- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Oyyyy yarin benimde temizlik gunum... bide.mangal keyfi yapılacak terasta aksama kadae bitmez işimİstanbul da öyleydi balım da hiç evden cikmadim bugün. Yarında temizlik günüm bakalım
Lahana salatası efsane oluyo ya beni de ablam alıştırdıSarmasını yapıyordum sadece önceden. Normalde pek aramazdım. Şimdilerde salataya katıyorum kıtır kıtır hoşuma gidiyor. Hem eksi de geyiriyor:))
2si bir arada vardı evde. Sade Türk Kahvesi yapayım bariBen seni hep özlüyom vaytım
Geldim geldim
Çakıl evde hep olacak öyle şeyler.. önemli olan beynini eğitmen.. daha doğrusu kendine inanman.. sen kendine inanmıyorsun hep birşeyler görüp bozarım ben dayanamam kafasındasın sanki
Ada o yediğin mandalinadan kirlenmezsin kuzucum tertemizsin :)
Paket kahve mi 2 si bir arada 3 ü bir arada tarzı? Ya da süt tozlu mu? Bunlardanda kirletir
Heee tırtıkla dur ördeğim
Neyin var mium yaBen seni hep özlüyom vaytım
Geldim geldim
Çakıl evde hep olacak öyle şeyler.. önemli olan beynini eğitmen.. daha doğrusu kendine inanman.. sen kendine inanmıyorsun hep birşeyler görüp bozarım ben dayanamam kafasındasın sanki
Ada o yediğin mandalinadan kirlenmezsin kuzucum tertemizsin :)
Paket kahve mi 2 si bir arada 3 ü bir arada tarzı? Ya da süt tozlu mu? Bunlardanda kirletir
Heee tırtıkla dur ördeğim
Anladım balım.. iyi olmuş .. gerçi zaten hafif atlatmışsınCanım öğlen bir yere davetliydim.Nasıl kurtaracağımı bilmediğim için sabah yemedim sayılır
İçindekilerle beraber yedim o topiği benNevreste benim bir zamanlar bir topig vardı bulamadım üzerine konu gelmiş bakarmısın mutfagım benim atölyem adlı olan aratıyom cıkmıyor
Buldum canımNevreste benim bir zamanlar bir topig vardı bulamadım üzerine konu gelmiş bakarmısın mutfagım benim atölyem adlı olan aratıyom cıkmıyor
ben buldum.Nevreste benim bir zamanlar bir topig vardı bulamadım üzerine konu gelmiş bakarmısın mutfagım benim atölyem adlı olan aratıyom cıkmıyor
Kız seni yerim ben oyyy
Sade kahve ve sütle karıştırıp iç ama süt tozlu olanlar kötü canım.. bugğnlük türk kahvesi iç :)2si bir arada vardı evde. Sade Türk Kahvesi yapayım bari
Neyin var mium ya
Neler neler vardı ama ben yüzlerine bakmadımAnladım balım.. iyi olmuş .. gerçi zaten hafif atlatmışsın
İçindekilerle beraber yedim o topiği ben
Lak lak başladı gel gelNapiosunuz
Neden benim menulerime bakmiosun kiAnladım balım.. iyi olmuş .. gerçi zaten hafif atlatmışsın
İçindekilerle beraber yedim o topiği ben
Rezene hem sut yapma özelliği hemde sütten geçip bebeği sakinleştirme özelliği var bebeklerde ki gaz sancısı na birebirdirHamilelikte belli bir ölçüde anne için rezene ve ihlamur öneriliyor... emziriyorsan hic yesil caya girme cok zararli... yesil cay da kafein var canim bide hizli meta çalıştırıyor bebege zarar verir...
Kız seni yerim ben oyyy
Anam kıskançlığı da pek dadlu
Karnin erken aciksaydi bir dilim ayva ye derdim coook tok tutuyorKarnim acikti
İyi kuzucum sen napıyosunnnnNapiosunuz
Beni yeKarnim acikti
Gezmede kimbilir neler vardı oyyyNeler neler vardı ama ben yüzlerine bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?