- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Alışana kadar seni kullanayım o zamanÖyle tabi kuzum. Hem ben varım ya taniyorsun... hiç bir şey yazamadın bana sataş
Yeminle değil yaBen normal olani özledimpatlacan demi beni tuzak demi muhümatlar nerde
Maşallah de çimdikle popoyu :)))) heee eskiden ben de kendimden korkuyodumvallahi fazla çıkınca çok üzülüyom basıl bir duygu ya çok değişikama hiç yüksek çıkmafım hiç şükürrr tabi sizler en başta yediklerimize kızmasaydınız dewam ederdik korktum vallahi
Korkmaz gız pek tatlı adamHamile var yahu
Saraycam zor zamanları atlattık sayılır şimdi yavaştan keyif zamanları.. sacılı dönemler bitiyor şükürKaptanım kendime geliyorum öyle mutluyum ki anlatılmaz yaşanır. Şimdi biraz spor yapacağım hazır çocuklar uyudu
Evde koftesini yapıp tb hamburger ekmeği var arasına köy. Bol yesillik'le miss gibi olur hemşom.
Hadi bonus bu son kirlenmem olsun. Inan kilo vermek kirlenmekten çok daha mutlu ediyor insanı.Iyi geceler
Bugun evde degildim ogleden sonra kirlendim. Aksamda devam etti.
Yarina tertemiz olucam inş.
La aklıma soktun he
Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim.Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler '' dedim. Iyi etmişim mi
Ya banum kizdigim nokta bir haftadır gözünün önünde mortim var diye yemiyor süper eee sonra nasıl olsa mortim yok yiyeyim moduna giriyor mortin yokta sana mortinden daha düşman kilon var onu da yen eşim dün gece geldi yemek yedi gece 12 balığa gitti yine sabah 9 geldi bire kadar uyudu bir de kalktı ise gitti gece 5 6 ya kadar çalışacak yine ben psikolojik yiyiciyim ya haa yersem de sizin gibi iki elma bir armut bi bisküvi falan değil şerbetli ne halt varsa dalarim yoksa yapar yine yerim sırf kendimi oyalamak için spor yapıyorum sabahtan bu tarafa
Tadi bile guzel gelmedi sanirim aklinsa cok lezetli kalmis ama gercekte guzel degil bi daha yemeyecegim
Heh işteGel kuzumbak ben de yeniyim üç hafta oldu daha çömezim ama herkese atlıyom atla konulara bişe olmaz. Kimse kimseyi dışlamıyo burda, durma kenarda
Bonuusummm cumaya 5 gün var yarından itibaren.. sen de 100 üstünü görmek istemiyorsun bilirim.. hadi göreyim seni çıtırımIyi geceler
Bugun evde degildim ogleden sonra kirlendim. Aksamda devam etti.
Yarina tertemiz olucam inş.
Beğenmedin mi
Vıyt sini yiyibilir miyim icibiBen senin yeni haline bayilmadim mium nerede benim ya nereye gitti sen kimsin miu nerede şöyle ona hemen gelsin yeni arkadaşlar var gerçek sanip dalacaklar biseylere White idare edemiyor miu kadar etkili değil bilmiyorum çabuk gelsin hemen gelsin acil gelsin ağlayacak bak az kaldı whit
Evet aynısını düşündüm. Istisnasiz her gün aman bu günde yiyeyim diye diye geçti günler. Ama artık yemezlerSalatasini ye yarın :)
Ay saraycam kaç ay , yıl geçti böyle böyle
Yedikte ne oldu canım
Tebrik ederim
Cnm ya ,eşin kendi işini mi yapıyor ?
Ama bütün yük sende olmaz ki
Ya kaçamak li yedigim her şey
Banada zehir gibi geliyor inanki
YimemYeminle değil ya
Maşallah de çimdikle popoyu :)))) heee eskiden ben de kendimden korkuyodum
Korkmaz gız pek tatlı adam
Saraycam zor zamanları atlattık sayılır şimdi yavaştan keyif zamanları.. sacılı dönemler bitiyor şükür
Aynı ben la ama tokum
Hayalimdeki eşTam bir aşk erkeğaaa
İvit balım.. ben korumadayım.. bu ara epey yedim ama.. bi de koruma kilomdan sıkıldım.. 50 kilo olcam kafaya koydum.. şimdilik serbest takılıyorum ama@MiuLego bilmediğim için soruyorum sen hedefine ulaşıp koruma mı yapıyorsun
Gelirsen votka içerük fişkı içerik şarap içerik boğma bile içerikLa sen pek dadlusunkıbrısa gelecem he rakı içerük
Yeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuuBonuusummm cumaya 5 gün var yarından itibaren.. sen de 100 üstünü görmek istemiyorsun bilirim.. hadi göreyim seni çıtırım
Beğenmedin mi
Vıyt sini yiyibilir miyim icibi
Uyu be banum hafta içi zati hep erken kalkıyonSabah keskemmmmmmm erken kalksam ütü yapsamgün içinde islerimi hafifletir biraz hiç değilse
Yimemyimiyecegim
Bizim buralarda hamilelere cocugun benzer bakma derler
Valla açta olsan oynuyon el mahkumsıkıyosa oynama topuguna sıkar kaptan
Iyk sevmem onlarıGelirsen votka içerük fişkı içerik şarap içerik boğma bile içerik
Teşekkür ederim canım.Özlenen sarayca sahalarda işte bu beeeeeeeeeeeeeee
Aynen ben de sevmedim bu hallerini @MiuLego nun. Dayak istiyoYeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?