- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bakalım yarın akşam koca bizi yemeğe goturecekmisim gomerim orada prolari ocak başı keyfi yapacakmisiz artık yarın tamamlayayim ben balıktan sonra ne yiyeceğimi şaşırdım bugün aus ya ne yesem olmazmış gibi geldi balığın üstüne bi acayip oldu kafam öyle kahve yani atiatirdim yoksa kuruyemiş kahve yapacaktim sadece kalmamış odaHaaaaaaaaaaaaay Maşallaaaaaaaah
az yani ....
öğlen bir porsiyon olsaydı yediğin şey yanında salata ile ....
akşamı da resmen ayak üstü geçiştirmişsin ... yemek yok akşam ...
Ne zaman dedi niye öyle bişe dediOlacak tabii ki canım .... neler oldu yahu ... bi düşün
kaçaksız tabii ki ..liste var ...miu var ... gerçi kim ne yerse yesin dedi ama
Dedi vallaOlacak tabii ki canım .... neler oldu yahu ... bi düşün
Olacak tabii ki canım .... neler oldu yahu ... bi düşün
Gel sporda morti olayım sanaPsikolojim düzeldi resmen. Simdi Sıra geldi spor için kendimi motive edebilmek...
Ne zaman dedi niye öyle bişe dedi
Dedi vallaBen de sazanlik yapip pilav yedim.Allahtan sabah eksi ciktim da icim rahat
Psikolojim düzeldi resmen. Simdi Sıra geldi spor için kendimi motive edebilmek...
mükemmel olacakSağol portim menude relaks sporda cosmayi deneyecegim bakalım sonuç ne olacak
Ayyy bilemedim kız. Tırstım senden. Ben en fazla jillian nmtz 56 dk videosu ile haftada 3-4 gün yapabilirimGel sporda morti olayım sana
Ona başlıycam zaten doğru zamanı bekliyorumoooooooo pınar hanım bu ayrıntı neden dikkatinizi çekti bu kadar
neyse ki ... sakın bundan da pilav bana yarıyormuş tezine varma
jillian başlasana yine
Yasak olması lazım yoksa cıvıtırım tanıyom kendimioooooooo pınar hanım bu ayrıntı neden dikkatinizi çekti bu kadar
jillian başlasana yine
Yasak olması lazım yoksa cıvıtırım tanıyom kendimi
Supersin canimAkşamcılar
@masumm
ada81
@begum75
@Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
@Antepia27 mortim
@Bonus
Floweroflife
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
6.gun temiz 30.11.2017
7.gun temiz 01.12.2017
8.gun temiz 02.12.2017
Ausencia
@MiuLego
Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuşsonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi göz göze geldik onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani . Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?
Yok canım çarşamba 1 kasigi 400 aryi cikardi.1 gumluk bisrudi nefsimi korelttim.erken yedim baska da bisey yemedim zaten gecti gitti :) bulgur pilaviydi zaten cis sayilmazoooooooo pınar hanım bu ayrıntı neden dikkatinizi çekti bu kadar
jillian başlasana yine
Menu harika sende benim gibisin sz yedikçe az yiyorsun yedikce ipin ucu kaciyot menu artiyotSabah
3 tb ekmeği
Omlet
Peynir
Zeytin
Akşam
Tavuklu salata
Hemde cumartesi günü menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?