- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben sürkeli yaparım misafirlerime falan çok severim ama yemiyorum tabi şuandaIlk defa yaptim nehirim merak ediyorum nasil olcak
canim nevom benim,sordum kazen abiye cacheden geliyordur oyle indekslenmemistir gecmis silinirse bidaha gozukmez dedi rahatladim.bende sandim ki acaba resim orda kalıcı olarak mi kaldikorktum bi an.cok sagol canim nevrosum haber verdigin icin canimin icisin sen benim beee bitanecik nevom benim,bitanecikk ablaaammm
cok sagol canim ablacim benim o senin bakan gozlerinin guZelligibence de 53 ideal
oyy nehirim benimmmm o kadar da guzel degilim yav siz beni öyle goruyorsunuzdurcanim benimmm o senin gozlerinin yureginin guZelligi canim nehirim
He yaw.MİUUUUU sen niye taktın kız bu haticeye
Yook yok olmaz, birlik olmak iyidir
Aaa aşk olsun bakmaz miyim hicccccccccccccccccBanyoyu unutmuşsun kız
Kız ayıptır söylemesi çocukları yikadim kendim duş aldim makineye çamaşır attım geldim.
Hatice bak gitme biyere miu fena oluyo bugün gitme biyereHe yaw.
Canim benim dediğim gibi içinde en udak bi şüphe varsa alma listeye ben böyle de takilirim mutluyum.hic darilmam gucenmem yani. Evli cocukluyum sonucta katilimim Bekarlar gibi olmaz belki. iki çocuk yemeği banyosu evin işleri anca oluyor.yok çünkü. Listeye alıp almama durumu var.. önemli benim için.. bekleticem sanırım liste için..
Haklısın canım çok teşekkürler ♡♡♡Eksi eksidir , moraldir evet ama az olmuş .. sebeplerini en iyi sen biliyorsundur canım ... her ne seni bu hafta bu kadar durdurdu ise , onları toparlamaya bak
Vu HUUUUUUUUUUU
begümüm harikasınnnnnnnnnnnnnüst üste iki hafta oldu değil mi
inşallah gördüğümüz 55 leri tekrar görürsün
gayet güzel sonuç Bernacım .... önmeli olan her hafta yakalanan istikrarsende bu var
yani bu hafta 3 verdin ... 5 hafta sabit , gr .. oyalandın değil ... hep aynı çizgide gidiyorsun ...
O yüzden bu kilo harikatebrikleeeeer
Aynen aynen canimmAz olsun bizim olsun beee sıkma canını
Bu kadar kilodan sonra kaçamak yapcak kadar tecrübesiz degilim artık.en ufak bir kacamagın beni başa saracagınıda biliyorumSağolasin canimmm ... ama esim inat mi coook inat hayatımda gördüğüm en inat insan bende onu bu konuda alttan almaya çalışırım degeyi bulmuya çalışırız.. ama ailelerin aramiza girmesine izin veremyiz..
Ilk evlendigimiz yil gorumcem sorun çıkardı o zaman evimiz cok huzursuz oldu küstük dondum ona dedimki bak ablanin yaptığına simdi o kocasıyla cicuklari ile evde ohhh mis gibi huzurlu kapatti kapisini ama bak olan senin evliligine oluyor hala uyanmıyorsan sen bilirsin demistim ..o gunden sonra kimseye izin vermedi.. o lafim etkili olmus demek ki))
tülAY FAVORİMDİR ADAMIN İÇTENLİĞİHatice bak gitme biyere miu fena oluyo bugün gitme biyere
miu çivili sopa değil kütükle gelecek moda girdi
hatice gitme canım gitme gülüm hatice gitme
ay tv de bi program vardı
aklıma geldi
adam karısına gitme tülaaaaay geri dön tülayyyy diye bağrınıyodu
Slm Kızlar menü paylaşımı
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta artık bire düşürcem fazla geldi
4-5 dilim kaşar
6 dilim hindi füme ( çok sevdiğim için hergün yiyorum fazlaca almışım bitince bi süre ara veririm)
Bir salatalık
Bir dilim çavdar ekmeği
2 yemek kaşığı kurşburnu marmelatı (annemin elinden)
Ara
Bir dilim ayva
Bir nar
Veee 2 tatlı kaşığı Nutella
Akşam 15:30
Kıymalı karnabahar yemeği
Şimdi bir bardak süt
Bende bu hafta tartılmama kararı aldım bakalım nolceekkBende önümüzde ki hafta tartılmıycam, şok diyet yaptığım için sık tartıldım bu hafta. Sık tartılınca stres oluyorum ben
Baza altı dolap üstü komidinler çekmeceler mutfak dolaplarinin üstü gardolabin içi hatta buzdolabına bile baktim
Canım bişey söylemek haddim değil listede bile değilim ama bu kadar sıkıntı yapma bence kendine miss gibi kilo vermişsin direnç kilosunda olman da çok normal keyfini çıkar bence :)Bu kadar kilodan sonra kaçamak yapcak kadar tecrübesiz degilim artık.en ufak bir kacamagın beni başa saracagınıda biliyorum
Ben iki ihtimal üzerinde duruyorum.
