Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

göm göm enişteyi , sonra yanlış anlaşılmasın idealdir
Yakında gazetede tv de gravatla bi kadın eşini boğdu diye haber duyarsanız ahanda o benim

Niye hanım oldum biliyormusunuz
D
Önceki gün giyiniyo gravatına yardım ettim dediki bunlar bozulmuş tekrar hepsini ütüle tekrar bağla ,çok yogunsunuz ama hanımefendi araya sıkıştırırsın dedi, tabi lafi yedim ama takılmam ben öyle şeylere
Bende dedimki gayette naif bir ses tonuyla ütülesem güzelce sende gravat baglamayı öğrensen ne güzel günlük taksan daha düzgün olur ..çünki birde begenmiyo bağladıgım gravatları ...
Vay ben nasıl derim bunu,ben demek istemişimki körmü kendin baglamayı ögren ay ben ögle bişimi dedimki dedim . Yok öyle demek istedin dedi .. 2 gündür mesafeliyiz adam tavırlı,olaydan dolayı hanım oldum

o öyle anlamak istemiş,işine öyle gelmiş
onlara göre iyi geçim istiyosan o bişey diyince suscaksın yani sen haklısın anlamında
cevap vermek bizi hep suçluymuş,dırdırcıymış, aksi,geçimsiz... gibi algılanmamızı sağlıyor

ha illada konuşcaksan,ağam,paşam,erim,sen bilirsin,haklısın,tamam....böyle olmalı yani

Begumle kapisiriz artikkj

ben hiç o şekilde bakmadım hee sen bu işten anlıyosun yazsaydın dm den
Evde oturunca ayrıntılar gözüne sokuluyor gibi oluyor Anladigimdan degilde biraz uyum delisiyim sanırım ondan zıtlıklarda güzel ben kabul edemiyorum galiba kız ego tavanr pis tarafına gelirim

sen gez gez bi tekrar ütüleyip bağlamaya erin ... sonra da adama öğren de gel demeler

şaka şaka .. kravatını da bi zahmet bağlamayı bilsin zaten ... ben bağlamam hiç..zaten benimki de benim bağladığımı beğenmez kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…