Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet balim kendi işimiz

Yeme leptinin bozulur ama yarın sabah yiyebilirsin ama ne olur eski haline dön ya bende stres yaratıyor bu yeni miuuuuuuu
Vaytım balım minnak çıtır vaytım

Kuzum böyle güzel olacak gerçekten bak.. benim de kafam rahat.. yorulmuştum.. kendimi de artık kötü hissetmeye başladım.. aç bırakan miu.. zalım miu.. kızan miu.. açlıktan bıktım cümlelerine üzüldüm.. bi de önemseme dozunu arttırınca ben kendim çok üzülüyorum gerçekten.. gerek yok balım..

Herkes neyin ne olduğunu biliyor artık.. ite kaka olmaz ki.. isteyen yer istemeyen yemez.. isteyen eksi istemeyen artı.. hani keyfine varamıyoruz öbür türlü.. kimseye zorla diyet yaptıramayız ağza kilit vuramayız..

Bu şekilde hem gerçekten isteyen zayıflayacak hem keyif alıcaz mis gibi

Sen de haklısın hak veriyorum stresli iş arada dinlen tabi. Ama bu dayak istediğin gerçeğini değiştirmiyo

Güzel mium tamam okey yoruldun anladım ama en azından balım ye deme beee valla gerçek sanip dalacaklar var yersen bu olur yemezsen bu olur de tercih yine ona kalsın ama bana eski miu ol lütfen böyle sen değilmiş gibi geliyor daral basıyor yeminle sen ye elmayı diyince spor yaptın üstüne ye sandım az kalsın daliyordum ya

Maşallah Darısı bana benim hedefim 57 inşallah o kiloları görürüm bende
Aminn çok amin inşallah
Sen de haklısın hak veriyorum stresli iş arada dinlen tabi. Ama bu dayak istediğin gerçeğini değiştirmiyo
Sırtıma sırtıma fur masaj gibi olur
Tamam ben sana meyveli kokteyl yaparım hafif hafif

Napayım ay.. zararlı ödem yapar kilo yapar bu belliyse yiyim mi diyosa yeme diyen ebn neden oluyom ki

Canım benim bende gece her emzirmesem sonra su iciyorum zaten haftada bir tatil bide salı günü gibi kontrol tartısı yap o iki gün içme ha ictin diyelim sabah bekle 11 12 kadar öyle tartil ama dediğim gibi su sut için çok önemli o yüzden tartilma sayini azalt o geceler de içme balim

Doğru diyorsun canım baskülde eksi görmek için var olan sütümden olmayım öncelik bebişim
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…