1. İhtimal ben kilo alma sürececimde hic kış ayı diyete başlayamadım sebebi her başladıgımda kilo veremiyor olmamdı bundan sebbep motivasyonum hep düşerdi bırakırdım.galiba benim kışın metabozlozmam yavaslıyor
2. Aus biliyosun 7 .ayımdayım bugüne kadar hiç durmadan diyet ve bir sitres altındayım dile kolay tam 31 kilo verdim hem ben yoruldum hemde vucudum... vucüdüm iç yağlamam kalmadıgını son kotorölumde diyetisyenimde söyledi hata analiz sonucumu tıpkı seninle paylaşťıgım gibi kaptanımlada bizzat paylaştım..sanırım vucudumda bu soguk günlerde buna karşı s gr gr gidecek hissetirdigı sey bana bu...duracakmıyım asla 65 kadar devam isterse milim oynasın tardı buna şükkür .
bugüne kadar önce kendimi sonra takımı düşünerek çok yol kat ettim burda herkesin payı ćok büyük... bana verdiginiz sonsuz güven var ... şuan kalbimden gecenleri hiç bir kelimeye eş deger görmüyorum hiç bir fiile yakıştıramıyorum.tarifi yok olan bir duygu içindeyim .baştanda söyledim kaptanımlada konuştum takım ben yüzümden dereceden düşecekse ben mezün olayım ama diger arkadaşlar hırslı diyorsanız benim gr gr bir köşeye ilişirsin diyecekseniz utana kızara olsa elimden geleni yaparım ama hissetigım seyi baştanda yazdım galiba şuan bir direñcle karşı karşıyayım bunu terübelerime dayanarak söylüyorum
Karar sizin
Nutellayı gördün mü ki
Ayy süper fikir ya kocama söylim oda saklasın su içsem tartılıyorum çünküNereye soktuysa bütün evi talan ettim yok sorsamda söylemez cumaya kadar nasıl dayanacagim la ben
bilmiyorum ki marka kalıp farkıdır belki. Ya da mesela benim basenim yok, popom da yok. Dümdüz. Hatta keşke biraz popom olsaydı boyle pantolonlar falan düzgün durmuyorAllah Allah ölçülerini merak ettim canım. Vücudum sıkı aslında ben niye giyemiyorum40 da olsa olur yani
Hayatımda sanalda olsa sorumluluklarım öncelik sıramdadır takımın zor duruma sokarsam üzülürumBende bu hafta tartılmama kararı aldım bakalım nolceekk
Koltuklar çekyat gibiyse onların altına bakabilirsin :) dolaplar ve duvar arasındaki boşluklara dabalkon dolabı varsa oralara.. Evde bavul varsa orda da olabilir..çocuk odası da olur bence.. tartı katlanabilir bişeyse kavanoz içlerine de saklamış olabilir peki peki bende humimi takıp geliyorum
Canım bişey söylemek haddim değil listede bile değilim ama bu kadar sıkıntı yapma bence kendine miss gibi kilo vermişsin direnç kilosunda olman da çok normal keyfini çıkar bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?