Pek umrunda değilO zaman onu kilosundan vur ben çıtır olcam sen yanımda çirkin kalcan de
Suan müsayit degilim inan fark etmedim dümdük yazdımay efserim adadan alıntı yapıp bana yazmışsın :) iyi ki gördüm ....
canım ben menüleri takip edemiyorum o yüzden ihtimalleri değerlendirdim sadece .
kattettiğin yol müthiş.
şu bir gerçek ki salona gittiğin zamanlar durmuyordun hiç gülüm .
67 çok erken daha ... 65 bile erken ... sen bilirsin tabii ki
bende tam onu sormak için alıntılamıştım miu yu :)) bence görmedi ... görse ..yaşatmazdı
27 mayıs 2017
Göğüs:101
Bel:87
Göbek:100
Kalça :108
Basen:106
Sağ bacak:62
Sol bacak:62
Sağ kol:35
Sol kol:35
Sağ baldır:37
Sol baldır:37
27 temmuz 2017
Göğüs:101
Bel:85
Göbek:98
Kalça :106
Basen:103
Sağ bacak:61
Sol bacak:61
Sağ kol:33
Sol kol:33
Sağ baldır:37
Sol baldır:37
28 kasım 2017
Göğüs:99
Bel:83
Göbek:94
Kalça :102
Basen:99
Sağ bacak:58
Sol bacak:58
Sağ kol:32
Sol kol:32
Sağ baldır:36
Sol baldır:36
Buldum ölçüleri. Fava kaydettim
Ben bişeye bağlı kalarak diyet yapmaktan çoook sıkılıyorum bi göz atayım bakimDr ayça kayanın 5333 sistemine baksana. O çok rahatlatır seni
Leslie yi nerden yapıyorsunuz yaa ben bi türlü bulamıyorum
Tamam kuzum. Menumu bu hafta deneyecegim. Ayni zamanda karatayi arastirip diger hafta uygularim. Oyle olur munar_cicegim bana gönderdiğin menü iyiydi onu bi dene derim bu hafta
94 kalça mı olur yaa
canım lily ile kouştuğunuz mesele çok değişken .. bak kilolarımız yakın şu an ..1 kilo var aramızda ... bende kalça 88 den 94 e çıktı ancak ...
Hazırım tabiki de@Yakamoz vehatice901217 mortiliğimiz an itibariyle başladı beybiler hazır mısınız??? Bu saatten sonra ağlamak yok ona göre
94 kalça mı olur yaa
benim neden olmuyooo
Tabii ki kuzum gorusuciiiz@Yakamoz vehatice901217 mortiliğimiz an itibariyle başladı beybiler hazır mısınız??? Bu saatten sonra ağlamak yok ona göre
evet minnacık bişeydikız 88 di sen gördüğünde ... geçen haftalarda ölçtüm 94 olmuşyakında 100 olur
Ben o sistemi beceremedim çok sıkıcı geldi banaBen bişeye bağlı kalarak diyet yapmaktan çoook sıkılıyorum bi göz atayım bakim
evet minnacık bişeydi
yakında eşitlencez deseneanla halimden o zaman
Youtube den kuzum. Bi de o sistem çok sıkıcı geldi banaDr ayça kayanın 5333 sistemine baksana. O çok rahatlatır seni
Leslie yi nerden yapıyorsunuz yaa ben bi türlü bulamıyorum
bilmiyorum yıllardır inmedi kalıyorum hep burda ümidim yokyok eşitlenmeyeceğiz kuzuuum .... ben çıkarken sen ineceksin ... yavrum illa ki inecek ..sporda var
Bende kaptanima bırakıyorum burdakı takım arkadaşlarıma durumumu bildirimek gerektigini hissetim cünkü kimsenin benim hakkımda soru işareti olmasın arkadan yazlıyor ciziliyor denilmesin istedim
Balık balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?