Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim

Ya çok sporda şişiyor ama çok spor yapmak lazım 40 kilo nasıl gider diye bir hesap var instagram da kadın odun oldu ya bildiğin deli gibi spor yapiyor

Maddi olarak da ria daha mantikli geliyor bana. Bir de her gun hap almak zor is adette birak yeniden al basla falan.

hapın 35 yaşından sonra kullanılması sakıncalı,meme kanserini tetikliyor,bu konuda iyi araştırmak lazım Nego

Çok sağol canım bilgiler için. Benim.aslında doktora gidip muayen olmam şart. Çok uzun zaman oldu, smear testi versem iyi olacak. İhmal ediyorum. Bu hafta gitmek için gayret göstericem

sağlık ocaklarında bilgi veriyorlar eflal,hem simir testi için örnekte alıyolar,mutlaka uğra

Portakal ve butun turunclarin kokusu mucize gibi.
Kabuklarina uzuluyorum hep oyle guzel kokuyolarki keske yiyebilseydim diye :))

kabuklarından reçel yapılıyor

annem pisi yapmış çok severim
giderken fırına uğrayıp tb ekmek mi alsam acaba

al bence,dilimlet,1 dilimini sofraya koy kalanını hemen sar çantana at

yanımda suntam var
ama fırının ekmeğide pek güzel oluyor be
şimdi alsam cokmu yerim bilenedim

yemezsin,cumaya şov var unutma,cumanın yolu sıkı bir hafta sonundan geçiyor, tabağına bol peynir zeytin yeşillik koy mideni onlarla şişir
sıkı ye

Anaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degil @Nefs @Efser @nehirnil111 begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom

cocoo bizde seni seviyoruz

Canim begüşüm❤❤❤

Ck ck ck zor tabi Allah kolaylık versin kadına

Seni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim
Şişmezsin merak etme vücudun daha güzel şekilllenir etlerin sıkılaşır kötü değil gayet güzel bi görüntün olur canım

Kim beceriksiz olduğunu düşünüyor ki neden kendine yükleniyorsun neden bu kadar kızginsin. Çocuk ciddi zaman alan bişey bunun ev hanımları ile ilgisi yok çalışanlar için de zor çocuk emek isteyen birsey ki benim çocuğum olsa başka birşey görmez gözüm.
Sabah 7 de kalktım islerimi yaptım birazdan ütü başlayacak ondan önce güzel bir Türk Kahvesi yapıyorum hadi sen de yap 30 dakika vakit ayrı kendine bırak kahvenin kokusunu al işler dursun nasılsa yine çıkacak ama o 30 dakika işte o keyif ani inanılmaz iyi gelen bişey. Planlı olmaktan kastım o suan bulasik lar makinada kahvem bitince makinayi bosalticagim. Sonra uzun yoldan gidip market alışverişi yapacağım ama kulagimda sevdiğim müzikler 30 dakika benim olacak kendim için yuruyecegim. Anlatabiliyor muyum konu ev hanımı çalışan o bu değil nasıl olursa olsun kendin için zaman yaratmak için kendini deşarj edebilmek için küçük molalar gerekiyor bunları planlama dan bahsediyorum önce sen olmalısın sen mutlu olursan etrafında herkes mutlu olur. Eğer demek istediklerimi anlatamiyorsam konu ev hanımı çalışan olarak kalacaksa ben bu konuda bişey yazmayacagim çünkü anlasilamamak daha yipratici yanlış anlasilmak daha kötü ve bizi boşuna fevri yapar diye düşünüyorum. Bazen içimden geçiyor keşke evde olsam uyusam kendim ve hayallerim için birseyler yapsam genelde müşteriye yapamayacagi işlemleri anlatırken geciriyorum icimden. Burda ne işim var ailemle olsam diye. Is hicbiryerde bitmiyor.

Aslinda sekersiz recel yapiliyor artik. Nasil oluyor onlar acaba

Kesin vakıf işleri güzellik işleri zaman alıyordur bakımlı olmak da zor tabi

Ne hissettin eflalim. Onu hic bekletme Allah korusun. Erken teshisin tedavisi ve ilerleyen kanser tedavisi o kadar farkli ki. Hemen hemen git baktir

Günaydın kızlar
Başım çatlamak üzere
Yataktan bi kalktım kafam sanki kocam gibi öyle bir ağrı var
kolumdea ağrıyo
belimde agrıyo
sol yanımda ağrıyo
çürükmü oldum ne heryerim bi fena
Noldu kiz. Esne biraz. Kedi gibi geril yataktan cikmadan. Faydasini goreceksin. Ben bazen derste bile esneme yapiyorum rahatlatiyor beni. Dersler 80 dk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…