Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haaaaaaaaaaaaay Maşallaaaaaaaah

az yani ....

öğlen bir porsiyon olsaydı yediğin şey yanında salata ile ....
akşamı da resmen ayak üstü geçiştirmişsin ... yemek yok akşam ...
Bakalım yarın akşam koca bizi yemeğe goturecekmisim gomerim orada prolari ocak başı keyfi yapacakmisiz artık yarın tamamlayayim ben balıktan sonra ne yiyeceğimi şaşırdım bugün aus ya ne yesem olmazmış gibi geldi balığın üstüne bi acayip oldu kafam öyle kahve yani atiatirdim yoksa kuruyemiş kahve yapacaktim sadece kalmamış oda

Olacak tabii ki canım .... neler oldu yahu ... bi düşün

kaçaksız tabii ki ..liste var ...miu var ... gerçi kim ne yerse yesin dedi ama
Dedi valla Ben de sazanlik yapip pilav yedim.Allahtan sabah eksi ciktim da icim rahat

Ne zaman dedi niye öyle bişe dedi

oooooooo pınar hanım bu ayrıntı neden dikkatinizi çekti bu kadar

Dedi valla Ben de sazanlik yapip pilav yedim.Allahtan sabah eksi ciktim da icim rahat

neyse ki ... sakın bundan da pilav bana yarıyormuş tezine varma

Psikolojim düzeldi resmen. Simdi Sıra geldi spor için kendimi motive edebilmek...

jillian başlasana yine

Dün bimden ekmekcik diye yaprak galeta aldım ama üstünde kalorisi yazmıyor ondan 5 yaprak yedim peynirle sonra içime kurt düştü tadı güzel olunca kalorisi yüksek olabilirdedim. Markete gitmem daha

Şimdiye kadar ki menum

Öğlen
100 gr süzme peynir
100 gr yufka ekmek
1 domates
1 biber

Saat 15.00 da 1 tane muz

Saat 17.00 da
5 tane yaprak galeta
30 gr peynir

Tüm yediklerim bunlar aksama ne yesem bilemiyorum

×bey
r

Ay ne romantik ya...

oooooooo pınar hanım bu ayrıntı neden dikkatinizi çekti bu kadar

neyse ki ... sakın bundan da pilav bana yarıyormuş tezine varma

jillian başlasana yine
Yok canım çarşamba 1 kasigi 400 aryi cikardi.1 gumluk bisrudi nefsimi korelttim.erken yedim baska da bisey yemedim zaten gecti gitti :) bulgur pilaviydi zaten cis sayilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…