Aksam üzeri yürüş yapayım dedim bakalımYok canım istemese de her gün spor yapıcam Efser. Benim beden değişmiyor sanki. Gerçi ben bol giyiyorum ondan da olabilir. Sıkı bir bedenim olmalı
Bende seni seviyorumAnaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degil @NefsEfser @nehirnil111 begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom
gitmiyo zaten canım hiçbişey gitmiyo
sadece 5 ay kaldı.5 ay içinde o ev ayrılmazsa bitiyo zaten
yok ben daha fazla kızım içinde olsa katlanamıycam[/QUO
Senin icin dua edicem.
Nasıl yazıyon
Bende profiline baktım sınav filan demiş baska bir şey olmasın da gelir yakındaAusla miu ulasir bugun dun gelicem dedi gelemedi demek.
Iyiyim cok sukur abla sagolasin.
Seni de tebrik ederim sporunla bize ilham oluyorsun.
Yapmaz. Evi b. götürse yapmaz. Beni ikinci hamileliğimde temizlik yüzünden oğlumu düşürüyordum , iğnelerle tutundu, sonrası yatış hep. Kim uapti kv. Eşime çok dedim beni muhtaç etme diye . Umrunda olmadı nasılsa anası yaptı. Anası olmasa başka şehirde olsak beni memlekete getirip bırakırdı hamilelik boyunca kesin.Bi kere temizlik yapsa bütün fikri değişir. Hamileyken belim tutulmuştu iki büklüm kalmıştım o dönemde eşin bi temizlik yaptı nevri döndü sen nasıl hemencecik yapıyosun deyip duruyodu
Kirli ya da temizNasıl yazıyon
Dün uyuyan oğlum uyandı spor yapmadım ama temizdim :)
TemizmisinKirli ya da temiz
dün 17:40 dan beri bişey yemedim birazdan öğlen yemeğimi yiycem eflal,yemeğim bitsin hemen geliyorum
Ooo iyi durmuşsun maşallahdün 17:40 dan beri bişey yemedim birazdan öğlen yemeğimi yiycem eflal,yemeğim bitsin hemen geliyorumbitirme beni bekle emi
Bosver bazen olmamasi daha iyi en azindan kafan rahatSağol canım maalesef hiiiiiç kimse Yok
Blok ders bizim canim. 80 dk ders 10 dk araDersler nasıl 80 dk oluyor kiii? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?