Efser sende değişiklik var gözümden kaçmadı@MiuLego ne istiyosanız ye diyor
Eyvahlar olsunHaburgere izin verdigerisin sen düşün
Nasıl iyi manadamı kötüye giden bir şeymi varEfser sende değişiklik var gözümden kaçmadı
Herkeslere hayırlı geceler bir iyileseyim sporun annecagızını ağlatacağım
Star basamaklarını bir bir tırmanacağım
Anam mortimle morti mi oldunuz yoksa@Antepia27 sanki hic şansın yok gibi eger sessizsen hele cuma bu maçı alırım
Oltaya gelmeyin canım bence yeni bir sosyolojik deney yapıyor üzerimizde bakalim diyet yapmayı öğrenmişmiyiz diyeHaburgere izin verdigerisin sen düşün
Çok sasirdim ama eskiden ayıla bayıla yediğim şey güzel gelmedi bi de eşim 1 haftadır gormedin mi dedi sana aldım dediSalatasini ye yarın :)
Ay saraycam kaç ay , yıl geçti böyle böyle
Yedikte ne oldu canım
Tebrik ederim
Cnm ya ,eşin kendi işini mi yapıyor ?
Ama bütün yük sende olmaz ki
Ya kaçamak li yedigim her şey
Banada zehir gibi geliyor inanki
Yok artikkHaburgere izin verdigerisin sen düşün
Koca masajı iyidir..He ya sırt dedin üç hafta oldu geçmiyo sırtımın ağrısı napcam yaa. Oturtmuyo hiç, evde canavar gibi sesler çıkarıyom resmen
Hangisine gidiyozNöbetci iskendeciyemi gitsek hafıza yerine gelir belkin
Ben sınavı gećtim deseneOltaya gelmeyin canım bence yeni bir sosyolojik deney yapıyor üzerimizde bakalim diyet yapmayı öğrenmişmiyiz diye
Koca masajı iyidir..
Sırtına çıksın çiğnesin en güzeli
Hangisine gidiyoz
Evet farklı bi bakış açısı Tebrikler canımOltaya gelmeyin canım bence yeni bir sosyolojik deney yapıyor üzerimizde bakalim diyet yapmayı öğrenmişmiyiz diye
Yok canım iyi iyi gündemi yakalayıp soruları bile.yanıtlıyorsundaNasıl iyi manadamı kötüye giden bir şeymi var
Öyle tabi. Güzel bir yarış olacak gibiMortinin mortisi senin ortindir sarayca bide burdan bak olaya
İyi gecelerHerkese iyi geceler tatlı rüyalar. Ben de uyuyayim bira şimdi bebek uyanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?