kız hatırlasam pat diye şu derdim zatenama miu dur kesin kooş eflal elden gidiyor demiştir
Daha onlar iyi kokular ek gıdaya gecince daha da....Sanirim ev işlerinden çok cocuklarla ilgilenmek zaman alıyor. Ben de çocuk olmadığı için evde çok isim olmuyor mesela ondan daha rahatım diye düşünüyorum. Yani ev islerinden ziyade çocuklarla olmak zaman alıyor sanırım . Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim hiç oturamadi ki eskiden saatlerce oturur sohbet ederdik. Hatta o bebeğin eşyalarını toplarken benim bebekle ilgilenmem gerekti. Ay Tüm gün altına yaptı resmen kokarca gibiydi. Bu kadar sevimli bir bebekten bu kadar kötü koku nasıl çıkıyor anlamadim. Bütün bebekler böyle mi
Yakında kocasından şikayet edenin eşini benim eşin yanına 1 haftalıgına staja alacam ki kocanıza kul olunHım o zaman olmaz
Her seferinde pişman ediyor ece beni
Doğru buna da şükür
Ben seni üzmeyeceğim begüm
Nota nın tadı nasıl ki
Zehirin tadını merak etmek gibi birsey olduNota nın tadı nasıl ki
bi de bu kayısı dalı olmuş hali di mi bacımYakında kocasından şikayet edenin eşini benim eşin yanına 1 haftalıgına staja alacam ki kocanıza kul olun
Şişmesi kız fit olmak zayıf olmanın şartı spor bence 20 kilo verip oram buram sarkacagina sporla sarkmadan 10 kilo ver görüntü farkıyla 20 kilo gibi gorunursunSeni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim
Evet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...Sağol canım. Asm ye gidip sorucam inşaallah
kızılcık sopası ile falaka kadar lezzetlidir tadı
Zehirin tadını merak etmek gibi birsey oldu
He he yunmuş arınmış halibi de bu kayısı dalı olmuş hali di mi bacım
Heee merakmis kediyi canından edenAyaktan ayaktan
Her merak iyi değil demi ece
He he yunmuş arınmış hali
Ay yanlışta anlaşılmasın huy bakımından azcıks narsist yoksa ideal eşona nası oluyosa tabe
Nasil yapilcak ki vazo eflalim. Hic anlamam ya. Carsiya gidip bakicam biraz mor da sonradan eklerim vazo alirsa. Ben de cok begendimAyyy çok güzel keşke mor olsaymış bayılıyorum mora aşığım adetaben vazo yapardım kesin öyle bir durumda
İdeal eş yokturrrrrrrrrrrrrHe he yunmuş arınmış hali
Ay yanlışta anlaşılmasın huy bakımından azcıks narsist yoksa ideal eşona nası oluyosa tabe
Hehe işte ondan ecem sen anladın beniİdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
Caim 9 yildir degisim yaptin mi. Doktor 7 yil olunca degistir dedi bana.Evet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...
10 yıl kadarda eskiden hap kullanmıştım ... keşke kullanmasaymışım.
Ne guzel dedinİdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?