Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suan müsayit degilim inan fark etmedim dümdük yazdım
Salona gitigim ay diger aylardan daha az kilo verdim aus iyi hatırla bu mevsim çok farklı inan gr gr gidiyor
Dedigim gibi diger insanların helede kaptanımızın emeği büyük haklarına gecmek istemiyorum yoksa ben bilincindeyim bu kadar yoldan sonra yemişim metanın direcini hiç bir sey geri beni o kilolu günlere döndüremez
Kaptanla şunu fark ettik iki hafta çok iyi sonraki diger iki haftalar direnişe geciyor taki adet dönemine kadar böyle gıdiyor adet döneminden sonra terar verme periyoduna dönüyor

canım lily ile kouştuğunuz mesele çok değişken .. bak kilolarımız yakın şu an ..1 kilo var aramızda ... bende kalça 88 den 94 e çıktı ancak ...

Dr ayça kayanın 5333 sistemine baksana. O çok rahatlatır seni

Leslie yi nerden yapıyorsunuz yaa ben bi türlü bulamıyorum
Ben bişeye bağlı kalarak diyet yapmaktan çoook sıkılıyorum bi göz atayım bakim

Son düzenleme:
Efser ya sen bırakmam diyorsan ol mezun devam et tabii ki ..liste içi dışı ..beraberiz burada ... ne bileyim ben böyle hedefine 2-3 kala ecemavi yi mezun edip çoook pişman olmuştum ..

karar sizin tabii ki ... bana göre .. ha ali ha memetali ... buradaysak başarırız

Bende kaptanima bırakıyorum burdakı takım arkadaşlarıma durumumu bildirimek gerektigini hissetim cünkü kimsenin benim hakkımda soru işareti olmasın arkadan yazlıyor ciziliyor denilmesin istedim
Sonuçta takımımız isterimki her sey yollunfa farkındalıkla ilersin
Son söz kaptanımda @MiuLego ben her türlü burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…