Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende takintiliyimda benim çok sinir bozucu
Gerçi onun sayesinde verdim kilolari
Siz nasıl tanistiniz
Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuş sonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi göz göze geldik onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani . Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?

Yaa niye ablası olsun ya. Öğretmen çok iyi miu, tam benim kafadan. Bu konuda şanslı benim sıpa :)
Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükür
Anaaa adım resmi olarak listeye geçmiş. Çok tirstim şu an.bi yürüyüşe çıkayım bari.
Listedesin heeee

miu yapacak di mii ? yapar di miiii ? yapar mııı yapaaaar
Yapmam kız :)
1000 adet ip atladım
35 dakika bölgesel
Akşam birdaha yapicam

Bu arada 147 yi aramıştım ya. Öğretmene iletildi sonunda mesaj. Çok mutlu olmuş. Ne kadar naziksiniz incesiniz dedi. Bana dedi bana
Na kadan naziksiniz incesiniz
heeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum da ben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
Artı bile gelebilirsin dedim la
Valla bişey yapmıcampamık gibiyim artıkın

Bebeeem ben artık kulak memesi kıvamında hatunum
Aeben evde hanımlar koşun şok şok şok

Yok kuzum ona da güvenmiyorum ben . Kayıyor falan o da beni bulur. Üç aylık iğne denedim o da alt üst etti beni. Hapa dönücem sanırım. Bir doktora gideyim de en hormonsuzu versin bana. Çifte koruma şart
Oglumdan sonra 2 yıl kullandım kendi istegimle hamile kaldım ikinciye şimdi 7 aydır yine takılı ve ben mutluyum çünkü vücuda giren herhangi bir hormon yok en sağlıklı ve başarı oranı en yüksek koruma

Yok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım der ya değilse bende çok severim hanım demesini lakin içine kinaye girince tadı değişiyo
Hım o zaman olmaz

ekşınlı akşam sporu olmuş

Sana bir adım gelene sen iki adım.gidecen
Nego
Her seferinde pişman ediyor ece beni
Hah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...
Benimkinin özürü dahada baskın çıkmaktırki sesim çıkmasın
Doğru buna da şükür

Ha ga . Geçen hafta yaptım güme gidiyordum austırsıyorum

aahahahahhahahahahh onu biri fısıldadı bana
tırsma tırsmaaaaaa yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Adaletli kaptanim amaa satış devam

Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükür

Listedesin heeee

Yapmam kız :)

Na kadan naziksiniz incesiniz

Artı bile gelebilirsin dedim la
Valla bişey yapmıcampamık gibiyim artıkın

kız bu bi taktikse miu .. tutmaz diyeyim ben sana .... sen yine ipleri sıkı tut ... 4.lük 5.lik derken notalar gelmesin

Sağol canım. Asm ye gidip sorucam inşaallah

Gözler renkli olunca öyle oluyor demek ki..
Loş ortam olsa benim gözler görünmez bile
Esimle babam halama gidiyodu anneme sen de git istiyosan ben yapilacaklari yaparim dedim su an tv karsisinda yatiyorum terlikle kovalayacak beni gelince
Terlikse şanslısın.. bana merdane gibi geldi

Baak kim fısıldadı

Nota nın tadı nasıl ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…