Elinin körüneKoca masajı iyidir..
Sırtına çıksın çiğnesin en güzeli
Hangisine gidiyoz
İste birinci belli olunca biraz heyecanı azalıyor ama olsun ben işkenceden vazgeçmeyeceğim bütün haftaÖyle tabi. Güzel bir yarış olacak gibi
Yarından itibaren menulerimle buradayım bugünkü de fena değildi ama mortime layık sıfır kacamak menü olsun belkide başkaca planlarım daha vardır
Fazla uyudum efserim ondan mı acabaHele de hele sen bugün kafaya tarp mı aldın
OlaaaarBen isterim dayak CIS yersem. Ama dovemeyeceksin kiii hiç gerek olmayacak çünkü ama sen hep durt beni öp beni olur mu
Kaptan özel gününde galiba
Gel begüşüm yönetim olarak birbirimize sıkı sıkı sarılalım bizi çiğ çiğ yiyeceklerKonum at geliyorumyedirmem seni
Hamsi paluklari çīpil çipil ediyor
Düzenekleri kuruyor gibime geldi patlacak bizi
Yok anam o maşaz yapınca sonu kötü bitiyo ya da mutlu sonla bitiyo bilemedim bak şimciKoca masajı iyidir..
Sırtına çıksın çiğnesin en güzeli
Hangisine gidiyoz
Yarın itibari ile temiz menüler yaparsan -900 den fazlası olurSize yazmayi unuttum dimi.
Aramizda bir gerizekali varki allah onu bildigi gibi yapsin.
Adi lazim degil bas harfi (bonus)
Bu sabah cuma sabahina göre -900 gördü inanmadı heraldeki kendini oglen kirletti.
Nedendi o eksi anlayamadi.
Neredeydi kurunun gazi çozemedi.
Uyandırılar seni yakında
Fazla uyudum efserim ondan mı acaba
Olaaaar
Yeni bitti ki
Gel begüşüm yönetim olarak birbirimize sıkı sıkı sarılalım bizi çiğ çiğ yiyecekler
Size yazmayi unuttum dimi.
Bu sabah cuma sabahina göre -900 gördü inanmadı heraldeki kendini oglen kirletti.
Uyanmadan yerseniz belki uyanınca bütün fitilleri ateşler diyeyim
Benim koca bugün sitem etti ıhlamuru kuru kuru içirdim diye.Ne güzel tatlı getiriyodum korkumuzdan onu da getiremiyok artık diyo bana.Yarın kek yapcam yesin garibim tabi tatlı getirmezse geneÇok sasirdim ama eskiden ayıla bayıla yediğim şey güzel gelmedi bi de eşim 1 haftadır gormedin mi dedi sana aldım dedi
Halen yarım yamalak bence birgün cekil şurdan diye fırca yiyecemgim kesinYok canım iyi iyi gündemi yakalayıp soruları bile.yanıtlıyorsunda
Sana kolay gelsin puanı olmasada ise yarıyor gecen.hafta bende.ful.temizlik yaptım cuma isime.yaradıŞu an şu mesaji nasil yazdığımı gorseniz halime aglarsiniz.yok yok gulersiniz.Ya da siz beni bu halde niye goruyonuz ki hasbiballahh..
Neyse efenim anam yaklasik 1.5 saat önce diyo ki kalk dus alacaksan al gec oldu.azcik spor yapayim oyle alcam diyorum. Kalk duvarlardan asagi banyonun derzlerini surt camasir suyuyla spor yapmis olursun dedi.Onun puani yok dedim.Ama tabi ki dedigini de yaptin.su an bu mesaji banyodan yaziyorum.es kisisi yatakta telefona bakinca delleniyo.aslinda genel olarak delleniyo telefon isine.hele de evde biri varsa. Anam babam da ayni.4 koldan saldırıyorlar birak telefonu diye.cok buyuk baski altindayim ahh ahhh.
HeeeeeNe istersek mi
Oltaya gelmeyin canım bence yeni bir sosyolojik deney yapıyor üzerimizde bakalim diyet yapmayı öğrenmişmiyiz diye
Demicem yi kız bir tabak da benim için yi
Ben senin için de yiyem
Biz diyetteyiz gidemeyiz
Bonusum yarın sporla ertirsin.. cumadan cumaya tartıl ne kadar kilo verdiğini görünce insan rehavete kapılıyorSize yazmayi unuttum dimi.
Hele sabaha tartı nasıl şenlenmiş olur ama cumaya kadar asla tartılma saraycaaaaTabi herkes sporunu yaptı bi ben kaldım. Gideyim de yapayım artık.
Iyi geceler.
Bu arada cuma günkü kilomdan daha azim şu an hemde kıyafetle.
Spor işte kalori yakımı eksi işteeeYok anam o maşaz yapınca sonu kötü bitiyo ya da mutlu sonla bitiyo bilemedim bak şimci
Kıyamam berna sana laaa gel öpemŞu an şu mesaji nasil yazdığımı gorseniz halime aglarsiniz.yok yok gulersiniz.Ya da siz beni bu halde niye goruyonuz ki hasbiballahh..
Neyse efenim anam yaklasik 1.5 saat önce diyo ki kalk dus alacaksan al gec oldu.azcik spor yapayim oyle alcam diyorum. Kalk duvarlardan asagi banyonun derzlerini surt camasir suyuyla spor yapmis olursun dedi.Onun puani yok dedim.Ama tabi ki dedigini de yaptin.su an bu mesaji banyodan yaziyorum.es kisisi yatakta telefona bakinca delleniyo.aslinda genel olarak delleniyo telefon isine.hele de evde biri varsa. Anam babam da ayni.4 koldan saldırıyorlar birak telefonu diye.cok buyuk baski altindayim ahh ahhh.
Cuma kutlama menüsü
Fatma ızgara
Fatma cevirme
Fatma buğulama
Yoğurtlu fatma
Fatma salatası...........
Menude zengin hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?