@MiuLego miuuuuuuuuuummmmm nirdesin sensiz takım da in cin top oynuyo@Nevreste nevrosum nerelerdesin cigerparemmm ❤ Nare83 @Ausencia @Whiteblacklife Bonus Nego @Candysugar @suspushanimcim @Matematikhocasi cakil80 @deynepnaz seviom kizlar hepiniziiiiiiii bütün takımımı unuttuklarim darilmasin bana yerim hepinizi
Geçen haftasonu maaile bizdeydi 22kiscik 12si çocukÇok güzel olmalı cocuklarin çok şanslı 4 kardes bir aradalar ne keyifli zamanları oluyordur. Ben tek çocuk buyudugum için çok kardeşi olan biri ile evlendim. O kadar güzel oluyor ki bayram da masada hep birlikte oluyoruz ay tam bir kaos ortamı ama çok neşeli ben mutlu oluyorum aile yemeklerini seviyorum
Günaydın nnnnnnn
güzell
kaçamaksız. ..
mis gibi hafta sonu olsun inş
ben kalkıp lesile yapayım
malum sov yapmak kolay değil
Bayramda biz de öyle oluyoruz kvde. Hem de yatılı. Herkes farklı şehirlerde yasiyor çünkü.Geçen haftasonu maaile bizdeydi 22kiscik 12si çocuk
Bende yapsammi bu saatte kolumu bacagimi nasil oynatirimki?
Tabiki sanki kaldı öyle gram oynamadi kilo degismeyince kaçamakları da başladı iyice sarma sardim onun için ÍF e basladim vücudumu şaşırtmak için onun öncesinde 4:3 yaptım onunla kilo verdim sonra takıldım zorlandım. Ozaman çok kola iciyordum o da etkili olabilir.Diyet yaptığın halde mi inmedi kilon
Doğru soyluyorsun hareket bana iyi geldi ben hiç hareket etmiyordum şimdi sürekli yapacagim ve Leslie kolay gelmeye başladıSeni sonunda yakaladim balım bu hafta ne güzel gitti demi kilo peki neden böyle gitti
1.spor vardi
2.karbonu azalttin
Aha sana bi soru bu kadar kiloyu ornek veriyorum 10 ayda mi vermek istersin yok hem sıkılasma yaparak hemde 5 ayda mi vermek istersin cakilim sana spor iyi geliyor karbon sana yaramıyor balım lütfen bu haftada böyle ol emi
Doğru soyluyorsun geçen hafta nutella şimdi çikolata sos gerçekten beni deniyor.Anlamıyolar canım direk söylicen. Benimki de envai çeşit çikolata tatlı getiriyodu eve, bi azarladım kendisini artık getirmiyo. Hem zayıf istiyolar hem tatlı getiriyolar
bi dene Bonus can bu saat geç bile
hafta içi 6 da bile oynuyor benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?