A ha ha kovaladın mıYarın sütçü kovalama günüm erken kakcam.herkese iyi geceler
Aynen bi sor. Daha iyi olurCanım onun 28 günlük olanı da var. Adet dönemi içtiğin vitamin oluyor. Bilmiyorum ya kontrol elimde olsun istiyorum. Dur ben bizim hemşireye sorayım en iyisi
Tamam canım sağol. Sen kendin mi aldın peki?Benimki bakir. Yani hormonsuz. Ilk bi kac ay adetim cok yogun oldu. Sonra duzeldi. Baska bi etkisi olmadi. Ama hormonlunun etkisi nasildir bilmiyorum canim.
Çocuklar etkili oluyor demekkiBenim kardesim daha yeni ise basladi 6ay falan oldu dediği şu iste tek isle uğraştığım için dinleniyorum
kac sene oldu sıcak çayı bırak sicak kahve bile zor sofraya otursam en az 7,8,defa istekleri bitmeyen ahali icin kalkarım bunlar sikayet mi yooook değil hâl arzı
Bak şimdi asıl o saatte kol bacak dinamik olur , dene bir senBende yapsammi bu saatte kolumu bacagimi nasil oynatirimki?
Yok devletin ucretsiz hizmeti bu kuzum. Saglik ocaginda bununla ilgilenen bir iki doktor oluyor egitimini almis. Ellerinde bulunuyor. Ama hormonlu olmuyor onu ya kendin alcaksin ya ozelde taktircaksinTamam canım sağol. Sen kendin mi aldın peki?
Ay çok şahanecakil80 canım ben yemek bölümü editörüyüm...Her ay bir kategoride yarışma yapıyoruz.Bu ay kategorimiz Balık ve deniz ürünleri
Cok severimakşam evdekiler meyve yerken
nasıl koktu o portakal yasanki hiç yemedim gibi cnm çekti
sabah lesile den sonra 1 lokma peynir ile yedim , çok açıkmıştım
şimdi annemlere gidiyorum
kahvaltı yapicam
Sana yetişiyorum arkandan takipteyim
Aynen bi sor. Daha iyi olur
Yok devletin ucretsiz hizmeti bu kuzum. Saglik ocaginda bununla ilgilenen bir iki doktor oluyor egitimini almis. Ellerinde bulunuyor. Ama hormonlu olmuyor onu ya kendin alcaksin ya ozelde taktircaksin
Offf offf. Kukla olsun istemezdim tabu ki eşim ama yaptığımın kıymeti olsun isterdim masum, değer görmek , takdir edilmek isterdim. Bugün de çok yoruldun gel otur dinlen desin isterdim. ... aman neyse öyle işte.Ayyyy kızlar siz böyle yazıncaNego ve Whiteblacklife aklıma komşum geldi
ki bende yazsam inanın liste olur
sırf 40 dk spor için gördünüz 5:45 te kalkıyorum
komşum aile tarafı inanılmaz zengin
evinde yemek pişirmez iki çocuğu var, çocukları hep kendi aile yanındaydı yeni getirdi bu yıl biri 7. sınıf diğeri 2. sınıf
yanında hep kendi annesi halası var
eve her daim yardımcı bayan
kocası bildiğiniz kukla (hiç öyle bi eş istemezdim )
ama sorsanız oda diyor yetişemiyorum diyetek idi kendisi saçı tırnağı kilosu ,173 boy 48 kilo hala da diyet yapar
oda yoğun bakınabla yetişemiyor işlere
Yok vazgeçtim maaşı alınca kovalicam. Hem su hem süt alırsam salıya kadar para yetmezA ha ha kovaladın mı
Allah bereket versin canımYok vazgeçtim maaşı alınca kovalicam. Hem su hem süt alırsam salıya kadar para yetmez
Bak şimdi asıl o saatte kol bacak dinamik olur , dene bir sen
En cok ihmal etmememiz gereken seyi gozardi ediyoruz , sagligimizi.Çok sağol canım bilgiler için. Benim.aslında doktora gidip muayen olmam şart. Çok uzun zaman oldu, smear testi versem iyi olacak. İhmal ediyorum. Bu hafta gitmek için gayret göstericem
Cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?