- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Hahahah aciyor mu kiz. Kolay gelsin. Ben hic aci hissetmiyorum bu islerde.Epilasyon yapıcam.. çığlıklar duyarsanıx bendendir
Anlarım bacımmm anlamam mı eşim dün yurtta nöbetciydi yok sabah kurs yok gel dedim hastayım bebelerin başında dur yok arkadaşıyla buluşacakmış ne edem şimdiHehe işte ondan ecem sen anladın beni
Acı eşiğin yüksek.demekHahahah aciyor mu kiz. Kolay gelsin. Ben hic aci hissetmiyorum bu islerde.
Yakında gazetede tv de gravatla bi kadın eşini boğdu diye haber duyarsanız ahanda o benimgöm göm enişteyi , sonra yanlış anlaşılmasın idealdir
6 ay kadar önce gittim 10 yıl dedi banada gayet iyiymiş ama yaza değiştireyim diyorum 10 yıl dolacak çünki ...Caim 9 yildir degisim yaptin mi. Doktor 7 yil olunca degistir dedi bana.
o öyle anlamak istemiş,işine öyle gelmişYakında gazetede tv de gravatla bi kadın eşini boğdu diye haber duyarsanız ahanda o benim
Niye hanım oldum biliyormusunuz
D
Önceki gün giyiniyo gravatına yardım ettim dediki bunlar bozulmuş tekrar hepsini ütüle tekrar bağla ,çok yogunsunuz ama hanımefendi araya sıkıştırırsın dedi
Bende dedimki gayette naif bir ses tonuyla ütülesem güzelce sende gravat baglamayı öğrensen ne güzel günlük taksan daha düzgün olur ..çünki birde begenmiyo bağladıgım gravatları ...
Vay ben nasıl derim bunu,ben demek istemişimki körmü kendin baglamayı ögrenay ben ögle bişimi dedimki dedim . Yok öyle demek istedin dedi .. 2 gündür mesafeliyiz adam tavırlı,olaydan dolayı hanım oldum
Benim bugün 3 günüm olacak geçmiş bitsin dalacagimJillian level 2ye basliycam yarindan. Hic yapan varmi aranizda kizlar? Zor gibi gozukuyor
ben bugün yapamıyorumBenim bugün 3 günüm olacak geçmiş bitsin dalacagim
Begüm ya nerden indirdin tele iniyor muOnu hiç bilmiyorum indirmedim daha
4 buçuk senelik evli olarak sizden öğreneceğim çoook şey var benim yaaİdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
videoları hep eşim indirmiştiBegüm ya nerden indirdin tele iniyor mu
Begumle kapisiriz artikkjbegum75
@nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Whiteblacklife
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@malipina
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Nefs
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@nehirnil111
@matematik61
@Antepia27
@malipina
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
nar_cicegim
@cakil80
@Sarayca
@Nefs
@Zeytinlerimm
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@hatice901217
@Bonus
@masumm
ecemavi
@deynepnaz
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
Ausencia
bu hafta beni geçersiniz benim cumartesi sporum olmıycakBegumle kapisiriz artikkj
Evde oturunca ayrıntılar gözüne sokuluyor gibi oluyorben hiç o şekilde bakmadım heesen bu işten anlıyosun yazsaydın dm den
Yakında gazetede tv de gravatla bi kadın eşini boğdu diye haber duyarsanız ahanda o benim
Niye hanım oldum biliyormusunuz
D
Önceki gün giyiniyo gravatına yardım ettim dediki bunlar bozulmuş tekrar hepsini ütüle tekrar bağla ,çok yogunsunuz ama hanımefendi araya sıkıştırırsın dedi, tabi lafi yedim ama takılmam ben öyle şeylere
Bende dedimki gayette naif bir ses tonuyla ütülesem güzelce sende gravat baglamayı öğrensen ne güzel günlük taksan daha düzgün olur ..çünki birde begenmiyo bağladıgım gravatları ...
Vay ben nasıl derim bunu,ben demek istemişimki körmü kendin baglamayı ögrenay ben ögle bişimi dedimki dedim . Yok öyle demek istedin dedi .. 2 gündür mesafeliyiz adam tavırlı,olaydan dolayı hanım oldum
Çiçeaaam bacakları kışlık moda almıştım da.. acıyorHahahah aciyor mu kiz. Kolay gelsin. Ben hic aci hissetmiyorum bu islerde.
Ooo işin uzun deseneÇiçeaaam bacakları kışlık moda almıştım da.. acıyor
Neden kiiiben bugün yapamıyorum
Olsun canım ya haftaya daha guzel olurbu hafta beni geçersiniz benim cumartesi sporum olmıycak
hafta içide kesin değil ama bi ihtimal kv gelebilir,hepten aksıyacak sporlarım o zaman
haftaya bi alt gruba düşebilirim
Esimin teyzesine gidiyorum simdiNeden kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?