Yok canım çarşamba 1 kasigi 400 aryi cikardi.1 gumluk bisrudi nefsimi korelttim.erken yedim baska da bisey yemedim zaten gecti gitti :) bulgur pilaviydi zaten cis sayilmaz
teşekkür ederim bende çok seviorumHarika menğ eflalim sabah sporun da var daha ne olsun yahuuu
Kabak spagettiye bayıldım ben
Dolmalar pirinçli değilse harika bir menü.. kahvaltını aylama kuzum
Yeşil sarımsağa bayılırım ay nasıl cankm istediii
Menğn gayet güzel afiyet olsun
Yok dünkü 4 kasiktiamaaaaan 1 kaşık bulgur pilavı için mi bu kadar konuştuk
Oyyy bu menü 1 günde yarım kilo verdirir kesin, tebrikler iraden için :)Sabah
3 tb ekmeği
Omlet
Peynir
Zeytin
Akşam
Tavuklu salata
Hemde cumartesi günü menum
Tavuklu ya da başka bir proteinli salata bence çok güzel olur akşam için bu menüyeDün bimden ekmekcik diye yaprak galeta aldım ama üstünde kalorisi yazmıyor ondan 5 yaprak yedim peynirle sonra içime kurt düştü tadı güzel olunca kalorisi yüksek olabilirdedim. Markete gitmem daha
Şimdiye kadar ki menum
Öğlen
100 gr süzme peynir
100 gr yufka ekmek
1 domates
1 biber
Saat 15.00 da 1 tane muz
Saat 17.00 da
5 tane yaprak galeta
30 gr peynir
Tüm yediklerim bunlar aksama ne yesem bilemiyorum
öyle bişey yok ece
kalbimde fatmada atıyor ecede ama bu hafta ece daha ağır bastı,çünkü fatma beni teeee geçen haftalarda çok üzdü
İdeal eş yokturrrrrrrrrrrrr
İdare edilebilecek es vardır
Supersin canim
Menu harika sende benim gibisin sz yedikçe az yiyorsun yedikce ipin ucu kaciyot menu artiyot
1 kg bekliyorumOyyy bu menü 1 günde yarım kilo verdirir kesin, tebrikler iraden için :)
Kese istiyom ben
Seni görünce ben de spor için hevesleniyorum arttirayim diye Jillian i ben de deneyecegim
Ay benimki de sebebi hayatım diyor. Bide özel günlerde sabah gözümü actigimda yastigimda sevdiğim çiçeklerden buket olur ilk onu görürüm. Hala çiçek kartlarini saklarim hep özel şeyler yazar
1 kg olursa bana söyle hergünkü menüm olur biryerde yıkılıp kalana kadar hahaa :)1 kg bekliyorum
Ama kahvaltım çok doyurucu. Omlet 2 yumurta ve kaşar ile bol tereyağında. 3 dl ekmek peynir zeytin. Akşam 1 tabak mevsim salata içinde yarim tavuk göğsü az değil. Sadece yeni diyet modunda olduğumdan 1 kg gider dedim.1 kg olursa bana söyle hergünkü menüm olur biryerde yıkılıp kalana kadar hahaa :)
Kesinlikle az değil, yeterli ve sağlıklı, hergün yerim diye şaka yapmıştım, hergün yersem tekdüzelikten biryerde yıkılırım dedim, yoksa menüye laf yok :)Ama kahvaltım çok doyurucu. Omlet 2 yumurta ve kaşar ile bol tereyağında. 3 dl ekmek peynir zeytin. Akşam 1 tabak mevsim salata içinde yarim tavuk göğsü az değil. Sadece yeni diyet modunda olduğumdan 1 kg gider dedim.
Ayy senin kusmeni seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?