Ben isterim dayak CIS yersem. Ama dovemeyeceksin kiii hiç gerek olmayacak çünkü ama sen hep durt beni öp beni olur muVaytım balım minnak çıtır vaytım
Kuzum böyle güzel olacak gerçekten bak.. benim de kafam rahat.. yorulmuştum.. kendimi de artık kötü hissetmeye başladım.. aç bırakan miu.. zalım miu.. kızan miu.. açlıktan bıktım cümlelerine üzüldüm.. bi de önemseme dozunu arttırınca ben kendim çok üzülüyorum gerçekten.. gerek yok balım..
Herkes neyin ne olduğunu biliyor artık.. ite kaka olmaz ki.. isteyen yer istemeyen yemez.. isteyen eksi istemeyen artı.. hani keyfine varamıyoruz öbür türlü.. kimseye zorla diyet yaptıramayız ağza kilit vuramayız..
Bu şekilde hem gerçekten isteyen zayıflayacak hem keyif alıcaz mis gibi
Şimdi beni korudun mu yoksa gömdün mü annamadımMali ne yemişki pehhh @deynepnaz le benim yedigimin yaninda....
Konum at geliyorum
Yemedin mi la nasıl kaçırmışım seni
Pınarcım karataycı bi kere
Elmaaaaaa
Begüşüm acımıyorlar la furuyorlar bağaaaaa gel beni yalnız koma buralardaaaa
Balıklar dans ediyo mu midende
Düzenekleri kuruyor gibime geldi patlacak bizi
Kime bu kartalar
Aba altından çivili gösterttin de vurmadıydın
Yemedin mi la nasıl kaçırmışım seni
Pınarcım karataycı bi kere
Elmaaaaaa
Begüşüm acımıyorlar la furuyorlar bağaaaaa gel beni yalnız koma buralardaaaa
Balıklar dans ediyo mu midende
Canim gün için de uyuyunca daha kötü oluyor nedense ben öyle hissediyorum yani o yüzden hiç gündüz uyumayi sevmemBugun oglen uyumama ramen cok yorgunum. Sizde de oluyormu boyle kizlar ? Kipirdanacak halim yok. Cok Az da yemiyorum. Neden bu Boyle yahu
Afiyetolsun canım Tebrikler gerçekten bişeyler e Hayır demek çok zor kombeyi ben hep elaziglilardan duyarım sen nerelisin canım merak ettimMisafirlikten gelioruz kızlar çayın yanına kadın bayram kömbesiyle kavrulmuş fıstık çıkarmış sadece fıstığı yedim oda bir avuç
Ne istersek mi@MiuLego ne istiyosanız ye diyor
Şimdi beni korudun mu yoksa gömdün mü annamadım
Ayy ben gelemiyorum yaa boğazım çok yanıyor bi spor yaptımahvoldumOyy gecmis olsunnn. Bende de var biraz. Gormezlikten geliyorum
Ben seninde başaracağına inanıyorum. Bir başlasan 5-6 ayda bitirirsin
Oyle tabi sarayca.
Beni uyaracagin zaman 2 aylik kirini degilde verdigin o kadar kiloyu goruyorum ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?