- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Slm Kızlar menü paylaşımı
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta artık bire düşürcem fazla geldi
4-5 dilim kaşar
6 dilim hindi füme ( çok sevdiğim için hergün yiyorum fazlaca almışım bitince bi süre ara veririm)
Bir salatalık
Bir dilim çavdar ekmeği
2 yemek kaşığı kurşburnu marmelatı (annemin elinden)
Ara
Bir dilim ayva
Bir nar
Veee 2 tatlı kaşığı Nutella
Akşam 15:30
Kıymalı karnabahar yemeği
Şimdi bir bardak süt
Hayatımda sanalda olsa sorumluluklarım öncelik sıramdadır takımın zor duruma sokarsam üzülürum
Yok balım kızım dis çıkarıyor çok huysuz evde de bazı problemler vardı hepsi bi araya gelince böyle olduNego tatlım kocan kilo almıyomu peki o kadar abur cubura
@saydin78 canım sıkma canını dualarımız hep seninle
Whiteblacklife sana da helal olsun diyorum bide geçmiş olsun tabikii şekerin falan mı düştü ki??
İki gündür gelip gidip bakıyordum direneyim dedim ama sonra aklımda kalacağına yiyeyim dedimOhh ohh mortime bak senn gömmüş nutellalarııı
Üzülme canımKilo bildirimim
Geçen hafta : 68. 2
Bu hafta : 68.5
+300
Şu yaptığıma bakın yaaa
Resmen utanıyorum bu tabloyla geldiğim için
@MiuLego
Bilmem artık sonra yüzdem senin yüzden geçer karışmam
ayyy eflal bütün gruplara katılayım bu hafta çok büyük idea attım ortaaya
Tabi ki alıyor 1.80 boy 98 kiloNego tatlım kocan kilo almıyomu peki o kadar abur cubura
@saydin78 canım sıkma canını dualarımız hep seninle
Whiteblacklife sana da helal olsun diyorum bide geçmiş olsun tabikii şekerin falan mı düştü ki??
Canım ölçülerimi yazmıştım bulsam bakarsın, benim her yer orantılı her yer topalakbilmiyorum ki marka kalıp farkıdır belki. Ya da mesela benim basenim yok, popom da yok. Dümdüz. Hatta keşke biraz popom olsaydı boyle pantolonlar falan düzgün durmuyorüst bölgem sıkıntılı ve onda 38ler hep olmuyor. 38 beden gömlek kapanmıyor mesela. Belki bu gibi farklılıklar sebebiyledir. :) vücut, kalıp vs farkı.
Biz bir takımız takımca hareket ediyoruz zaten işin sırrı burda ondan başalıyız şimdi benim gr yüzünden sizlere yüklenmek hakınıza geçmek o yüzden rahat degilimO konuda bişey diyemem duruma göre en iyisini miucum bilir ben gram gram gitmesini yada bi süre durmasını kafana takma demek istemiştim :)
Bu kadar kilodan sonra kaçamak yapcak kadar tecrübesiz degilim artık.en ufak bir kacamagın beni başa saracagınıda biliyorum
Ben iki ihtimal üzerinde duruyorum.
1. İhtimal ben kilo alma sürececimde hic kış ayı diyete başlayamadım sebebi her başladıgımda kilo veremiyor olmamdı bundan sebbep motivasyonum hep düşerdi bırakırdım.galiba benim kışın metabozlozmam yavaslıyor
2. Aus biliyosun 7 .ayımdayım bugüne kadar hiç durmadan diyet ve bir sitres altındayım dile kolay tam 31 kilo verdim hem ben yoruldum hemde vucudum... vucüdüm iç yağlamam kalmadıgını son kotorölumde diyetisyenimde söyledi hata analiz sonucumu tıpkı seninle paylaşťıgım gibi kaptanımlada bizzat paylaştım..sanırım vucudumda bu soguk günlerde buna karşı s gr gr gidecek hissetirdigı sey bana bu...duracakmıyım asla 65 kadar devam isterse milim oynasın tardı buna şükkür .
