Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yihhuuu baligi eşim pişiriyor çok mutluyum,

benim de zamanım kaldı burda takılayım :)
Akşam yemeğini yemedim daha demeyeceksin değil mi? Ayy yoksa yurtdışında olan sen miydin? Ben yeni kişileri biraz çok tanımıyorum nerdeyse hiç hoşgeldin takıma :))

Cig olunca da mi sikinti valla salata yapmaya halim yoktu bos gitmesin diye yedim oyle.
Yani hertürlüsü sıkıntı biliydum ama bakalım miu ne diyecek? Ben havucun glisemik indeksi yüksek diye biliyorum pişirince daha da yükseliyor.

Bugunden beti temizlikle hazirlikla ugrasiyoruz.bitirebilirsem yapcam inşallah. Gece gec yatip yine de yapıyordum ama ev dolu her odada biri var.geçen aksam mutfakta yaptim.
Dogum gunu kutlu oksun bebisin simdiden.
Kolay gelsin.

Hemşehrim menünü beğendim. Kapuskayı nasıl yapıyorsun? Hayatımda hiç yemedim yapmadım ama merak ettim geçen bir filmde de dedi akşama kapuska var diye:)
Zeytinyağına bi soğan doğruyorum. lahanayı ince ince doğrayıp az bişe çeviriyorum tencerede. Göz kararı su koyup içine 2 diş sarımsak, bi domates,yarım yk biber salçası bi kaşığa yakın domates salçası bi fincana yakın pirinç ya da bulgur, nane, karabiber, narekşisi, pirinçler açılınca da tuz katıyorum . Lahanalar çabuk pişsin die istersen iyice kavur soğanla, tercihine kalmış hemşericim

Çok sağol canımmm pirinçsiz bulgursuz yaparım ben inşallah bu tarifi. Hazır lahanada var elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…