- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ben laptopa indirdim bugün bikaç video malum bizim internetler dandik burda. 15.30 sn olan video, leslie siyah giyinmiş .youtubda takılıyo diye indirdim, indirdiğim de takılıyo yarım dakka sürüyo takılma ama sinir bozuyo işteCanım 15.57 sn sürüyor tubiy indirdim balım tele ordan indirebilirsin
Hadi yaaa 3 4 gündür iciyodum ben amaHaticem sen dukan içeceği icemezsen emzirdigin için balım lutfen dikkat
Ben birkaç defa içtim zaten ama çok iyi diyorlar.Onu bana da tavsiye ettiler. Diyetisyene giden bi arkadaş. İşe yarıyo mu acaba?? Ama hergün soda mideye zarar vermez mi??
Zeytinyağına bi soğan doğruyorum. lahanayı ince ince doğrayıp az bişe çeviriyorum tencerede. Göz kararı su koyup içine 2 diş sarımsak, bi domates,yarım yk biber salçası bi kaşığa yakın domates salçası bi fincana yakın pirinç ya da bulgur, nane, karabiber, narekşisi, pirinçler açılınca da tuz katıyorum . Lahanalar çabuk pişsin die istersen iyice kavur soğanla, tercihine kalmış hemşericim
Pirinçsiz de olur değil mi?
ben lahanayı piriçsiz yapıyorum. etli. etleri ince uzun doğruyorum lahanaları da. az biber salçasıyla acılı pişiriyorum. hatta uzun zamandır yapmadım. canım istedi bak şimdiÇok sağol canımmmpirinçsiz bulgursuz yaparım ben inşallah bu tarifi. Hazır lahanada var elimde
Takılma falan yaşamıyorum tubiyd indir bilgisayardaBen laptopa indirdim bugün bikaç video malum bizim internetler dandik burda. 15.30 sn olan video, leslie siyah giyinmiş .youtubda takılıyo diye indirdim, indirdiğim de takılıyo yarım dakka sürüyo takılma ama sinir bozuyo işte
ne güzel. merak ettimLinkini bulursam atayım bir tozlu topigim vardı marifetli zamanımdan kalma
Çocuklar uyursa yapcamOda olur tabi ki ortin olayım o zaman kalk spor yap sarayca hadi sarayca spor yap sarayca
Kalorili.. onu geçtim zararlı paket gıda..Kuzum mısır patlagi pirinc patlagi oluyor ya eti gong falan onlardancok mu kalorili oldu
Oy kıyamam sana ya mutfakta mı:) yarın büyük gün tabi:)Bugunden beti temizlikle hazirlikla ugrasiyoruz.bitirebilirsem yapcam inşallah. Gece gec yatip yine de yapıyordum ama ev dolu her odada biri var.geçen aksam mutfakta yaptim.
Yok ördeğim havuç çiğden yenirse gi değeri iyi.. bir de faydalı içindeki besin değerleri çok iyi..Havuç akşam menüsünde sıkıntı yapar diye biliyodum ama yanlış mı biliyorum miu?
Afiyet olsun nevo.. kahvaltıyı geçiştirivermişsin kızum ayaküstü gibi olmuş.. güzel menü..
Nereye gitceksinizayyy birde maç izlemeye gittik
bi duş alıp ütü yapicam
yemek programı yaptım kafamda
sabahta erken kalkip yemek yaparım. ..
evide bi süpürürum bu haftada böyle olsun napayim, yarın çocuklara siz verdim bir yere yemeğe götürcem
güzel hamburger yapıyorlar
bende salata yerim
salatası çok güzel oluyor
Yasak oldugunu bilmiyordum ben. Normal çayın daha az rafine olmuş hali sanıyordum. Yok kız askolsun ne demek sen bana hep karış hep karışArkadaşlar valla bakın bilmişlik falan değil.kimsenin anneligini de sorgulamak değil amacım emziren annelere söylüyorum Yeşilçay emziren annelere yasak haa bunu bile bile içmek size kalmış karisamam ama bilmeden içen varsa uyarıyorum
Temizdim ama 2 kucuk mandalina yedim cunku yine nezle olmusum toparlanmam lazim diye 2 mandalima yedimm saat 21 deeada81 temiz misin
Bir haftadır yemedin dayandin demi ölmedin de acil kendine morti bul hemen sen gazla calisiyorsun ben anladimKoca bir başarısızlık oldum akşam marketten geldim feslegenden yeşil sogana tüm yeşillikleri aldım akşam da yeşil soganli yumurta yedim ama sonra işte sonra işler değişti
1 muz üstüne ceviz koydum sonra şeytana uyup üstüne çikolata sos döktümgitti bugün tüm emegim Leslie 1 saat yürüyüş hepsi gitti tu gün boşuna yoruldum.bu eve bu kalorili şeyler girmemeli evde olursa zorlaniyorum 1 hafta her dolabı açtığımda gördüm durdum
Lahanalı herşeye varım ablacım :))
ben lahanayı piriçsiz yapıyorum. etli. etleri ince uzun doğruyorum lahanaları da. az biber salçasıyla acılı pişiriyorum. hatta uzun zamandır yapmadım. canım istedi bak şimdievde de lahana var. ama Ahu060812 nun lahana salatasını da yapmak istiyorum. çok merak ediyorum tadını
Evet doyurucu. Tavsiye ederimAksam doyurucu oldu mu cnm bende kendime yapsam
Geçmiş olsun ada bende elma ile savaş halindeyim şuan yemeyecegim diye direniyorumTemizdim ama 2 kucuk mandalina yedim cunku yine nezle olmusum toparlanmam lazim diye 2 mandalima yedimm saat 21 dee(
Muzun içine,ceviz ve kakao koyup karıştırsaydın yine seni teselli ederdi...Koca bir başarısızlık oldum akşam marketten geldim feslegenden yeşil sogana tüm yeşillikleri aldım akşam da yeşil soganli yumurta yedim ama sonra işte sonra işler değişti
1 muz üstüne ceviz koydum sonra şeytana uyup üstüne çikolata sos döktümgitti bugün tüm emegim Leslie 1 saat yürüyüş hepsi gitti tu gün boşuna yoruldum.bu eve bu kalorili şeyler girmemeli evde olursa zorlaniyorum 1 hafta her dolabı açtığımda gördüm durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?