Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...
10 yıl kadarda eskiden hap kullanmıştım ... keşke kullanmasaymışım .
Ya süreyi uzatması kötü zaten 10 gün

Hangi marka gecenlerde 2 milyara gördüm yok artık dedim alt üst dikey süpürge dedim ama evdeki süpürgeyi kesin çöpe atarsın dedi adam
Doğru söylüyor elektroluks ama gerçekten iyi başlığı iyi kullanimi çok rahat suan pahalanmis. Başka modeller de var gücü ve başlığı önemli kullanımı kolay ve cok rahat

Nasil yapilcak ki vazo eflalim. Hic anlamam ya. Carsiya gidip bakicam biraz mor da sonradan eklerim vazo alirsa. Ben de cok begendim
Canım anlık eser benim kafaya yaparım bir şeyden. Misal cips kutusundan mumluk yapmıştım, meyve suyu kutusundan mumluk yine
İdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
Benimki edilemeyen cinsten. Her dediğine ebet demek idare etmekse almıyım ben bana göre değil.

Seni görünce ben de spor için hevesleniyorum arttirayim diye Jillian i ben de deneyecegim

Hanım hatun bu tarz kelimeler benim çok hoşuma gidiyor
Gerçi benimki hep gülüm der
Ay benimki de sebebi hayatım diyor. Bide özel günlerde sabah gözümü actigimda yastigimda sevdiğim çiçeklerden buket olur ilk onu görürüm. Hala çiçek kartlarini saklarim hep özel şeyler yazar

Aynısı bende de oldu ilk gördüğümde dedim sanırım ben bu adamla evleneceğim eşim de demiş. Hala dalga geçer tanısmadan önce ben evlilik düşünmüyorum dedim diye çarpildi bana der terbiyesiz insan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…