Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy kızlar siz böyle yazınca Nego ve Whiteblacklife aklıma komşum geldi

ki bende yazsam inanın liste olur
sırf 40 dk spor için gördünüz 5:45 te kalkıyorum

komşum aile tarafı inanılmaz zengin
evinde yemek pişirmez iki çocuğu var, çocukları hep kendi aile yanındaydı yeni getirdi bu yıl biri 7. sınıf diğeri 2. sınıf

yanında hep kendi annesi halası var
eve her daim yardımcı bayan
kocası bildiğiniz kukla (hiç öyle bi eş istemezdim )

ama sorsanız oda diyor yetişemiyorum diye tek idi kendisi saçı tırnağı kilosu ,173 boy 48 kilo hala da diyet yapar

oda yoğun bakın abla yetişemiyor işlere

Çocuklar etkili oluyor demekki bizim evi sadece ben dagitiyorum sonra yine ben topluyorum isim o konuda kolay oluyor

Aynen bi sor. Daha iyi olur

Yok devletin ucretsiz hizmeti bu kuzum. Saglik ocaginda bununla ilgilenen bir iki doktor oluyor egitimini almis. Ellerinde bulunuyor. Ama hormonlu olmuyor onu ya kendin alcaksin ya ozelde taktircaksin

Çok sağol canım bilgiler için. Benim.aslında doktora gidip muayen olmam şart. Çok uzun zaman oldu, smear testi versem iyi olacak. İhmal ediyorum. Bu hafta gitmek için gayret göstericem

Offf offf. Kukla olsun istemezdim tabu ki eşim ama yaptığımın kıymeti olsun isterdim masum, değer görmek , takdir edilmek isterdim. Bugün de çok yoruldun gel otur dinlen desin isterdim. ... aman neyse öyle işte.

Çok sağol canım bilgiler için. Benim.aslında doktora gidip muayen olmam şart. Çok uzun zaman oldu, smear testi versem iyi olacak. İhmal ediyorum. Bu hafta gitmek için gayret göstericem
En cok ihmal etmememiz gereken seyi gozardi ediyoruz , sagligimizi.
Keske boyle yapmasak. Ben de gidip belimi goatermedim. Aslinda gitmem gerekirdi. Belki ilerleme ihtimali olan bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…