Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim bende çok seviorum

Tavuklu ya da başka bir proteinli salata bence çok güzel olur akşam için bu menüye

Menu harika sende benim gibisin sz yedikçe az yiyorsun yedikce ipin ucu kaciyot menu artiyot

Kendime geleyim biraz dedim. Ipin ucunu kaçırırsam devamı geliyor. Aslında ekmeği kessem daha az acıkırım. Bu ara hızlı kilo vermem lazım. Çok kilolu hissediyorum kendimi öyleyim zaten

Sen cabuk toparliyorsun hemşom.

Kese istiyom ben

Çok güzel kese atarim halaaaaaaaaaa.
Seni görünce ben de spor için hevesleniyorum arttirayim diye Jillian i ben de deneyecegim

Ayy ne mutlu bana
Ay benimki de sebebi hayatım diyor. Bide özel günlerde sabah gözümü actigimda yastigimda sevdiğim çiçeklerden buket olur ilk onu görürüm. Hala çiçek kartlarini saklarim hep özel şeyler yazar

Benimki çiçek almaz
Ama ağzı güzel laf yapar

1 kg olursa bana söyle hergünkü menüm olur biryerde yıkılıp kalana kadar hahaa :)
Ama kahvaltım çok doyurucu. Omlet 2 yumurta ve kaşar ile bol tereyağında. 3 dl ekmek peynir zeytin. Akşam 1 tabak mevsim salata içinde yarim tavuk göğsü az değil. Sadece yeni diyet modunda olduğumdan 1 kg gider dedim.

Kesinlikle az değil, yeterli ve sağlıklı, hergün yerim diye şaka yapmıştım, hergün yersem tekdüzelikten biryerde yıkılırım dedim, yoksa menüye laf yok :)

Bır menü de benden gelsin
Sabah 1 yumurta 2 çatal fırında patates bol yesillik 2 lokma kepekli ekmek
Ara 4 ceviz
Ara 1 avuç leblebi
Öğle yarım kase tarhana çorbası
Aksam 2 kaşık ıspanak yemeği 1kase kadar firinda tavuk salata yoğurt
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Meyve hiç yemedigimi şimdi farkettim ama artık sabaha kadar bişe y yemem.dukan birasi icicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…