- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
8 diyorsam haftada iki gün abla en fazla benim kız erkenciVayt canım benim bütün ev ahalisi en gec saat 7ayakta daha hava karanlık ken bide açız diye uyanıyorlar kızıma daha gözün tam acilmamis diyorum açıp bak açabiliyorum anne diyor
Santajjj var hatırlatayım dedimyarın sabahtan erken kalkar lesile mi yaparım, lesile candır ufak birşeyler yerim kahvaltiya annenlere gidicem
annem hamur kızartıcakmis
biraz yiyimde ausun kolları yorulmasın haftayaAusencia
iyi geceler kızlar gidip uyuyum başım fena agriyor
Sağol bonuscan o senin cazibeliğin..Cuma duasi...
Ya rabbiii bana ve butun sismanlara...
Ausencia un bilgeliginden azminden...
@MiuLego nun onceki ve sonraki kaslarindan...
@eflalim in diriliginden...
Ahu060812 nun cazibesinden...
Whiteblacklife vaytin yuzdesinden...
Nare83 un süsünden....
suspushanimcim nisanin sessizliginden...
@igdedali nin tvirklerinden...
deynepnaz in istemeden gelen eksilerinden...
Nevreste nin kibarligindan....
Dahada unuttugun herkesin iyi biseylerinden ortaya karisik ver lutfen... asiri amin
Sagol lokumummm ❤❤Kızlar hepinizi tebrik ederim ,eksilerinizin devamını dilerim,liste açıklanınca toptan tebrik ederim diye uyanıklığa kaçayım dedim ,böyle daha zormuş
@Efser
@nar_cicegim
@eflalim
CocoChanelmademoiselle
Nevreste
@matematik61
@Antepia27
malipina
@hatice901217
@ecemavi
@ada81
Nare83
@Ahmet esra
cakil80
@Zeytinlerimm
@Shut Up
@Leeshinmee
@YaKaMoZz-z
@Ytmz
@begum75
@Portakal Sulu Ordek
Araya kaynayan olmamıştır inşallah
Buradayım canım ama kaçacağım birazdan@MiuLego miuuuuuuuuuummmmm nirdesin sensiz takım da in cin top oynuyoNevreste nevrosum nerelerdesin cigerparemmm ❤ Nare83 Ausencia Whiteblacklife Bonus @eflalim @Candysugar suspushanimcim @Matematikhocasi cakil80 deynepnaz seviom kizlar hepiniziiiiiiii bütün takımımı unuttuklarim darilmasin bana yerim hepinizi
Gitme kuşum kimseden ses yok baksanaBuradayım canım ama kaçacağım birazdan
Sağol canım yetişmeye çalışıyorumGitme kuşum kimseden ses yok baksanaseninde başın kalabalık sorular sorular sorulaaarrrr canim nevom benimm Allah kolaylik versin
Mesajın cevap vereceğin kısmı işaretle hemen cevapla seçeneği çıkıyor canımArkadaslar bisey sorcam,simdi bi mesaji alintilarken,hani sadece alintilamak istedigin yeri alintiliyorsun kesiyorsun ya mesaji,ondan sonra cevapliyorsun..hah iste onu nasil yapiyoruz ben bilmiyom bilen aydinlatirsa cok sevinirim
Aaaaa oldu gercekten bende mesaji alintilayip kesmek istedigim yeri silmeye calisiyordum olmuyorduMesajın cevap vereceğin kısmı
Aaaaa oldu gercekten bende mesaji alintilayip kesmek istedigim yeri silmeye calisiyordum olmuyordusagol canim nevom
Bi gün de şu kadınlar dinlenmeye uyumaya zamanım kalıcak desin ya bitmiyo bitmiyo hiç bitmiyo bize de yazık beeAy akşamdan yarın ki ciğeri pisirdim çok mutluyum yanına pilav salata ohh mis gibi yarın spora ve temizliğe zamanım kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?