Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben normal olani özledim patlacan demi beni tuzak demi muhümatlar nerde
Yeminle değil ya
Maşallah de çimdikle popoyu :)))) heee eskiden ben de kendimden korkuyodum
Korkmaz gız pek tatlı adam
Kaptanım kendime geliyorum öyle mutluyum ki anlatılmaz yaşanır. Şimdi biraz spor yapacağım hazır çocuklar uyudu
Saraycam zor zamanları atlattık sayılır şimdi yavaştan keyif zamanları.. sacılı dönemler bitiyor şükür

Aynı ben la ama tokum

La aklıma soktun he

Salatasini ye yarın :)

Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim. Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler'' dedim. Iyi etmişim mi

Ay saraycam kaç ay , yıl geçti böyle böyle
Yedikte ne oldu canım
Tebrik ederim

Cnm ya ,eşin kendi işini mi yapıyor ?
Ama bütün yük sende olmaz ki

Tadi bile guzel gelmedi sanirim aklinsa cok lezetli kalmis ama gercekte guzel degil bi daha yemeyecegim

Ya kaçamak li yedigim her şey
Banada zehir gibi geliyor inanki

Iyi geceler

Bugun evde degildim ogleden sonra kirlendim. Aksamda devam etti.

Yarina tertemiz olucam inş.
Bonuusummm cumaya 5 gün var yarından itibaren.. sen de 100 üstünü görmek istemiyorsun bilirim.. hadi göreyim seni çıtırım
Beğenmedin mi
Vıyt sini yiyibilir miyim icibi

Evet aynısını düşündüm. Istisnasiz her gün aman bu günde yiyeyim diye diye geçti günler. Ama artık yemezler

Yimem yimiyecegim
Bizim buralarda hamilelere cocugun benzer bakma derler
Valla açta olsan oynuyon el mahkum sıkıyosa oynama topuguna sıkar kaptan

Bonuusummm cumaya 5 gün var yarından itibaren.. sen de 100 üstünü görmek istemiyorsun bilirim.. hadi göreyim seni çıtırım

Beğenmedin mi

Vıyt sini yiyibilir miyim icibi
Yeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuu

Sabah keskemmmmmmm erken kalksam ütü yapsam gün içinde islerimi hafifletir biraz hiç değilse
Uyu be banum hafta içi zati hep erken kalkıyon
Yimem yimiyecegim
Bizim buralarda hamilelere cocugun benzer bakma derler
Valla açta olsan oynuyon el mahkum sıkıyosa oynama topuguna sıkar kaptan

Gelirsen votka içerük fişkı içerik şarap içerik boğma bile içerik
Iyk sevmem onları
Kız öyle dediğime bakma yılda bir anca içerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…