Bence senin sonun iyi degilHeeeee
Demicem yi kız bir tabak da benim için yi
Ben senin için de yiyem
Bonusum yarın sporla ertirsin.. cumadan cumaya tartıl ne kadar kilo verdiğini görünce insan rehavete kapılıyor
Koru beni efserim güme gidecemBence senin sonun iyi degil
Wayt aynen sen gibi dusunuyorumİşte bu diyeti uzatmak motive kaybına neden oluyor ilk başlarda diyete başlayınca millet aaa White sende ama çok takintilisin yaa böyle olur mu dedi ama ben bir kere bile yolumdan sasmadim her hafta 1 2 verip kurtulmak varken neden yolumu uzatayim diye düşündüm hep ve 4 buçuk ayda 28 kiloya yakın verdim kendimi övmek değil niyetim inan ama anlamıyorum bazen neden diyorum tadını mi bilmiyorum yemesem olur mu onu kendine neden odul yapmıyor diye kilo verince yiyeyim demiyor ya ben bi magnum dondurma için 5 ay bekledim ya yapmayın etmeyin bu beden sizin bunla yaşayan sensin ne oldu daha geçen güne kadar yılbaşı için üzülen çakıl nerede 70 kilo hedefi nerede yedin ne değişti neye çare oldu neye çözüm oldu anlat bana anlayayyim belki çok yukleniyorsun diyorum burda ki arkadaşlara ama inanın ki kimsenin kötülüğünü istemiyorum insanların o bakışları terbiyesizce sözleri aaaa sen zaten bozacaktin vereceğine inanmıyorum imaları bi tatlı bi sos ediyor mu sence
Evlilik terapisti gibisin heeHele sabaha tartı nasıl şenlenmiş olur ama cumaya kadar asla tartılma saraycaaaa
Spor işte kalori yakımı eksi işteee
Kıyamam berna sana laaa gel öpem
Yoğurtludan alırım bi tabak
Aynen devam balım. Hedef belli hedeften şaşıp yolu uzatıp kendimizi neden yıpratalım ki daha fazlaWayt aynen sen gibi dusunuyorum
Ben yazicaktim sen yazdin
Kizlar hep yemek dusunmeyelim diyette oldugumuzuda dusunmeyelim
Su cıs olayina sasiriyorum.biz iradeli insanlariz verelim bir an once kurtulalim sonrada pasalar gibi koruma yapalim.sunu anliyorum kendimde sirf yemek icin can skintisindan yedim yedim boyle oldum simdi nefes alamiyorum.Kacamak yapip yapmamak elimizde.yersek pisman olacagimizi bile bile yapmayalim bunu.Belki ukalaca olacak ama lutfen listelerime bakin.Gram kacamak yapmadim.Cunku kafamda bitirdim bu diyet olayini.Miu sakin kirlenme dedi ve ben miu kirlenmem ben dedim cunku bir karar verdim bi yola ciktim bu kadar eziyeti kuş kadar bisey yemek icin cekmiyorum.Az bir surede cok iyi seyler yapabiliriz yeterki kafamizda bitsin guzellerim.
Tamam yeHeeeee
Demicem yi kız bir tabak da benim için yi
Ben senin için de yiyem
Bonusum yarın sporla ertirsin.. cumadan cumaya tartıl ne kadar kilo verdiğini görünce insan rehavete kapılıyor
Sporunu yap da erisin gitsinVijdanım sızlıyor , nasıl yedim ben o bisküvileri ya
Şimdi koşuya çıkıyorum , bugün yayar oturur gündeme bakarım diyordum, kahpe bisküviler , bir de nasıl canım çekmişse iki tane birden attım ağzıma
Cumaya 5 gün kalmış, vermem gereken 1 kilo ayyyy pis ben pis
Verdiğiniz kilolar bana bana geliyi zaten hepTamam ye
Ben inceleceğim sen kilo alacaksın
Of of açıp açıp okuyacağım, çok haklısın, bende de duraklama döneminde motivasyon sıfıra iniyor, kaç hafta oldu gram gram ileri geri gidiyorum, bünyeyi bir şaşırtmak lazım, yarından tezi yok dukan atak yapıyorum bit 5 günWayt aynen sen gibi dusunuyorum
Ben yazicaktim sen yazdin
Kizlar hep yemek dusunmeyelim diyette oldugumuzuda dusunmeyelim
Su cıs olayina sasiriyorum.biz iradeli insanlariz verelim bir an once kurtulalim sonrada pasalar gibi koruma yapalim.sunu anliyorum kendimde sirf yemek icin can skintisindan yedim yedim boyle oldum simdi nefes alamiyorum.Kacamak yapip yapmamak elimizde.yersek pisman olacagimizi bile bile yapmayalim bunu.Belki ukalaca olacak ama lutfen listelerime bakin.Gram kacamak yapmadim.Cunku kafamda bitirdim bu diyet olayini.Miu sakin kirlenme dedi ve ben miu kirlenmem ben dedim cunku bir karar verdim bi yola ciktim bu kadar eziyeti kuş kadar bisey yemek icin cekmiyorum.Az bir surede cok iyi seyler yapabiliriz yeterki kafamizda bitsin guzellerim.
Sen Miu' nun kuzeni misin bizim Miu muz neredeVerdiğiniz kilolar bana bana geliyi zaten hep
Burada dukan atak yasak sakınnnnnOf of açıp açıp okuyacağım, çok haklısın, bende de duraklama döneminde motivasyon sıfıra iniyor, kaç hafta oldu gram gram ileri geri gidiyorum, bünyeyi bir şaşırtmak lazım, yarından tezi yok dukan atak yapıyorum bit 5 gün
Öp valla kpcam opmesin sen op.Zaten evdeki kalabaliktan dolayi 1 ay kapaliyizHele sabaha tartı nasıl şenlenmiş olur ama cumaya kadar asla tartılma saraycaaaa
Spor işte kalori yakımı eksi işteee
Kıyamam berna sana laaa gel öpem
Yoğurtludan alırım bi tabak
SakinnnnnOf of açıp açıp okuyacağım, çok haklısın, bende de sıralama döneminde motivasyon sıfıra iniyor, kaç hafta oldu gram gram ileri geri gidiyorum, bünyeyi bir şaşırtmak lazım, yarından tezi yok dukan atak yapıyorum bit 5 gün
Sen Miu' nun kuzeni misin bizim Miu muz nerede
Hele geç arkama bakalımKoru beni efserim güme gidecembiz kötü gün dostuyuz la seni mezun da etmedim unutma o günleri beni koru
AA bilmiyordum.Burada dukan atak yasak sakınnnnn
Cidden bak en kızdığım şeylerden
Normal öğün saatlerinde cıssız beslen yeter
Kızdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?