Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarından itibaren menulerimle buradayım bugünkü de fena değildi ama mortime layık sıfır kacamak menü olsun belkide başkaca planlarım daha vardır

Hele de hele sen bugün kafaya tarp mı aldın
Fazla uyudum efserim ondan mı acaba

Ben isterim dayak CIS yersem. Ama dovemeyeceksin kiii hiç gerek olmayacak çünkü ama sen hep durt beni öp beni olur mu
Olaaaar

Kaptan özel gününde galiba
Yeni bitti ki
Konum at geliyorum yedirmem seni

Hamsi paluklari çīpil çipil ediyor
Gel begüşüm yönetim olarak birbirimize sıkı sıkı sarılalım bizi çiğ çiğ yiyecekler
Düzenekleri kuruyor gibime geldi patlacak bizi

Yarın itibari ile temiz menüler yaparsan -900 den fazlası olur

Şu an şu mesaji nasil yazdığımı gorseniz halime aglarsiniz.yok yok gulersiniz.Ya da siz beni bu halde niye goruyonuz ki hasbiballahh..
Neyse efenim anam yaklasik 1.5 saat önce diyo ki kalk dus alacaksan al gec oldu.azcik spor yapayim oyle alcam diyorum. Kalk duvarlardan asagi banyonun derzlerini surt camasir suyuyla spor yapmis olursun dedi.Onun puani yok dedim.Ama tabi ki dedigini de yaptin.su an bu mesaji banyodan yaziyorum.es kisisi yatakta telefona bakinca delleniyo.aslinda genel olarak delleniyo telefon isine.hele de evde biri varsa. Anam babam da ayni.4 koldan saldırıyorlar birak telefonu diye.cok buyuk baski altindayim ahh ahhh.

Çok sasirdim ama eskiden ayıla bayıla yediğim şey güzel gelmedi bi de eşim 1 haftadır gormedin mi dedi sana aldım dedi
Benim koca bugün sitem etti ıhlamuru kuru kuru içirdim diye.Ne güzel tatlı getiriyodum korkumuzdan onu da getiremiyok artık diyo bana.Yarın kek yapcam yesin garibim tabi tatlı getirmezse gene

Sana kolay gelsin puanı olmasada ise yarıyor gecen.hafta bende.ful.temizlik yaptım cuma isime.yaradı

Heeeee
Oltaya gelmeyin canım bence yeni bir sosyolojik deney yapıyor üzerimizde bakalim diyet yapmayı öğrenmişmiyiz diye

Yok artikk şimdi ben koca bi tabak patates kızartması yesem bişey demiycek yanii @MiuLego
Demicem yi kız bir tabak da benim için yi

Biz diyetteyiz gidemeyiz
Ben senin için de yiyem
Bonusum yarın sporla ertirsin.. cumadan cumaya tartıl ne kadar kilo verdiğini görünce insan rehavete kapılıyor

Tabi herkes sporunu yaptı bi ben kaldım. Gideyim de yapayım artık.

Iyi geceler.

Bu arada cuma günkü kilomdan daha azim şu an hemde kıyafetle.
Hele sabaha tartı nasıl şenlenmiş olur ama cumaya kadar asla tartılma saraycaaaa
Yok anam o maşaz yapınca sonu kötü bitiyo ya da mutlu sonla bitiyo bilemedim bak şimci
Spor işte kalori yakımı eksi işteee
Kıyamam berna sana laaa gel öpem
Cuma kutlama menüsü
Fatma ızgara
Fatma cevirme
Fatma buğulama
Yoğurtlu fatma
Fatma salatası...........
Menude zengin hani

Yoğurtludan alırım bi tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…