- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aynen öyle ol maset biktin artık sopa gostermekten bak bunu yersen bu olur ama tercih senin valla gomuyordum elmayıAminn çok amin inşallah
Sırtıma sırtıma fur masaj gibi olur
Napayım ay.. zararlı ödem yapar kilo yapar bu belliyse yiyim mi diyosa yeme diyen ebn neden oluyom ki
Eski haline don diye biz dövecez miu yuKızlar kaptan gecici bir süre servis dışı yedim deyin yemeyin sakin
Süpersiniz canım. Kendime ilke edindim bu mesajı.İşte bu diyeti uzatmak motive kaybına neden oluyor ilk başlarda diyete başlayınca millet aaa White sende ama çok takintilisin yaa böyle olur mu dedi ama ben bir kere bile yolumdan sasmadim her hafta 1 2 verip kurtulmak varken neden yolumu uzatayim diye düşündüm hep ve 4 buçuk ayda 28 kiloya yakın verdim kendimi övmek değil niyetim inan ama anlamıyorum bazen neden diyorum tadını mi bilmiyorum yemesem olur mu onu kendine neden odul yapmıyor diye kilo verince yiyeyim demiyor ya ben bi magnum dondurma için 5 ay bekledim ya yapmayın etmeyin bu beden sizin bunla yaşayan sensin ne oldu daha geçen güne kadar yılbaşı için üzülen çakıl nerede 70 kilo hedefi nerede yedin ne değişti neye çare oldu neye çözüm oldu anlat bana anlayayyim belki çok yukleniyorsun diyorum burda ki arkadaşlara ama inanın ki kimsenin kötülüğünü istemiyorum insanların o bakışları terbiyesizce sözleri aaaa sen zaten bozacaktin vereceğine inanmıyorum imaları bi tatlı bi sos ediyor mu sence
Akşamları yatmadan rezene iç balım süt için çok faydası oluyor hem bebeğinde sakın sakın uyur geceDoğru diyorsun canım baskülde eksi görmek için var olan sütümden olmayım öncelik bebişim
Teşekkür ederim
He ya sırt dedin üç hafta oldu geçmiyo sırtımın ağrısı napcam yaa. Oturtmuyo hiç, evde canavar gibi sesler çıkarıyom resmenAminn çok amin inşallah
Sırtıma sırtıma fur masaj gibi olur
Napayım ay.. zararlı ödem yapar kilo yapar bu belliyse yiyim mi diyosa yeme diyen ebn neden oluyom ki
Rezene içiyordum bir hafta ara verdim başlayım yenidenAkşamları yatmadan rezene iç balım süt için çok faydası oluyor hem bebeğinde sakın sakın uyur gece
Nöbetci iskendeciyemi gitsek hafıza yerine gelir belkinEski haline don diye biz dövecez miu yu. ( kaptana el kalkmaz daş oluyruz daş )
Teşekkür ederim canım.hatice901217 canım bu arada menü çok güzel olmuş afiyet olsun bizim diğer Morti nerede göremedim
Gün intikam günüdürHem de 9 muydu ay demek 12 de tartılsan
Pınar en çok dayak yiyenlerdensintabi @Bonus tan sonra
Doymadın mı kız
Kızlar kaptan gecici bir süre servis dışı yedim deyin yemeyin sakin
Yemedin mi la nasıl kaçırmışım seniNe zaman yidim dayak, hiç cıs yaptım mı söyle, hatırlamıyorum
Pınarcım karataycı bi kereMali ne yemişki pehhh @deynepnaz le benim yedigimin yaninda....
ElmaaaaaaAynen öyle ol maset biktin artık sopa gostermekten bak bunu yersen bu olur ama tercih senin valla gomuyordum elmayı
Eski haline don diye biz dövecez miu yu. ( kaptana el kalkmaz daş oluyruz daş )
Kullan sonra atarsinAlışana kadar seni kullanayım o zaman
Hele de hele sen bugün kafaya tarp mı aldın
Yemedin mi la nasıl kaçırmışım seni
Pınarcım karataycı bi kere
Elmaaaaaa
Begüşüm acımıyorlar la furuyorlar bağaaaaa gel beni yalnız koma buralardaaaa
Balıklar dans ediyo mu midende
Yok atarmıyım hiç göz ağrım der bağrıma basarımKullan sonra atarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?