Cok iyi yaparsin banum. Bende haftada 1 tartılmak istiyorumKızlar ben bugün tartildim çünkü cuma günü kilom odemli oluyor erken tartildigim için bugun 9 da tartildim ama cumaya kadar tartı yok..... Çok eğlenceli olacak
Maşallah Darısı bana benim hedefim 57 inşallah o kiloları görürüm bendeHayalimdeki eş
İvit balım.. ben korumadayım.. bu ara epey yedim ama.. bi de koruma kilomdan sıkıldım.. 50 kilo olcam kafaya koydum.. şimdilik serbest takılıyorum ama
Evet balim kendi işimizSalatasini ye yarın :)
Ay saraycam kaç ay , yıl geçti böyle böyle
Yedikte ne oldu canım
Tebrik ederim
Cnm ya ,eşin kendi işini mi yapıyor ?
Ama bütün yük sende olmaz ki
Ya kaçamak li yedigim her şey
Banada zehir gibi geliyor inanki
Vaytım balım minnak çıtır vaytımYeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuu
Baş tacısın. Stoğumda var hemen hazırlarım ama şekersiz redbulu sen gelirken alıverirsin artık ben de şekerlisi var
Hadi bonus bu son kirlenmem olsun. Inan kilo vermek kirlenmekten çok daha mutlu ediyor insanı.
Not: 2-3 aydır kirli biri
Peki sonuccc ah bende bulabilsem tartiyiKızlar ben bugün tartildim çünkü cuma günü kilom odemli oluyor erken tartildigim için bugun 9 da tartildim ama cumaya kadar tartı yok..... Çok eğlenceli olacak
Hakikaten ne oldu bunaYeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuu
Sen de haklısın hak veriyorum stresli iş arada dinlen tabi. Ama bu dayak istediğin gerçeğini değiştirmiyoVaytım balım minnak çıtır vaytım
Kuzum böyle güzel olacak gerçekten bak.. benim de kafam rahat.. yorulmuştum.. kendimi de artık kötü hissetmeye başladım.. aç bırakan miu.. zalım miu.. kızan miu.. açlıktan bıktım cümlelerine üzüldüm.. bi de önemseme dozunu arttırınca ben kendim çok üzülüyorum gerçekten.. gerek yok balım..
Herkes neyin ne olduğunu biliyor artık.. ite kaka olmaz ki.. isteyen yer istemeyen yemez.. isteyen eksi istemeyen artı.. hani keyfine varamıyoruz öbür türlü.. kimseye zorla diyet yaptıramayız ağza kilit vuramayız..
Bu şekilde hem gerçekten isteyen zayıflayacak hem keyif alıcaz mis gibi
Tamam ben sana meyveli kokteyl yaparım hafif hafifUyu be banum hafta içi zati hep erken kalkıyon
Iyk sevmem onları
Kız öyle dediğime bakma yılda bir anca içerim ben
Hem de 9 muydu ay demek 12 de tartılsanKızlar ben bugün tartildim çünkü cuma günü kilom odemli oluyor erken tartildigim için bugun 9 da tartildim ama cumaya kadar tartı yok..... Çok eğlenceli olacak
Pınar en çok dayak yiyenlerdensin
Güzel mium tamam okey yoruldun anladım ama en azından balım ye deme beee valla gerçek sanip dalacaklar var yersen bu olur yemezsen bu olur de tercih yine ona kalsın ama bana eski miu ol lütfen böyle sen değilmiş gibi geliyor daral basıyor yeminle sen ye elmayı diyince spor yaptın üstüne ye sandım az kalsın daliyordum yaVaytım balım minnak çıtır vaytım
Kuzum böyle güzel olacak gerçekten bak.. benim de kafam rahat.. yorulmuştum.. kendimi de artık kötü hissetmeye başladım.. aç bırakan miu.. zalım miu.. kızan miu.. açlıktan bıktım cümlelerine üzüldüm.. bi de önemseme dozunu arttırınca ben kendim çok üzülüyorum gerçekten.. gerek yok balım..
Herkes neyin ne olduğunu biliyor artık.. ite kaka olmaz ki.. isteyen yer istemeyen yemez.. isteyen eksi istemeyen artı.. hani keyfine varamıyoruz öbür türlü.. kimseye zorla diyet yaptıramayız ağza kilit vuramayız..
Bu şekilde hem gerçekten isteyen zayıflayacak hem keyif alıcaz mis gibi
Aminn çok amin inşallahMaşallah Darısı bana benim hedefim 57 inşallah o kiloları görürüm bende
Sırtıma sırtıma fur masaj gibi olurSen de haklısın hak veriyorum stresli iş arada dinlen tabi. Ama bu dayak istediğin gerçeğini değiştirmiyo
Tamam ben sana meyveli kokteyl yaparım hafif hafif
Napayım ay.. zararlı ödem yapar kilo yapar bu belliyse yiyim mi diyosa yeme diyen ebn neden oluyom kiGüzel mium tamam okey yoruldun anladım ama en azından balım ye deme beee valla gerçek sanip dalacaklar var yersen bu olur yemezsen bu olur de tercih yine ona kalsın ama bana eski miu ol lütfen böyle sen değilmiş gibi geliyor daral basıyor yeminle sen ye elmayı diyince spor yaptın üstüne ye sandım az kalsın daliyordum ya
Canım benim bende gece her emzirmesem sonra su iciyorum zaten haftada bir tatil bide salı günü gibi kontrol tartısı yap o iki gün içme ha ictin diyelim sabah bekle 11 12 kadar öyle tartil ama dediğim gibi su sut için çok önemli o yüzden tartilma sayini azalt o geceler de içme balimWhiteblacklife canım ben emzirdiğim için sabaha kadar sürekli su içiyorum ama bu durum baskülde artı gösteriyor şu iki gündür gece belli bir saatten sonra su içmeyi bırakıyorum sabahları da baskülde farkı görebiliyorum bu durum sütümü azaltırmı acaba
Ne zaman yidim dayak, hiç cıs yaptım mı söyle, hatırlamıyorumHem de 9 muydu ay demek 12 de tartılsan
Pınar en çok dayak yiyenlerdensintabi Bonus tan sonra
Doymadın mı kız
Doğru diyorsun canım baskülde eksi görmek için var olan sütümden olmayım öncelik bebişimCanım benim bende gece her emzirmesem sonra su iciyorum zaten haftada bir tatil bide salı günü gibi kontrol tartısı yap o iki gün içme ha ictin diyelim sabah bekle 11 12 kadar öyle tartil ama dediğim gibi su sut için çok önemli o yüzden tartilma sayini azalt o geceler de içme balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?