bugüne kadar önce kendimi sonra takımı düşünerek çok yol kat ettim burda herkesin payı ćok büyük... bana verdiginiz sonsuz güven var ... şuan kalbimden gecenleri hiç bir kelimeye eş deger görmüyorum hiç bir fiile yakıştıramıyorum.tarifi yok olan bir duygu içindeyim ...kaptanımlada konuştum takım ben yüzümden dereceden düşecekse ben mezün olayım ama diger arkadaşlar hırslı diyorsanız benim gr gr bir köşeye ilişirsin diyecekseniz utana kızara olsa elimden geleni yaparım ama hissetigım seyi baştanda yazdım galiba şuan bir direñcle karşı karşıyayım bunu teçrübelerime dayanarak söylüyorum
Karar sizin
Nutellayı gördün mü ki
Üzülme canım
Bilmem artık sonra yüzdem senin yüzden geçer karışmam
Tabi ki alıyor 1.80 boy 98 kilo
Canım ölçülerimi yazmıştım bulsam bakarsın, benim her yer orantılı her yer topalakpopom falan hepsi yerinde ondan heralde sen pilates yaptın biraz da olsa etkisi oldu demek ki
İki gündür gelip gidip bakıyordum direneyim dedim ama sonra aklımda kalacağına yiyeyim dedim
Ben aynı zamanda canım ne isterse bi iki lokma da olsa yemeyi düşünüyorum diyet bitince çok pis acısını çıkartıyorum sonra
Leslie yi nerden yapıyorsunuz yaa ben bi türlü bulamıyorumJillia indiriyorum üç level de. Bana spor önerin. Leslie zaten yapıcam. Spor programı yapmam lazım
ay efserim adadan alıntı yapıp bana yazmışsın :) iyi ki gördüm ....
canım ben menüleri takip edemiyorum o yüzden ihtimalleri değerlendirdim sadece .
kattettiğin yol müthiş.
şu bir gerçek ki salona gittiğin zamanlar durmuyordun hiç gülüm .
67 çok erken daha ... 65 bile erken ... sen bilirsin tabii ki
bende tam onu sormak için alıntılamıştım miu yu :)) bence görmedi ... görse ..yaşatmazdı
bilmiyorum ki marka kalıp farkıdır belki. Ya da mesela benim basenim yok, popom da yok. Dümdüz. Hatta keşke biraz popom olsaydı boyle pantolonlar falan düzgün durmuyorüst bölgem sıkıntılı ve onda 38ler hep olmuyor. 38 beden gömlek kapanmıyor mesela. Belki bu gibi farklılıklar sebebiyledir. :) vücut, kalıp vs farkı.
Canım ok ru diye yabancı bir site var. Google ok ru leslie yaz çıkar . Orda yeni farklı videoları var hem deDr ayça kayanın 5333 sistemine baksana. O çok rahatlatır seni
Leslie yi nerden yapıyorsunuz yaa ben bi türlü bulamıyorum
Yaa aus ben niye hala 42-44 ümsen benim gibisin aynı lily.
65 lerde alt 38 üst 40 tı benimde ...
olabilir . Bildiğimiz Karatayla kitabının dili çok farklı sanki ..kitabı bende okumadım .
genel mantık ekmek ve türevi sıfır .
2 öğün ... en fazla 3 öğün ama aralar uzun .. leptin devrede ... ağzına lokma dahi atmıyorsun gibi .
dene bence ... doğru yapılan bir karatayın kilo verdirmeyeceğini düşünmüyorumm
evet gördümNutellayı gördün mü ki
gördüm kız gördümbende tam onu sormak için alıntılamıştım miu yu :)) bence görmedi ... görse ..yaşatmazdı
jillian ve leslie yeter daha ne olsun eflal..Jillia indiriyorum üç level de. Bana spor önerin. Leslie zaten yapıcam. Spor programı yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?