- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Havuç akşam menüsünde sıkıntı yapar diye biliyodum ama yanlış mı biliyorum miu?Tertemiz menü... akşam da epey hafif.. spor nerde bernaaa?
Ben de merak ettim kapuskayı :)Hemşehrim menünü beğendim. Kapuskayı nasıl yapıyorsun? Hayatımda hiç yemedim yapmadım ama merak ettim geçen bir filmde de dedi akşama kapuska var diye:)
Cumartesi menüm
Kahvaltı 10. 30
2 yumurta
Bi dilim peynir
6 zeytin
Marul
Az bişe badem
Akşam 19.15
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
5 yk kapuska
4 yk yoğurt
5 mil leslie (75 dk)
2 litre su
@MiuLego @nehirnil111
Cig olunca da mi sikintiHavuç akşam menüsünde sıkıntı yapar diye biliyodum ama yanlış mı biliyorum miu?
Akşam yemeğini yemedim daha demeyeceksin değil mi? Ayy yoksa yurtdışında olan sen miydin? Ben yeni kişileri biraz çok tanımıyorum nerdeyse hiçYihhuuu baligi eşim pişiriyor çok mutluyum,
benim de zamanım kaldı burda takılayım :)
Yani hertürlüsü sıkıntı biliydum ama bakalım miu ne diyecek? Ben havucun glisemik indeksi yüksek diye biliyorum pişirince daha da yükseliyor.Cig olunca da mi sikintivalla salata yapmaya halim yoktu bos gitmesin diye yedim oyle.
Dogum gunu kutlu oksun bebisin simdiden.Bugunden beti temizlikle hazirlikla ugrasiyoruz.bitirebilirsem yapcam inşallah. Gece gec yatip yine de yapıyordum ama ev dolu her odada biri var.geçen aksam mutfakta yaptim.
Hmm:) iyi iyi burda epey geç vakit akşam yemeği için :)Evet benim, daha yemedim burda saat 18.30
Zeytinyağına bi soğan doğruyorum. lahanayı ince ince doğrayıp az bişe çeviriyorum tencerede. Göz kararı su koyup içine 2 diş sarımsak, bi domates,yarım yk biber salçası bi kaşığa yakın domates salçası bi fincana yakın pirinç ya da bulgur, nane, karabiber, narekşisi, pirinçler açılınca da tuz katıyorum . Lahanalar çabuk pişsin die istersen iyice kavur soğanla, tercihine kalmış hemşericimHemşehrim menünü beğendim. Kapuskayı nasıl yapıyorsun? Hayatımda hiç yemedim yapmadım ama merak ettim geçen bir filmde de dedi akşama kapuska var diye:)
Çok sağol canımmmZeytinyağına bi soğan doğruyorum. lahanayı ince ince doğrayıp az bişe çeviriyorum tencerede. Göz kararı su koyup içine 2 diş sarımsak, bi domates,yarım yk biber salçası bi kaşığa yakın domates salçası bi fincana yakın pirinç ya da bulgur, nane, karabiber, narekşisi, pirinçler açılınca da tuz katıyorum . Lahanalar çabuk pişsin die istersen iyice kavur soğanla, tercihine kalmış hemşericim
Sağol Fulyacımmenün çok güzel canım. afiyet olsun
Olur bence mesela ben pırasa yemeğini de pirinçsiz yaptım hep listedeyken. Üzerine limon sıkıp yedim.Pirinçsiz de olur değil mi?
Ben de giriyorum bakıyorum ama yok. Inşallah hallolur bir an önce sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?