Seni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim
@MiuLego miuuuuuuuuuummmmm nirdesin sensiz takım da in cin top oynuyo@Nevreste nevrosum nerelerdesin cigerparemmm ❤ Nare83 @Ausencia @Whiteblacklife Bonus Nego @Candysugar suspushanimcim @Matematikhocasi cakil80 @deynepnaz seviom kizlar hepiniziiiiiiii bütün takımımı unuttuklarim darilmasin bana yerim hepinizi
Maddi olarak da ria daha mantikli geliyor bana. Bir de her gun hap almak zor is adette birak yeniden al basla falan.
Çok sağol canım bilgiler için. Benim.aslında doktora gidip muayen olmam şart. Çok uzun zaman oldu, smear testi versem iyi olacak. İhmal ediyorum. Bu hafta gitmek için gayret göstericem
Portakal ve butun turunclarin kokusu mucize gibi.
Kabuklarina uzuluyorum hep oyle guzel kokuyolarki keske yiyebilseydim diye :))
annem pisi yapmış çok severim
giderken fırına uğrayıp tb ekmek mi alsam acaba
yanımda suntam var
ama fırının ekmeğide pek güzel oluyor be
şimdi alsam cokmu yerim bilenedim
Anaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degil @Nefs @Efser @nehirnil111begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom
ben geldim çay bittiSizi de çok seviyorumsabah çaya arkadaşlarım gelmiş gibi oldu
Canim begüşüm❤❤❤hapın 35 yaşından sonra kullanışması sakıncalı,meme kanserini tetikliyor,bu konuda iyi araştırmak lazımNego
sağlık ocaklarında bilgi veriyorlar eflal,hem simir testi için örnekte alıyolar,mutlaka uğra
kabuklarından reçel yapılıyor
al bence,dilimlet,1 dilimini sofraya koy kalanını hemen sar çantana at
yemezsin tabağına bol peynir zaytin yeşillkik koy mideni onlarla şişir
sıkı ye
cocoo bizde seni seviyoruz
Amin amin hepimize inşallahAllah bereket versin canım
Ck ck ck zor tabi Allah kolaylık versin kadınaAyyyy kızlar siz böyle yazıncaNego ve @Whiteblacklife aklıma komşum geldi
ki bende yazsam inanın liste olur
sırf 40 dk spor için gördünüz 5:45 te kalkıyorum
komşum aile tarafı inanılmaz zengin
evinde yemek pişirmez iki çocuğu var, çocukları hep kendi aile yanındaydı yeni getirdi bu yıl biri 7. sınıf diğeri 2. sınıf
yanında hep kendi annesi halası var
eve her daim yardımcı bayan
kocası bildiğiniz kukla (hiç öyle bi eş istemezdim )
ama sorsanız oda diyor yetişemiyorum diyetek idi kendisi saçı tırnağı kilosu ,173 boy 48 kilo hala da diyet yapar
oda yoğun bakınabla yetişemiyor işlere
Şişmezsin merak etme vücudun daha güzel şekilllenir etlerin sıkılaşır kötü değil gayet güzel bi görüntün olur canımSeni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim
Kim beceriksiz olduğunu düşünüyor ki neden kendine yükleniyorsun neden bu kadar kızginsin. Çocuk ciddi zaman alan bişey bunun ev hanımları ile ilgisi yok çalışanlar için de zor çocuk emek isteyen birsey ki benim çocuğum olsa başka birşey görmez gözüm.Bu işlerden birinden feragat edersen kendine zaman ayırmış oluyorsun ancak, misal ben ütüyü erteleye erteleye çay keyfi yapıp burayı okuyabiliyorumonu da yapmıyım canım ne gerek var akşama kadar evdeyim işimin adı ne ev işi! Benim vazifem çünkü bütün ev işi! Ay sonu ücretimi de alıyorum, bütün gün çocuklarla oyun , faaliyet, yemek vs bunlar için de ücret alıyorum! Sonra hayatımda bir kere bile yardımcı kadın almamışım, ne gerek var akşama kadae evdeyim nasılsa! Haftada bir gün bile dışardan yemek yemeyeyim, akşama kadar evdeyim nasılsa işimin adı ne yemek yapmak!
Bütün bunlar sadece planla oluyor çünkü anlayışlı, ağzına bakan, bir dediğini iki etmeyen, kırılır mı acaba diye ne konuştuğunu bilen, yaptıklarım için eline sağlık diyen bir kocamın olmaması da tamamen benim plansız programsız beceriksiz olmamdan kaynaklı!
Hadi içelim gerçi ben kahve yapcaktim ama bu sefer çay olsun
Aslinda sekersiz recel yapiliyor artik. Nasil oluyor onlar acabahapın 35 yaşından sonra kullanılması sakıncalı,meme kanserini tetikliyor,bu konuda iyi araştırmak lazımNego
sağlık ocaklarında bilgi veriyorlar eflal,hem simir testi için örnekte alıyolar,mutlaka uğra
kabuklarından reçel yapılıyor
al bence,dilimlet,1 dilimini sofraya koy kalanını hemen sar çantana at
yemezsin,cumaya şov var unutma,cumanın yolu sıkı bir hafta sonundan geçiyor, tabağına bol peynir zeytin yeşillik koy mideni onlarla şişir
sıkı ye
cocoo bizde seni seviyoruz
Kesin vakıf işleri güzellik işleri zaman alıyordur bakımlı olmak da zor tabiAyyyy kızlar siz böyle yazıncaNego ve @Whiteblacklife aklıma komşum geldi
ki bende yazsam inanın liste olur
sırf 40 dk spor için gördünüz 5:45 te kalkıyorum
komşum aile tarafı inanılmaz zengin
evinde yemek pişirmez iki çocuğu var, çocukları hep kendi aile yanındaydı yeni getirdi bu yıl biri 7. sınıf diğeri 2. sınıf
yanında hep kendi annesi halası var
eve her daim yardımcı bayan
kocası bildiğiniz kukla (hiç öyle bi eş istemezdim )
ama sorsanız oda diyor yetişemiyorum diyetek idi kendisi saçı tırnağı kilosu ,173 boy 48 kilo hala da diyet yapar
oda yoğun bakınabla yetişemiyor işlere
Ne hissettin eflalim. Onu hic bekletme Allah korusun. Erken teshisin tedavisi ve ilerleyen kanser tedavisi o kadar farkli ki. Hemen hemen git baktirCanım niye gitmedin. Bel de çok önemli. Sağlık bir gidince tamam.
Çiçeğim benim göğüs içinde gitmem lazım şüphem vareşime söylemiştim, ilk tepkisi beni çok üzünce inat ettim gitmedim. Günlerce gidelim keteme dedi ama inat ettim
Noldu kiz. Esne biraz. Kedi gibi geril yataktan cikmadan. Faydasini goreceksin. Ben bazen derste bile esneme yapiyorum rahatlatiyor beni. Dersler 80 dk oluncaGünaydın kızlar
Başım çatlamak üzere
Yataktan bi kalktım kafam sanki kocam gibi öyle bir ağrı var
kolumdea ağrıyo
belimde agrıyo
sol yanımda ağrıyo
çürükmü oldum ne heryerim bi fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?