Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuş
Bende takintiliyimda benim çok sinir bozucu
Gerçi onun sayesinde verdim kilolari
Siz nasıl tanistiniz
Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükürYaa niye ablası olsun ya. Öğretmen çok iyi miu, tam benim kafadan. Bu konuda şanslı benim sıpa :)
Listedesin heeeeAnaaa adım resmi olarak listeye geçmiş. Çok tirstim şu an.bi yürüyüşe çıkayım bari.
Yapmam kız :)
miu yapacak di mii ? yapar di miiii ? yapar mııı yapaaaar
1000 adet ip atladım
35 dakika bölgesel
Akşam birdaha yapicam
Na kadan naziksiniz incesinizBu arada 147 yi aramıştım ya. Öğretmene iletildi sonunda mesaj. Çok mutlu olmuş. Ne kadar naziksiniz incesiniz dedi. Bana dedi bana
Artı bile gelebilirsin dedim laheeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum daben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
Bebeeem ben artık kulak memesi kıvamında hatunumYa ben çok sabirsizim hemen herşey olsun istiyorum 9 ayligim gerçi
Günde 2 saatimi spora ayirsam
Senin gibi olurmuyum
Halimi biliyorsun zati
Toparlanirmiyim 2 3 aya
Jilliana baslicam ocakta babamlarda gidip gelicem 2 hafta kalmam lazım annemin temizliği var iki katlı ev allahim
Jillian 1 ay tam yapmam lazım kış artık düğünlerde bitiyor hayatta bir yere gitmem
İp atlıcam bol bol lastik var onla çok güzel egzersizler yapiyoRum sguat birde plank yapicam ve arada oryantal
@MiuLego
Aeben evde hanımlar koşun şok şok şokSelam güzel hatunlar
Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabayaben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...
Gece gene +18 baglamışsınız
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım
Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama
Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum
Oglumdan sonra 2 yıl kullandım kendi istegimle hamile kaldım ikinciye şimdi 7 aydır yine takılı ve ben mutluyum çünkü vücuda giren herhangi bir hormon yok en sağlıklı ve başarı oranı en yüksek korumaYok kuzum ona da güvenmiyorum ben . Kayıyor falan o da beni bulur. Üç aylık iğne denedim o da alt üst etti beni. Hapa dönücem sanırım. Bir doktora gideyim de en hormonsuzu versin bana. Çifte koruma şart
O ne demek kalp fatma dil ecekalbim tabikide fatma diye atıyor ama bu haftada beni üzersen
Hım o zaman olmazYok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım derya değilse bende çok severim hanım demesini lakin içine kinaye girince tadı değişiyo
ekşınlı akşam sporu olmuş
Her seferinde pişman ediyor ece beni
Doğru buna da şükürHah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...
Benimkinin özürü dahada baskın çıkmaktırki sesim çıkmasın
Eflal ben sağlık ocağında taktirtim kesinlikle 10 yillik hormonsuz olandanCanım onların hormonlu hormonsuz çeşidi varmış. Vücuduna etkisi ne oldu
Ha ga . Geçen hafta yaptım güme gidiyordum austırsıyorum
Adaletli kaptanim amaa satış devam
Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükür
Listedesin heeee
Yapmam kız :)
Na kadan naziksiniz incesiniz
Artı bile gelebilirsin dedim la
Valla bişey yapmıcampamık gibiyim artıkın
Sağol canım. Asm ye gidip sorucam inşaallahOglumdan sonra 2 yıl kullandım kendi istegimle hamile kaldım ikinciye şimdi 7 aydır yine takılı ve ben mutluyum çünkü vücuda giren herhangi bir hormon yok en sağlıklı ve başarı oranı en yüksek koruma
Hastaymış ta ondan yoksa.nerdeeeee ev nerde aebenBebeeem ben artık kulak memesi kıvamında hatunum
Aeben evde hanımlar koşun şok şok şok
öyle bişey yok eceO ne demek kalp fatma dil ece
Gözler renkli olunca öyle oluyor demek ki..Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuşsonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi göz göze geldik onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani . Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?
Terlikse şanslısın.. bana merdane gibi geldiEsimle babam halama gidiyodu anneme sen de git istiyosan ben yapilacaklari yaparim dedim su an tv karsisinda yatiyorumterlikle kovalayacak beni gelince
Baak kim fısıldadıaahahahahhahahahahh onu biri fısıldadı bana
tırsma tırsmaaaaaa yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız bu bi taktikse miu .. tutmaz diyeyim ben sana .... sen yine ipleri sıkı tut ... 4.lük 5.lik derken notalar gelmesin
Ayy sorma eşimin göz yeşil ya kedi gözü gibi parladıGözler renkli olunca öyle oluyor demek ki..
Loş ortam olsa benim gözler görünmez bile
Terlikse şanslısın.. bana merdane gibi geldi
Baak kim fısıldadı
Nota nın tadı nasıl kiaahahahahhahahahahh onu biri fısıldadı bana
tırsma tırsmaaaaaa yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız bu bi taktikse miu .. tutmaz diyeyim ben sana .... sen yine ipleri sıkı tut ... 4.lük 5.lik derken notalar gelmesin
Ben seni üzmeyeceğim begümöyle bişey yok ece
kalbimde fatmada atıyor ecede ama bu hafta ece daha ağır bastı,çünkü fatma beni teeee geçen haftalarda çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?