aynen eflalim stres de sana yaramıyor.. cuma tartılmak iyidir.Bende önümüzde ki hafta tartılmıycam, şok diyet yaptığım için sık tartıldım bu hafta. Sık tartılınca stres oluyorum ben
Sen bana yine menü hazırlasan 6 öğünlü keşkeediğer günlerde öğün atlamadan dengelersin yine
bağımlılık kötü birisi sonuçta adam haklı
fakirliğin diline vurdu banu
Baza altı dolap üstü komidinler çekmeceler mutfak dolaplarinin üstü gardolabin içi hatta buzdolabına bile baktimDolap üstüne baktın mı?
kız benim menülerin üstünden epeeey geçti ya zaten.. aynılarını yapsana yineSen bana yine menü hazırlasan 6 öğünlü keşkee
buzdolabı çok mantıklıBaza altı dolap üstü komidinler çekmeceler mutfak dolaplarinin üstü gardolabin içi hatta buzdolabına bile baktim
A ha ha buzdolabı. Yanında götürmüş olmasınBaza altı dolap üstü komidinler çekmeceler mutfak dolaplarinin üstü gardolabin içi hatta buzdolabına bile baktim
Olabilirkız benim menülerin üstünden epeeey geçti ya zaten.. aynılarını yapsana yine
Aşk olsun hiç yakıştıramadım sana bunu miu kafamda huni yok diye sen beni akıllı bir halt mi sanmistimbuzdolabı çok mantıklıbuzdolabı iyi fikir iyi ki baktın buzdolabına
hunileri nerde bu takımın
Çıkarken yoktu ki üstünde acaba montun içine mi sıkıştırdıA ha ha buzdolabı. Yanında götürmüş olmasın
Gondereyim hemencecikTürk kahvem yok ya canım çekiyor
diğer günlerde öğün atlamadan dengelersin yine
bağımlılık kötü birisi sonuçta adam haklı
fakirliğin diline vurdu banu
Bende önümüzde ki hafta tartılmıycam, şok diyet yaptığım için sık tartıldım bu hafta. Sık tartılınca stres oluyorum ben
Bunu kaybettim banu haftaya cumaya yayınların ha bak demedi deme hele bir kirlen yayınların ha resmen şantaj yapıyorum caktirmayin
O zaman beraber tartilmiyoruz
Bütün gardolabini indirdim çiçeğim şimdi onları kim toplayacak acabaWhiteblacklife gardirobun ustu? Kiyafetlerinin arasi?
Yemek kartını gönder belki susarimmm
he vallaaaaaa
dilim fakir degil anacımmm napam
akşamcılardannn sonra
birde tartılmayanlar grubu kurduk tımammm
herşeyin grubu varrrr
sonu kötü olmasa barri bu grupların
aynennnn tartılmak no
Oy!Bütün gardolabini indirdim çiçeğim şimdi onları kim toplayacak acaba
Yemek kartını gönder belki susarimmmbanuyu iyice fakir yapayım komple gelsin aramıza her sey takım için lütfen yanlış anlasilmasin
Yook yok olmaz, birlik olmak iyidir
he vallaaaaaa
dilim fakir degil anacımmm napam
akşamcılardannn sonra
birde tartılmayanlar grubu kurduk tımammm
herşeyin grubu varrrr
sonu kötü olmasa barri bu grupların
aynennnn tartılmak no
Banyoyu unutmuşsun kızBaza altı dolap üstü komidinler çekmeceler mutfak dolaplarinin üstü gardolabin içi hatta buzdolabına bile baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?