Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Wayt aynen sen gibi dusunuyorum
Ben yazicaktim sen yazdin
Kizlar hep yemek dusunmeyelim diyette oldugumuzuda dusunmeyelim
Su cıs olayina sasiriyorum.biz iradeli insanlariz verelim bir an once kurtulalim sonrada pasalar gibi koruma yapalim.sunu anliyorum kendimde sirf yemek icin can skintisindan yedim yedim boyle oldum simdi nefes alamiyorum.Kacamak yapip yapmamak elimizde.yersek pisman olacagimizi bile bile yapmayalim bunu.Belki ukalaca olacak ama lutfen listelerime bakin.Gram kacamak yapmadim.Cunku kafamda bitirdim bu diyet olayini.Miu sakin kirlenme dedi ve ben miu kirlenmem ben dedim cunku bir karar verdim bi yola ciktim bu kadar eziyeti kuş kadar bisey yemek icin cekmiyorum.Az bir surede cok iyi seyler yapabiliriz yeterki kafamizda bitsin guzellerim.

Aynen devam balım. Hedef belli hedeften şaşıp yolu uzatıp kendimizi neden yıpratalım ki daha fazla

Sporunu yap da erisin gitsin

Of of açıp açıp okuyacağım, çok haklısın, bende de duraklama döneminde motivasyon sıfıra iniyor, kaç hafta oldu gram gram ileri geri gidiyorum, bünyeyi bir şaşırtmak lazım, yarından tezi yok dukan atak yapıyorum bit 5 gün

Burada dukan atak yasak sakınnnnn
Cidden bak en kızdığım şeylerden
Normal öğün saatlerinde cıssız beslen yeter
Kızdım şimdi

Hele sabaha tartı nasıl şenlenmiş olur ama cumaya kadar asla tartılma saraycaaaa

Spor işte kalori yakımı eksi işteee

Kıyamam berna sana laaa gel öpem

Yoğurtludan alırım bi tabak
Öp valla kpcam opmesin sen op.Zaten evdeki kalabaliktan dolayi 1 ay kapaliyiz

ecemavi haklisin canim.Yarini kazasiz atlatayim da inşallah

Sakinnnnn
Dukana bulasma
Ben safra kesesinden oldum
Cok.pis bir diyet
Kendine isgence ariyosan miuya git seni bi dovsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…