- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok hafif menü.. afiyet olsn ördeğim.. revani olur.. afiyet olsunMenü
Sabah 9.00
Omlet
Yeşillik
Kiraz sapı çayı
Zeytin
Öğle
Tavuk köfte
Lahana salatası
Akşam
Yoğurt bir kase
20 dk yürüyüş
Jillian
Akşam azıcık revani yemeyi düşüneyim mi ?
@MiuLego
Bravo vaytım be1500 ip ve jillian 2 şuan itibariyle tamamlandı totomdan ter akıyor beni geçmeye niyetlenmis cakilima bunlar şuan 408 point devamı aksama@cakil80
Çok hafif menü.. afiyet olsn ördeğim.. revani olur.. afiyet olsun
Teşekkürler ederim totom ıslak ıslak oturuyorum akşama lessie ile plates tarzı egzersiz yapsam çok mu olurBravo vaytım be
Bu hafta azimliyim, 59,8 olacak işşaallaahhhh :)GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
8 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (66.1)
@nar_cicegim (62.6)
Nego (63.6)
@CocoChanelmademoiselle (54.3)
@Nevreste (63.8)
@matematik61 (72.8)
@Antepia27 (101.5)
@malipina (97.3)
hatice901217 (84.7)
@Makbule007 (59.4)
@ecemavi (66.4)
@ada81 (68.7)
@masumm (65.0)
@Bonus (99)
@Sherrysherrylady (74.9)
@deynepnaz (63.2)
@Donna_salut (50.5)
@Ahmet esra (76.5)
cakil80 (84.2)
@Zeytinlerimm (77.8)
@Shut Up (81.6)
@Leeshinmee (73.3)
@yakamozz-z (72.0)
@Ytmz (71.0)
Floweroflife (59.8)
@nehirnil111 (52.3)
@begum75 (56.5)
@Triplimelek Megi (67.8)
@Portakal Sulu Ordek (53.9)
Whiteblacklife (53.5)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 63.6)
Bence çok.. gerek yok vaytım.. unutma kasların da dinlenmeye yapım onarım işlerine ihtiyacı varTeşekkürler ederim totom ıslak ıslak oturuyorum akşama lessie ile plates tarzı egzersiz yapsam çok mu olur
Afiyet olsun canım güzel menüSlm Kızlar temizlik yaptım işim Yen’i bitti sayılır
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4-5 parça kaşar
4 parça hindi füme
Yarım dilim çavdar ekmeği
Ara
Bir dilim ayva
Bir avuçtan biraz fazla kestane
Akşam yemeği 17.30
Küçük çorba kasesi kadar kıymalı karnabahar
Bir muz
3 lt su
Gerçekten mi bizim aile de çok bebek yok nerdeyse kimse yapmadı ya da hiç evlenmedi özgürlük ağır bastı onun için çevremde yeni yeni bebek oluyor. Ama çok kötü kokuyor arkadasim ben saatlerce bu kokuyu bekledim o ne kadar önemli biliyor musun diyo. Umarım bebegim olunca bana da öyle gelir yoksa alt değiştirme görevi eşimin üstüne kalacak kesinDaha onlar iyi kokular ek gıdaya gecince daha da....
Teşekkür ederim menüleri düzenleme başladım artıkAfiyet olsun canım güzel menü
E iyi o zaman da ultrason la kontrol ediyorlardı bi de onun için hastaneye mi gidiyoruzCanım daha önceden sadece hastaneler takiyordu şimdi aile planlama merkezleri ve bazı aile hekimliği var hastanelerden kalkti
Yok yok bi al kucağına kimselere vermek istemezsinGerçekten mi bizim aile de çok bebek yok nerdeyse kimse yapmadı ya da hiç evlenmedi özgürlük ağır bastı onun için çevremde yeni yeni bebek oluyor. Ama çok kötü kokuyor arkadasim ben saatlerce bu kokuyu bekledim o ne kadar önemli biliyor musun diyo. Umarım bebegim olunca bana da öyle gelir yoksa alt değiştirme görevi eşimin üstüne kalacak kesin
Kesinlikle kusursuzlar sade e romantik komedilerde var o da biz de yokİdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
Inşallah morticim hiç cikmayalim o modda n.birlikte basaralim.Teşekkür ederim menüleri düzenleme başladım artık
Diyet moduna girdim artık çok şükür
Ayyy amin inşallah sen artık listeye girmişsin Bakalım benim akıbetim ne olacakInşallah morticim hiç cikmayalim o modda n.birlikte basaralim.
Ya kusura bakma da sadece fikir için söylüyorum karışmak için değil asla haddi olmaz da bu hindi fumeler sonuçta katkı maddeli baya zararlı onun yerine başka bişey ler yesek daha iyi olmaz mı acabaSlm Kızlar temizlik yaptım işim Yen’i bitti sayılır
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4-5 parça kaşar
4 parça hindi füme
Yarım dilim çavdar ekmeği
Ara
Bir dilim ayva
Bir avuçtan biraz fazla kestane
Akşam yemeği 17.30
Küçük çorba kasesi kadar kıymalı karnabahar
Bir muz
3 lt su
Girdim ama çok korkuyorum gerçekten bu kadar stres yapacağımı tahmin etmezdim hiç. Gerçekten ağır bır sorumluluk. Bugünkü iyi gidiyor şükür. Siz de gelin çabuk da listeye birlikte olalım emi.Ayyy amin inşallah sen artık listeye girmişsin Bakalım benim akıbetim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?