olmıcak gibi geliyor bana şimdi.. cuma da yoksa diye.. kafamda fena sorular
yok kız ciddiyim deneme değil.
yiyin
En azından o var banum ya hoşgeldin tekrardan aramiza
ooooooooooooooooooooooo iddiaya baaaaaaaak
ay hadi banu şov yap şov
bence çok eğlenceliiiNereye soktuysa bütün evi talan ettim yok sorsamda söylemez cumaya kadar nasıl dayanacagim la ben
Gel opem seni at bakayım su stresi ustunden seviyorum lan seni böyle stres kalbe zarar miumhahahahaha kimbilir nerelere sokuşturdu
kahkaha atıyorum banu
az kaldı sadece 6 gün sabret aus
kolları dinlendirrrrrrr
hepinizin canına okuycam , yaniiii bugün yüzde yapanların
tek idol ben olacagım haftayaaaaaaaaaaa
(biri bini dırdırsın)
akşamı yoğurtla geçiştirme eflal.. ye öğününü güzelce60 dk eliptik yapmam lazım, akşama da yoğurt yerim sadece. Şehriye karbon sonuçta az da olsa
Nereye soktuysa bütün evi talan ettim yok sorsamda söylemez cumaya kadar nasıl dayanacagim la ben
Dolap üstüne baktın mı?Nereye soktuysa bütün evi talan ettim yok sorsamda söylemez cumaya kadar nasıl dayanacagim la ben
stres yok vaytım ama sen öp yine de beniGel opem seni at bakayım su stresi ustunden seviyorum lan seni böyle stres kalbe zarar mium
Ya artı çıkarsamakşamı yoğurtla geçiştirme eflal.. ye öğününü güzelce
He valla çok egleniyor bizim koca bende tartı bağımlılığı başlamış acil bırakmam lazimmisbence çok eğlenceliii
kahkaha atıyorum banu
Bana mı öyle geldi acep ama yok hafiften bi üzülme var sendestres yok vaytım ama sen öp yine de beni
diğer günlerde öğün atlamadan dengelersin yineYa artı çıkarsam
bağımlılık kötü birisi sonuçta adam haklıHe valla çok egleniyor bizim koca bende tartı bağımlılığı başlamış acil bırakmam lazimmis
fakirliğin diline vurdu banu
ay napim kız
ben bile şaştım ay , meta belli
bu neyin erkekligi anlamadım ki
Bana mı öyle geldi acep ama yok hafiften bi üzülme var sende
Bunu kaybettim banu haftaya cumaya yayınların ha bak demedi deme hele bir kirlen yayınların ha resmen şantaj yapıyorum caktirmayin
ay mium sen evlende gör
az kaldı sadece 6 gün sabret aus
kolları dinlendirrrrrrr
hepinizin canına okuycam , yaniiii bugün yüzde yapanların
tek idol ben olacagım haftayaaaaaaaaaaa
(biri bini dırdırsın)
O zaman beraber tartilmiyoruz
canım bende tartılmıycam haftaya cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?