Bende lahana hastasiyim haslayio haslayip yiyebilirim :)Lahanalı herşeye varım ablacım :))
Tamam canım öyle mi yazcam googlea tubiyd die mi. Ben cahalım bu konularda biliyünnüTakılma falan yaşamıyorum tubiyd indir bilgisayarda
o kadar çok mu seviyorsun lahanayıLahanalı herşeye varım ablacım :))
Hadi yap yap spor yap lessie yap spor yap yap yapÇocuklar uyursa yapcam
Yaa iyiki sormuşum cidden havucu çok severim ben gidip gelip yerim artık:)Yok ördeğim havuç çiğden yenirse gi değeri iyi.. bir de faydalı içindeki besin değerleri çok iyi..
Sagol canim havalar cook dengesiz bugun burasi bir sicakti anlatamam carsi pazar gezdik cogu kisi tişört giymisti acayip sicakti....Geçmiş olsun ada bende elma ile savaş halindeyim şuan yemeyecegim diye direniyorum
Yesilcayin içindeki toksin atıcı zayıflatıci kafeini hepsi süte geçiyor o yüzden kesinlikle yasak balimYasak oldugunu bilmiyordum ben. Normal çayın daha az rafine olmuş hali sanıyordum. Yok kız askolsun ne demek sen bana hep karış hep karış
Ben çiğ yemeye bayılirim çıtır çıtır iç kısmını.bak canım çektiBende lahana hastasiyim haslayio haslayip yiyebilirim :)
Tamamdir.Yesilcayin içindeki toksin atıcı zayıflatıci kafeini hepsi süte geçiyor o yüzden kesinlikle yasak balim
Canım öğlen bir yere davetliydim.Nasıl kurtaracağımı bilmediğim için sabah yemedim sayılırKalorili.. onu geçtim zararlı paket gıda..
O da değil derdim midene güzel bir öğün girmemiş olması
Oy kıyamam sana ya mutfakta mı:) yarın büyük gün tabi:)
Yok ördeğim havuç çiğden yenirse gi değeri iyi.. bir de faydalı içindeki besin değerleri çok iyi..
Afiyet olsun nevo.. kahvaltıyı geçiştirivermişsin kızum ayaküstü gibi olmuş.. güzel menü..
Nereye gitceksiniz
Gözünün önünden kaldır o zaman çakılcım. Mutfak dolabının tepesine fırlat. Kalsın orda sen de benim gibisin dolabı açınca karşılaşıyosam bitti davası ölmüştür o abur cuburunKoca bir başarısızlık oldum akşam marketten geldim feslegenden yeşil sogana tüm yeşillikleri aldım akşam da yeşil soganli yumurta yedim ama sonra işte sonra işler değişti
1 muz üstüne ceviz koydum sonra şeytana uyup üstüne çikolata sos döktümgitti bugün tüm emegim Leslie 1 saat yürüyüş hepsi gitti tu gün boşuna yoruldum.bu eve bu kalorili şeyler girmemeli evde olursa zorlaniyorum 1 hafta her dolabı açtığımda gördüm durdum
Evet balim tubiydTamam canım öyle mi yazcam googlea tubiyd die mi. Ben cahalım bu konularda biliyünnü
Sarmasını yapıyordum sadece önceden. Normalde pek aramazdım. Şimdilerde salataya katıyorum kıtır kıtır hoşuma gidiyor. Hem eksi de geyiriyor:))o kadar çok mu seviyorsun lahanayı
Hadi yap yap spor yap lessie yap spor yap yap yap
Aynen ben de yarın yiyecek lahana ve havuçYaa iyiki sormuşum cidden havucu çok severim ben gidip gelip yerim artık:)
İstanbul da öyleydi balım da hiç evden cikmadim bugün. Yarında temizlik günüm bakalımSagol canim havalar cook dengesiz bugun burasi bir sicakti anlatamam carsi pazar gezdik cogu kisi tişört giymisti acayip sicakti....
Ayyy ben miuyu özledim ama.simdikini değil işte bu cumadan önceki miuyu sopa gösteren miuyu şiddet uygulayan miuyu özledim la kizmayinnn o miuyu çok özledim işte
Geldim geldimAnam miuuuuuuu gelmiş
Çakıl evde hep olacak öyle şeyler.. önemli olan beynini eğitmen.. daha doğrusu kendine inanman.. sen kendine inanmıyorsun hep birşeyler görüp bozarım ben dayanamam kafasındasın sankiKoca bir başarısızlık oldum akşam marketten geldim feslegenden yeşil sogana tüm yeşillikleri aldım akşam da yeşil soganli yumurta yedim ama sonra işte sonra işler değişti
1 muz üstüne ceviz koydum sonra şeytana uyup üstüne çikolata sos döktümgitti bugün tüm emegim Leslie 1 saat yürüyüş hepsi gitti tu gün boşuna yoruldum.bu eve bu kalorili şeyler girmemeli evde olursa zorlaniyorum 1 hafta her dolabı açtığımda gördüm durdum
Ada o yediğin mandalinadan kirlenmezsin kuzucum tertemizsin :)Temizdim ama 2 kucuk mandalina yedim cunku yine nezle olmusum toparlanmam lazim diye 2 mandalima yedimm saat 21 dee(
Paket kahve mi 2 si bir arada 3 ü bir arada tarzı? Ya da süt tozlu mu? Bunlardanda kirletirPeki Nescafe bizi kirletir mi caiz midir ey dostlar
Heee tırtıkla dur ördeğimYaa iyiki sormuşum cidden havucu çok severim ben gidip gelip yerim artık:)
Hamilelikte belli bir ölçüde anne için rezene ve ihlamur öneriliyor... emziriyorsan hic yesil caya girme cok zararli... yesil cay da kafein var canim bide hizli meta çalıştırıyor bebege zarar verir...Tamamdir.
Kıymalı güzel olur ben genelde lahana sarmasından artan içle lahanayla yaparım ama canım çekiyo die yaptım. Sade etli nasıl olur denemedim hiç
ben lahanayı piriçsiz yapıyorum. etli. etleri ince uzun doğruyorum lahanaları da. az biber salçasıyla acılı pişiriyorum. hatta uzun zamandır yapmadım. canım istedi bak şimdievde de lahana var. ama @Ahu060812 nun lahana salatasını da yapmak istiyorum. çok merak ediyorum tadını
Ben seni hep özlüyom vaytım
Geldim geldim
Çakıl evde hep olacak öyle şeyler.. önemli olan beynini eğitmen.. daha doğrusu kendine inanman.. sen kendine inanmıyorsun hep birşeyler görüp bozarım ben dayanamam kafasındasın sanki
Ada o yediğin mandalinadan kirlenmezsin kuzucum tertemizsin :)
Paket kahve mi 2 si bir arada 3 ü bir arada tarzı? Ya da süt tozlu mu? Bunlardanda kirletir
Heee tırtıkla dur ördeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?