Ya süreyi uzatması kötü zaten 10 günEvet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...
10 yıl kadarda eskiden hap kullanmıştım ... keşke kullanmasaymışım.
Doğru söylüyor elektroluks ama gerçekten iyi başlığı iyi kullanimi çok rahat suan pahalanmis. Başka modeller de var gücü ve başlığı önemli kullanımı kolay ve cok rahatHangi marka gecenlerde 2 milyara gördüm yok artık dedim alt üst dikey süpürge dedim ama evdeki süpürgeyi kesin çöpe atarsın dedi adam
Canım anlık eser benim kafaya yaparım bir şeyden. Misal cips kutusundan mumluk yapmıştım, meyve suyu kutusundan mumluk yineNasil yapilcak ki vazo eflalim. Hic anlamam ya. Carsiya gidip bakicam biraz mor da sonradan eklerim vazo alirsa. Ben de cok begendim
Benimki edilemeyen cinsten. Her dediğine ebet demek idare etmekse almıyım ben bana göre değil.İdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
Jillian yaptın mu?Çocukları gezmeye götürse de az daha spor yapsam diye bekliyorum. İçimde ki spor aşkına gel hele
İş bitmiyor ada çıkdırıyorduuuuuAyyy carsi pazar gezdim kostur kostur yemek camasir yika as evi topla... kızıma parmak boya almıştım heryeri boya yapmış onlari temizle saat bu saat olduuu daha isim varrr pofff
Suan hic bitmiyor canim babamda olunca oda cok dağınık cani sagolsun ama işim bitmiyor bi taraftan cay servisi falan derken canım çıktı...İş bitmiyor ada çıkdırıyorduuuuu
Seni görünce ben de spor için hevesleniyorum arttirayim diye Jillian i ben de deneyecegimYa ben çok sabirsizim hemen herşey olsun istiyorum 9 ayligim gerçi
Günde 2 saatimi spora ayirsam
Senin gibi olurmuyum
Halimi biliyorsun zati
Toparlanirmiyim 2 3 aya
Jilliana baslicam ocakta babamlarda gidip gelicem 2 hafta kalmam lazım annemin temizliği var iki katlı ev allahim
Jillian 1 ay tam yapmam lazım kış artık düğünlerde bitiyor hayatta bir yere gitmem
İp atlıcam bol bol lastik var onla çok güzel egzersizler yapiyoRum sguat birde plank yapicam ve arada oryantal
@MiuLego
Oyyu hamama gidekkkKese istiyom ben
Ben yaptım sen de yapabilirsin ama spor şart hem de çok fena spor şart onsuz yenemezsin terlemelisinYaa bebişi hatun bukeremde beni tut
Bence de ben nasil temizledigimi bile unuttum. Koltukalti da oyle. Keske bacaklarimi da yaptirsamAy cnm büyük bi rahatlık ya
bende 2 yıl oldu
hala devam ediyor seanslarım ama % 90 bitti
Kapismaya gelBir Fatma tüm takıma bedeldir
Cüneyt in filmi gibi bu aus için bu Begüm için bu Ece için diye yuruyecegim
senin balık ne oldu çiçeğimm ?Ben tekrar yuruyuse cikiyorum genclerrrrrr
Firdevsle hayat şahane diyosunSuan hic bitmiyor canim babamda olunca oda cok dağınık cani sagolsun ama işim bitmiyor bi taraftan cay servisi falan derken canım çıktı...
Ay gidelim ya hamam müthiş bişeyOyyu hamama gidekkk
Ay benimki de sebebi hayatım diyor. Bide özel günlerde sabah gözümü actigimda yastigimda sevdiğim çiçeklerden buket olur ilk onu görürüm. Hala çiçek kartlarini saklarim hep özel şeyler yazarHanım hatun bu tarz kelimeler benim çok hoşuma gidiyor
Gerçi benimki hep gülüm der
Aynısı bende de oldu ilk gördüğümde dedim sanırım ben bu adamla evleneceğim eşim de demiş. Hala dalga geçer tanısmadan önce ben evlilik düşünmüyorum dedim diye çarpildi bana der terbiyesiz insan işteÇalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuşsonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi göz göze geldik onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani . Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?