- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 38
Yaaa sağlık ocağında takıyorlar mı ben de bebekten önce hastanede taktirmistimEflal ben sağlık ocağında taktirtim kesinlikle 10 yillik hormonsuz olandan
Canım daha önceden sadece hastaneler takiyordu şimdi aile planlama merkezleri ve bazı aile hekimliği var hastanelerden kalktiYaaa sağlık ocağında takıyorlar mı ben de bebekten önce hastanede taktirmistim
Benim kocaya yeni gitti ise spor kaldı onun yüzünden birazdan kalkıp yapacağımEsimin teyzesine gidiyorum simdi
Oyy kuzum kiyamam sana kadin olmak cok zor gercektenOy oy dun gekecektim ama cok yorgundum.
2tabe yolluk yikadim.
Sonra evi dip kose temizle yemek bulasuk.
Pazara git carsiya git.
Oglanla parka git.
Aksama da pertim cikti.(
gecti canim portakalim şeker portakalim benimKız amaaann öyle deme canım benimnasıl oldu ayağın geçti mi iyice
Bende seni seviyorum
ablama kurban olurummm beeeennnnnsarı fıstığım seni .... sende o güzel kalbinle çok seviliyorsunuz ki
Ben bu akşam geç yiycem baya yaaciğer yedim 1 tabak
temizimyeme olayı bitti
Hahahha dogal iclikÇiçeaaam bacakları kışlık moda almıştım da.. acıyor
Aynen canim yuksrktir. Hele de genitale lazer yaptirinca daha cok yukselmek zorunda kaldiAcı eşiğin yüksek.demek
Roka yi çok severim kiyamam ezilmelerineOğlan bahçeyi talan etti rokalarımı eziyo marullarımı çekiyo hiç durmazlar mı ya
Olma oyle olma olursan arkandan boyle lanet okutursun.Kötüymüş yaa.. pis adam gıcık oldum kocana
Niye böyle gıcıklık yapıyolarsa pisler.. acaba bende ilerde böyle olur mutum kii
Bende blue house kullanıyorum çooook memnunum :) çok pratik :)
Ooo işin uzun desene
ciğer yedim 1 tabak
temizimyeme olayı bitti
Haydi Abbas vakit tamam hedefe gidiyoruz bakalım bu hafta hiç veremeyecekmisim gibi geliyor neden bilmiyorum belki de hiç bu kadara hızlı kilo vermedigimden tedirgin oldum birdenGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
8 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (66.1)
nar_cicegim (62.6)
Nego (63.6)
CocoChanelmademoiselle (54.3)
@Nevreste (63.8)
@matematik61 (72.8)
@Antepia27 (101.5)
@malipina (97.3)
hatice901217 (84.7)
@Makbule007 (59.4)
@ecemavi (66.4)
@ada81 (68.7)
Nare83 (65.0)
@Bonus (99)
@Sherrysherrylady (74.9)
@deynepnaz (63.2)
@Donna_salut (50.5)
@Ahmet esra (76.5)
cakil80 (84.2)
@Zeytinlerimm (77.8)
@Shut Up (81.6)
@Leeshinmee (73.3)
@yakamozz-z (72.0)
@Ytmz (71.0)
@Floweroflife (59.8)
@nehirnil111 (52.3)
begum75 (56.5)
@Triplimelek Megi (67.8)
@Portakal Sulu Ordek (53.9)
Whiteblacklife (53.5)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 63.6)
Aynen canim yuksrktir. Hele de genitale lazer yaptirinca daha cok yukselmek zorunda kaldi
Bitmiyor bitmiyooooor
Temiz kalmaya geldi sıraaa
Evet ama 5 senedir rahatim hatta 6 olacakBen de yaptırdım, çok açıyordu
ya ilk zamanlarda
Evet ama 5 senedir rahatim hatta 6 olacak
Yok canım hiç sanmıyorum. Benim eşim kadar zalim olamaz. Haa dışarıya pamuk gibidir o ayrıYakında kocasından şikayet edenin eşini benim eşin yanına 1 haftalıgına staja alacam ki kocanıza kul olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?