Hoşgeldin canımNeden benim menulerime bakmiosun ki
Bebeyi uyuttum geldim heheheheLak lak başladı gel gel(
Tatlı yiyemiyorum zatenİyi kuzucum sen napıyosunnnn
Beni ye
Gezmede kimbilir neler vardı oyyy
Nefsine sahip çıkan nevoşum
Peki Nescafe bizi kirletir mi caiz midir ey dostlar
Senin ustune zencefil serpip yiyem hem yag da yakarsinİyi kuzucum sen napıyosunnnn
Beni ye
Gezmede kimbilir neler vardı oyyy
Nefsine sahip çıkan nevoşum
Yemedim ama hadi yemiş ayağına yatayim ama pazartesi duzelme sopayla geleceğimKız seni yerim ben oyyy
Anam kıskançlığı da pek dadlu
Sade kahve ve sütle karıştırıp iç ama süt tozlu olanlar kötü canım.. bugğnlük türk kahvesi iç :)
İyiyim vaytım
İşte nevo beeeeNeler neler vardı ama ben yüzlerine bakmadım
Tarçınlı süt iç canım çok iyi geliyorKarnim acikti
çok güzel oluyor dene bir gün. annem de kıymalısını yapar kabuskanın. o da güzel.Kıymalı güzel olur ben genelde lahana sarmasından artan içle lahanayla yaparım ama canım çekiyo die yaptım. Sade etli nasıl olur denemedim hiç
Avya var da alabas aldim bugun limonla yesem miKarnin erken aciksaydi bir dilim ayva ye derdim coook tok tutuyor
Niye beni görünce bu smile aklınıza geliyor
Çiçeaaam girdiğim yerden bakıyom şuan.. ders çalışırken yazılıp geçmişte kalanlara uyumadan dönüp bakıcamNeden benim menulerime bakmiosun ki
Owww yeeeeaaaaahhh
Bugünkü bir lt lik dukan içeceğimi sana ithaf ediyorum
Yakarım la yakmam mıSenin ustune zencefil serpip yiyem hem yag da yakarsin
Benim hic sütüm olmadiRezene hem sut yapma özelliği hemde sütten geçip bebeği sakinleştirme özelliği var bebeklerde ki gaz sancısı na birebirdir
Hosbuldum nevocummmmmHoşgeldin canım
İyi canım boğazım yanıyor çeşmeler açıldı grip olcam galibaNapiosunuz
Bi gün deniyim bakim :)çok güzel oluyor dene bir gün. annem de kıymalısını yapar kabuskanın. o da güzel.
Kız seni yerim ben oyyy
Anam kıskançlığı da pek dadlu
Sade kahve ve sütle karıştırıp iç ama süt tozlu olanlar kötü canım.. bugğnlük türk kahvesi iç :)
İyiyim vaytım[/QUOTE süt yağlı ben bugun yoğurt yedim gerek yok. Senin için kahve bile icmem balım.
Benimkide yapsada istese keske.Ne güzel. Benim eşim yemek yaptığında ille dibinde ister beni. Salça ver hatun sarımsak ver hatun kekik nerde hatun
Geçmiş olsun canımİyi canım boğazım yanıyor çeşmeler açıldı grip olcam galibasen??
Saat gec oldu en iyisi yemeAvya var da alabas aldim bugun limonla yesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?