Evliligimizin ilk yılında o ise 6 da gidiyordu ben de 8 de. Beni her sabah 6 da uyandirip kiravatini baglatirdi kendini zorla yolcu ettirirdi ben kızınca da zevk alırdı. Şimdi ben 6 da çıkıyorum o 9 da ama ben giderken horul horul uyuyor. Bi gün atlayacam üstüneYakında gazetede tv de gravatla bi kadın eşini boğdu diye haber duyarsanız ahanda o benim
Niye hanım oldum biliyormusunuz
D
Önceki gün giyiniyo gravatına yardım ettim dediki bunlar bozulmuş tekrar hepsini ütüle tekrar bağla ,çok yogunsunuz ama hanımefendi araya sıkıştırırsın dedi, tabi lafi yedim ama takılmam ben öyle şeylere
Bende dedimki gayette naif bir ses tonuyla ütülesem güzelce sende gravat baglamayı öğrensen ne güzel günlük taksan daha düzgün olur ..çünki birde begenmiyo bağladıgım gravatları ...
Vay ben nasıl derim bunu,ben demek istemişimki körmü kendin baglamayı ögrenay ben ögle bişimi dedimki dedim . Yok öyle demek istedin dedi .. 2 gündür mesafeliyiz adam tavırlı,olaydan dolayı hanım oldum
Sabah tam yapacakken eşim pc yi istediJillian yaptın mu?
İnşallah canım ağır bir sorumluluk tabikiGirdim ama çok korkuyorum gerçekten bu kadar stres yapacağımı tahmin etmezdim hiç. Gerçekten ağır bır sorumluluk. Bugünkü iyi gidiyor şükür. Siz de gelin çabuk da listeye birlikte olalım emi.
Cok zorlaniyormusun canim ?Benim bugün 3 günüm olacak geçmiş bitsin dalacagim
bende çok severimRoka yi çok severim kiyamam ezilmelerine
Genital de hamile olduğunda yaptırabilir musun benim yarım kaldı hamilelik nedeniyle şimdi yeniden tüm vücut gitsem hamile kaldigimda devam edebiliyor muyum acabaAynen canim yuksrktir. Hele de genitale lazer yaptirinca daha cok yukselmek zorunda kaldi
Ne güzel menü o öyleBende menü yazayım bugüncızsız ya :)))
10:00
1 dlm ananas
1 kivi doğranmış tarçınlı yoğurt bir kase
12:00
Kepek ekmeğinden bir kare süzme peynirli yağsız tost
ızgara kapya biber ile ...
14:00
3 ceviz ile 1 mandalina
16:30
1 tabak zeytinyağlı kereviz
Ton balıklı salata
2 kare helva:))
20:00 gibi bunu her akşam fiksledim :) trabzon hurması ile yoğurt karışımı , yaban mersini ve tarçınlı ...çiğ bademle
Spor15 dk gebelik egzersizleri @MiuLego
hadi bakalım. sen güzel gidiyorsun ama. maşallahSana yetişiyorum arkandan takipteyim
Canım saat farkı ne burayla.Bugün hiç uyanamadım o yüzden bir garip menü olacak bugün :)
Sabah(11.00)
1 kaşık zeytinyağı
1 bardak çay(zencefil +karanfil+kayısı+tarçın)
Öğlen(14.00)
1 kase bomba etkili meyveli yulaf kepekli yoğurt(armut,ceviz,mandalina,kuru kayısı,kuru incir,mango)
İkindi:
İki tane kuru patlıcan dolması
Akşam:
Fırında balık yapıcam (levrek tarzı bir balık)
Çiğ ıspanak salatası
Harika menğ eflalim sabah sporun da var daha ne olsun yahuuu2 aralık menüsü sporu
Kalkınca : 1 bardak süt umarım kabız yapmaz, 1.5 ceviz, 1 gün kurusu
Spor : 30 dk leslie, 30 dk eliptik
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 d ç ekmeği, peynir, 4 zeytin, turp
Ara: 1 mandalina
Öğlen : Domates soslu tavuklu kabak spagetti, yoğurt
Ara: 1 avuç fındık, 2 gün kurusu
Akşam : Az peynirli bol salata, yoğurt
Su: 3 litre
@MiuLego
Dolmalar pirinçli değilse harika bir menü.. kahvaltını aylama kuzumBugün hiç uyanamadım o yüzden bir garip menü olacak bugün :)
Sabah(11.00)
1 kaşık zeytinyağı
1 bardak çay(zencefil +karanfil+kayısı+tarçın)
Öğlen(14.00)
1 kase bomba etkili meyveli yulaf kepekli yoğurt(armut,ceviz,mandalina,kuru kayısı,kuru incir,mango)
İkindi:
İki tane kuru patlıcan dolması
Akşam:
Fırında balık yapıcam (levrek tarzı bir balık)
Çiğ ıspanak salatası
Yeşil sarımsağa bayılırım ay nasıl cankm istediiiSabah10:00(aç karnına ceviz suyu)
4 dilim hellim
Yarım kk peynir
Bol yeşillik
Yarım tuzsuz domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Pekmez 2 çay kaşığı
Öğlen yok:)
Ara(16:00)
Mandalina
Yeşilçay
Akşam(18:00)
Izgarada tavuk(yağsız)
Bool salata
Yeşil sarımsak
Borani
Yatmadan önce
Bir kase yoğurt
Su:2 lt
Spor:leslie 40 adet ip atlama 100 adet park aletleri 20 dk egzersiz 15 dk
Sağol kaptanımHarika menğ eflalim sabah sporun da var daha ne olsun yahuuu
Kabak spagettiye bayıldım ben
Dolmalar pirinçli değilse harika bir menü.. kahvaltını aylama kuzum
Yeşil sarımsağa bayılırım ay nasıl cankm istediii
Menğn gayet güzel afiyet olsun
Kız sımsıkı taş gibi yapıp toparlıck seni niye korkuyosun bitveriyo zaten hemencikSağol kaptanımjillian dan tırsıyorum ya
Daha önce denedim çok fena yapıyor ama gözümü karartıp yapmam lazım. Üçünü de indirdim üstelikKız sımsıkı taş gibi yapıp toparlıck seni niye korkuyosun bitveriyo zaten hemencik
Ne kusuru canım tabikide fikrini söyleyebilirsinYa kusu
Ya kusura bakma da sadece fikir için söylüyorum karışmak için değil asla haddi olmaz da bu hindi fumeler sonuçta katkı maddeli baya zararlı onun yerine başka bişey ler yesek daha iyi olmaz mı acaba
Bence de ben nasil temizledigimi bile unuttum. Koltukalti da oyle. Keske bacaklarimi da yaptirsam
TamamdırBence çok.. gerek yok vaytım.. unutma kasların da dinlenmeye yapım onarım işlerine ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?