Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf offf. Kukla olsun istemezdim tabu ki eşim ama yaptığımın kıymeti olsun isterdim masum, değer görmek , takdir edilmek isterdim. Bugün de çok yoruldun gel otur dinlen desin isterdim. ... aman neyse öyle işte.

Ya böyle bi eş bende istemezdim inanki bu para için tapıyor kadına Mic Mic

ay eflal erkekler bizim gibi değil ya
varsada bize denk gelmiyor , buna şükür diycez

En cok ihmal etmememiz gereken seyi gozardi ediyoruz , sagligimizi.
Keske boyle yapmasak. Ben de gidip belimi goatermedim. Aslinda gitmem gerekirdi. Belki ilerleme ihtimali olan bisey
Canım niye gitmedin. Bel de çok önemli. Sağlık bir gidince tamam.
Çiçeğim benim göğüs içinde gitmem lazım şüphem var eşime söylemiştim, ilk tepkisi beni çok üzünce inat ettim gitmedim. Günlerce gidelim keteme dedi ama inat ettim

Ya böyle bi eş bende istemezdim inanki bu para için tapıyor kadına Mic Mic

ay eflal erkekler bizim gibi değil ya
varsada bize denk gelmiyor , buna şükür diycez
Bize denk gelmedigi kesin. Kaynımın biri öyle masum. Ya ağzının içine bakıyor. Kv korkusundan o eltimi yere göğe sığdıramıyor. Aynı aba babadan olma işte o da...

Sanirim ev işlerinden çok cocuklarla ilgilenmek zaman alıyor. Ben de çocuk olmadığı için evde çok isim olmuyor mesela ondan daha rahatım diye düşünüyorum. Yani ev islerinden ziyade çocuklarla olmak zaman alıyor sanırım . Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim hiç oturamadi ki eskiden saatlerce oturur sohbet ederdik. Hatta o bebeğin eşyalarını toplarken benim bebekle ilgilenmem gerekti. Ay Tüm gün altına yaptı resmen kokarca gibiydi. Bu kadar sevimli bir bebekten bu kadar kötü koku nasıl çıkıyor anlamadim. Bütün bebekler böyle mi

Bize denk gelmedigi kesin. Kaynımın biri öyle masum. Ya ağzının içine bakıyor. Kv korkusundan o eltimi yere göğe sığdıramıyor. Aynı aba babadan olma işte o da...

Ya tabi eş önemserse seni herkes önemsiyor eflal bu bi gerçek
benim eşimde öyle çok abartı değildir yani, bana laf söyletmez kv kb her zaman tenkinlidir bana karşı bilirler ki karşında eşim olur

napalim iyi tarafından bakicakainat işte cnm bak ne güzel liste yapıyon adam alıp geliyor

bi arkadaşım var neler çekiyor
evine aldığı ekmeğe söylenen adamlar var kiz

Kv zaten yüzüme diyemez bak ona odun da izin vermez :) bir kere tartışma da dedi işte. Ama dedikodu ediyor. Eşime bu yüzden kızgınım engel olmadığı için, diğer eltimin edemez duysun daha kocasının yüzünü göstermez onlara öyle biri. Ödü kopuyor o yüzden ondan.
Öyle canm eniştemin biri benimde. Çok cimri ablam ne çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…