Babası çocukları avm ye götürecek gitsem mi ki. Her seferinde burnumdan geliyor
Aile planlama merkezi var ultrasonE iyi o zaman da ultrason la kontrol ediyorlardı bi de onun için hastaneye mi gidiyoruz
Ben stres olmuyorum canım eşim dışarı falan dinlemiyor rezil ediyorbugün gelmez ... hadi git giyin sende ..güzel geçecek diye şartlan ve lütfen çocuklardan stres olma lütfeeeeen
Ben cok severim hamamiFirdevsle hayat şahane diyosun
Ay gidelim ya hamam müthiş bişey
-1 garanti
Oooo sen cok iyi etmissinCnm ben heryerimı yaptırdım
çok rahatım büyük konfor
Hamsi aldim. Yarin yapicam kuzum.senin balık ne oldu çiçeğimm ?
1 den daha zor evet daha çok hareket var birin aksine kol ve karına yönelik bence çok sıkı ter artırıyorCok zorlaniyormusun canim ?
Gerci yarin bizzat deniyecegim
Onu ben bilemem canim. Uzmana sorman lazim. Ben bekarken yaptirdimGenital de hamile olduğunda yaptırabilir musun benim yarım kaldı hamilelik nedeniyle şimdi yeniden tüm vücut gitsem hamile kaldigimda devam edebiliyor muyum acaba
Oyyyy kiyamam hamisim canin cekmesin
Nasil rezil ediyor! SebepBen stres olmuyorum canım eşim dışarı falan dinlemiyor rezil ediyoryoksa çocuk ağlar tutturur.
1 ay içinde seni geçecek kıvama gelecegim Jillian bile kolay gelecek bana. Bekle 1 ay sonra kapisacagiz spor da1500 ip ve jillian 2 şuan itibariyle tamamlandı totomdan ter akıyor beni geçmeye niyetlenmis cakilima bunlar şuan 408 point devamı aksama@cakil80
yok kuzum bugün tonda olsa balık yedim :))Oyyyy kiyamam hamisim canin cekmesin
Amanin ben de bu kadar spor yapcam az kaldıTeşekkürler ederim totom ıslak ıslak oturuyorum akşama lessie ile plates tarzı egzersiz yapsam çok mu olur
Hadi bakalım bugün spor yok mu1 ay içinde seni geçecek kıvama gelecegim Jillian bile kolay gelecek bana. Bekle 1 ay sonra kapisacagiz spor da
Kosturmaca bitmiyorduuuu...sirf ilerde pisman olmayayim diye bi pasra keselim hic degilse diye basladim ama bu is baya büyüdü. Sadece istanbuldaki akrabalari cagirdik arkadaslarimiza bile haber vermedik.30 kisi olcaz nerdeyse
Hadi bakalım bugün spor yok mu1 ay içinde seni geçecek kıvama gelecegim Jillian bile kolay gelecek bana. Bekle 1 ay sonra kapisacagiz spor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?