Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu işlerden birinden feragat edersen kendine zaman ayırmış oluyorsun ancak, misal ben ütüyü erteleye erteleye çay keyfi yapıp burayı okuyabiliyorum onu da yapmıyım canım ne gerek var akşama kadar evdeyim işimin adı ne ev işi! Benim vazifem çünkü bütün ev işi! Ay sonu ücretimi de alıyorum, bütün gün çocuklarla oyun , faaliyet, yemek vs bunlar için de ücret alıyorum! Sonra hayatımda bir kere bile yardımcı kadın almamışım, ne gerek var akşama kadae evdeyim nasılsa! Haftada bir gün bile dışardan yemek yemeyeyim, akşama kadar evdeyim nasılsa işimin adı ne yemek yapmak!
Bütün bunlar sadece planla oluyor çünkü anlayışlı, ağzına bakan, bir dediğini iki etmeyen, kırılır mı acaba diye ne konuştuğunu bilen, yaptıklarım için eline sağlık diyen bir kocamın olmaması da tamamen benim plansız programsız beceriksiz olmamdan kaynaklı!

Neden ria kullanmiyorsun balım sen ya
Yok kuzum ona da güvenmiyorum ben . Kayıyor falan o da beni bulur. Üç aylık iğne denedim o da alt üst etti beni. Hapa dönücem sanırım. Bir doktora gideyim de en hormonsuzu versin bana. Çifte koruma şart

Yok kuzum ona da güvenmiyorum ben . Kayıyor falan o da beni bulur. Üç aylık iğne denedim o da alt üst etti beni. Hapa dönücem sanırım. Bir doktora gideyim de en hormonsuzu versin bana. Çifte koruma şart
Eflalim ben ria kullaniyorum. Hic sorun yasamadim. 3 yil oldu. Gecen ay kontrole gittim sorun yok dedi doktor.

Bende 8,5 senedi ban almadım almayayım

Canım uzun yıllardır burdaymussin nerelere takilirdin 2015 de geldim canım bende

Enemmm diyene bak sende de var 4bende de var 4 bu hafta şenlikli gececekk

Yok tövbe

Günaydın mortim nasilsin yenilmeye hazirmusin sin hafta sonu biraz ailenle zaman geçir yiyip için

Günaydın Kızlar
Pek aktif olamıyorum bebeğimden dolayı zorlanıyorum şuan meme emiyor tek elle yazmaya çalışıyorum
Elimden geldiği kadar buralardayım yeterli mi bilemiyorum tabi
Allah kolaylik versin canim zamanla rahatlarsin. Bebek icin yaninda biri yoksa cok zor biliyorum

Regl in 3. Gunu falan sanirim kaslarin gevsek oldugu icin rahat olsun diye ama ben regl degildim takildiginda gidip saglik ocaginda taktirmistim hem de.
Canım onların hormonlu hormonsuz çeşidi varmış. Vücuduna etkisi ne oldu

Maddi olarak da ria daha mantikli geliyor bana. Bir de her gun hap almak zor is adette birak yeniden al basla falan.
Canım onun 28 günlük olanı da var. Adet dönemi içtiğin vitamin oluyor. Bilmiyorum ya kontrol elimde olsun istiyorum. Dur ben bizim hemşireye sorayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…