- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
GEcmis olsun hande.Günaydın kızlar
Başım çatlamak üzere
Yataktan bi kalktım kafam sanki kocam gibi öyle bir ağrı var
kolumdea ağrıyo
belimde agrıyo
sol yanımda ağrıyo
çürükmü oldum ne heryerim bi fena
Dersler nasıl 80 dk oluyor kiii? ?Noldu kiz. Esne biraz. Kedi gibi geril yataktan cikmadan. Faydasini goreceksin. Ben bazen derste bile esneme yapiyorum rahatlatiyor beni. Dersler 80 dk olunca
neden öyle oldun?Günaydın kızlar
Başım çatlamak üzere
Yataktan bi kalktım kafam sanki kocam gibi öyle bir ağrı var
kolumdea ağrıyo
belimde agrıyo
sol yanımda ağrıyo
çürükmü oldum ne heryerim bi fena
Aslinda sekersiz recel yapiliyor artik. Nasil oluyor onlar acaba
günaydın,nasılsın,nasıl oldun?Gunaydinnnnnnnn
Noldu kiz. Esne biraz. Kedi gibi geril yataktan cikmadan. Faydasini goreceksin. Ben bazen derste bile esneme yapiyorum rahatlatiyor beni. Dersler 80 dk olunca
Kilo verip öyle yapmak mi iyi acaba dedim ama spor da güzel kilo verdirdi. Balon gibi gorunuyorum daha balon olur muyum kiYa çok sporda şişiyor ama çok spor yapmak lazım 40 kilo nasıl gider diye bir hesap var instagram da kadın odun oldu ya bildiğin deli gibi spor yapiyor
hımmmmmNoldu kiz. Esne biraz. Kedi gibi geril yataktan cikmadan. Faydasini goreceksin. Ben bazen derste bile esneme yapiyorum rahatlatiyor beni. Dersler 80 dk olunca
Evladına hayırlı uzun omurler dilerimHerkese günaydın. Bugun ve yarin aşırı yoğun 2 gün bekliyor beni.Şu doğum gününü atlatalim bakalim.
mutsuzluktandır mutsuzluktanneden öyle oldun?
geçmiş olsun
çiçeğin dediği gibi esne biraz
şekersiz reçel yemedimde portakal kabuğu reçeli yedim,güzeldi
günaydın,nasılsın,nasıl oldun?
80 dk mı
neden öyle
Oy oy dun gekecektim ama cok yorgundum.@MiuLego miuuuuuuuuuummmmm nirdesin sensiz takım da in cin top oynuyo@Nevreste nevrosum nerelerdesin cigerparemmm ❤ @masumm @Ausencia @Whiteblacklife @Bonus @eflalim @Candysugar suspushanimcim @Matematikhocasi cakil80 @deynepnaz seviom kizlar hepiniziiiiiiii bütün takımımı unuttuklarim darilmasin bana yerim hepinizi
yok beeeeeeeGEcmis olsun hande.
Nazar oldu sana nazar dikkat et. :)))
Sağol canım maalesef hiiiiiç kimse YokAllah kolaylik versin canim zamanla rahatlarsin. Bebek icin yaninda biri yoksa cok zor biliyorum
Evet hande kendini doldurusa getiriyorsun.hımmmmm
yataktan 7 de çıktım
işyerindeyim
Ne istiyorum biliyomusun gram sesin çıkmadığı yemyeşil biyeregideyim bi dahada gelmeyeyim.Çok sıkıldım bu hayattan be.
öğleden sonra eve gidicem bugün izin aldım yarım gün.Bir dünya iş beni bekliyor.İşten ziyade kaynana var suratı yine yerleri öpüyor.Bu kadın beni kahrımdan öldürecek valla.Birazdanda kocayla kavga edicem oturduğum yerden kendi kendimi dolduruşa getiriyorum.Yok anam olmuyo yapılanları hazmedemiyorum
Ya o kadin gibi olsam varya ozel hoca esliginde spor yapiyor .Kilo verip öyle yapmak mi iyi acaba dedim ama spor da güzel kilo verdirdi. Balon gibi gorunuyorum daha balon olur muyum ki
ah be balım ne dolaşmasıEvet hande kendini doldurusa getiriyorsun.
Madem izin aldin kizinla cikip dolassan.
Kendine en az bi saatini ayirsan olmaz mi.
O ne ki kizSonunda tüm geçmiş bitti güzel bir güne gunaydinnnn.
Collateral beauty gizli güzellik filmini açtım çayimi aldım vakit keyif vakti
Kız amaaann öyle deme canım benimAnaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degil @Nefs @Efser @nehirnil111begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom
Yani peki boyle cekise cekise her iki tarafta sürtüse sürtüse nereye kadar gidecek.ah be balım ne dolaşması
şimdi evi talan etmiştir
hande bugün izin aldı ya kanırta kanırta neresinden çıkarsam diye planlara girmiştir.
dün zaten tartıştık
bıktım artık bıktım bıktım
bekarken nasıl bir hayat yaşıyordum hatırlayamıyorum
o kadar içime işlemişki herşeyleri
gitmiyo zaten canım hiçbişey gitmiyoYani peki boyle cekise cekise her iki tarafta sürtüse sürtüse nereye kadar gidecek.
Haddim degil ama ömür senden gidiyor.
Yani maddiyattab dolayi falan mi beraber kalmak zorundasiniz?
Baska hal caresi yok mu?
Bu işlerden birinden feragat edersen kendine zaman ayırmış oluyorsun ancak, misal ben ütüyü erteleye erteleye çay keyfi yapıp burayı okuyabiliyorumonu da yapmıyım canım ne gerek var akşama kadar evdeyim işimin adı ne ev işi! Benim vazifem çünkü bütün ev işi! Ay sonu ücretimi de alıyorum, bütün gün çocuklarla oyun , faaliyet, yemek vs bunlar için de ücret alıyorum! Sonra hayatımda bir kere bile yardımcı kadın almamışım, ne gerek var akşama kadae evdeyim nasılsa! Haftada bir gün bile dışardan yemek yemeyeyim, akşama kadar evdeyim nasılsa işimin adı ne yemek yapmak!
Bütün bunlar sadece planla oluyor çünkü anlayışlı, ağzına bakan, bir dediğini iki etmeyen, kırılır mı acaba diye ne konuştuğunu bilen, yaptıklarım için eline sağlık diyen bir kocamın olmaması da tamamen benim plansız programsız beceriksiz olmamdan kaynaklı!
Iyiyim cok sukur abla sagolasin.neden öyle oldun?
geçmiş olsun
çiçeğin dediği gibi esne biraz
şekersiz reçel yemedimde portakal kabuğu reçeli yedim,güzeldi
günaydın,nasılsın,nasıl oldun?
80 dk mı
neden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?