- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Teşekkür ederiz teyzesiDogum gunu kutlu oksun bebisin simdiden.
Kolay gelsin.
Ne güzel. Benim eşim yemek yaptığında ille dibinde ister beni. Salça ver hatun sarımsak ver hatun kekik nerde hatunYihhuuu baligi eşim pişiriyor çok mutluyum,
benim de zamanım kaldı burda takılayım :)
Çiğ havuçta sıkıntı yok canım. Afiyet olsunCig olunca da mi sikintivalla salata yapmaya halim yoktu bos gitmesin diye yedim oyle.
Kapuska mıPirinçsiz de olur değil mi?
Internette buldum tarifini yağ yakiyormus. 3 poşet yeşil çayı 1 litre suyla demliyorum soğuyunca 1 limon sıkıp 1 de maden suyu ekliyorum.Dukan birası nedir?
Ooh afiyet olsun.ayyy birde maç izlemeye gittik
bi duş alıp ütü yapicam
yemek programı yaptım kafamda
sabahta erken kalkip yemek yaparım. ..
evide bi süpürürum bu haftada böyle olsun napayim, yarın çocuklara siz verdim bir yere yemeğe götürcem
güzel hamburger yapıyorlar
bende salata yerim
salatası çok güzel oluyor
İyiymiş ben de yapayım, su içmekten canım sıkıldı arada iyi giderInternette buldum tarifini yağ yakiyormus. 3 poşet yeşil çayı 1 litre suyla demliyorum soğuyunca 1 limon sıkıp 1 de maden suyu ekliyorum.
Evet tadı fena değilİyiymiş ben de yapayım, su içmekten canım sıkıldı arada iyi gider
Benim tarif topiginde vardı sanırImAfiyet olsun abla.
Ispanakli pilav nasil oluyor ki
Onu bana da tavsiye ettiler. Diyetisyene giden bi arkadaş. İşe yarıyo mu acaba?? Ama hergün soda mideye zarar vermez mi??Internette buldum tarifini yağ yakiyormus. 3 poşet yeşil çayı 1 litre suyla demliyorum soğuyunca 1 limon sıkıp 1 de maden suyu ekliyorum.
Linkini bulursam atayım bir tozlu topigim vardı marifetli zamanımdan kalmaefsercim afiyet olsun. ıspanaklı pilavı nasıl yapıyorsun merak ettim. yazabilir misin?
geçmiş olsun mortilikten ortiliğe terfi eden aebenimafiyet olsun.
Linki var mi?Benim tarif topiginde vardı sanırIm
Canım 15.57 sn sürüyor tubiy indirdim balım tele ordan indirebilirsinWhite canım bir mildeki videolardan hangisini yapıyosun. Bi tane var bende donuyo hep 9.13üncü dakkada.videoyu indirdim gene donuyo. Sende de takılan donan var mı
BakemLinki var mi?
Simdi girersem cikamam oralardan.
Sonra aklimda yer eder(
Haticem sen dukan içeceği icemezsen emzirdigin için balım lutfen dikkatEvet tadı fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?