Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım öğlen bir yere davetliydim.Nasıl kurtaracağımı bilmediğim için sabah yemedim sayılır

Gözünün önünden kaldır o zaman çakılcım. Mutfak dolabının tepesine fırlat. Kalsın orda sen de benim gibisin dolabı açınca karşılaşıyosam bitti davası ölmüştür o abur cuburun

Ayyy ben miuyu özledim ama.simdikini değil işte bu cumadan önceki miuyu sopa gösteren miuyu şiddet uygulayan miuyu özledim la kizmayinnn o miuyu çok özledim işte
Ben seni hep özlüyom vaytım
Anam miuuuuuuu gelmiş
Geldim geldim
Çakıl evde hep olacak öyle şeyler.. önemli olan beynini eğitmen.. daha doğrusu kendine inanman.. sen kendine inanmıyorsun hep birşeyler görüp bozarım ben dayanamam kafasındasın sanki
Temizdim ama 2 kucuk mandalina yedim cunku yine nezle olmusum toparlanmam lazim diye 2 mandalima yedimm saat 21 dee(
Ada o yediğin mandalinadan kirlenmezsin kuzucum tertemizsin :)
Peki Nescafe bizi kirletir mi caiz midir ey dostlar
Paket kahve mi 2 si bir arada 3 ü bir arada tarzı? Ya da süt tozlu mu? Bunlardanda kirletir
Yaa iyiki sormuşum cidden havucu çok severim ben gidip gelip yerim artık:)
Heee tırtıkla dur ördeğim

Kıymalı güzel olur ben genelde lahana sarmasından artan içle lahanayla yaparım ama canım çekiyo die yaptım. Sade etli nasıl olur denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…