Geçmiş olsun canımBu arada mutfağa arı girmiş dolaba doğru yürürken ayağımda bir acı hissettim. Bi yere baktım bal arısı. Sokmuş ayağımı. Buz koydum bide pamuğa elma sirkesi damlatıp masaj yapar gibi beklettim biraz üstünde. Şükür şişmedi ağrısı çok az.
Çok güzeller ben de aradım bu tarz ama bulamadım.Netten güvenemiyorumEki Görüntüle 2074562 Eki Görüntüle 2074563
Ben genelde bu model giyiyorum @nar_cicegim ve kızlar :))
Oooo kiralama haftalık mi para dayanmaz ayy her hafta...haftada 5 6 gün
Abla bazı siteler guvenilir:))Çok güzeller ben de aradım bu tarz ama bulamadım.Netten güvenemiyorum
Hakmar yok mu orada ben hakmarin ekmeğini çok seviyorum wc ye birebir 2.25 tl fiyatı 350 gram bana bir haftadan fazla yetiyor
Yok bildiğin yaş üzüm ben çok severim
Her gittiği zaman kiralamiyor haftada bir defa kiraliyor geri günler sahilden tutuyor yada şal giraliyorOooo kiralama haftalık mi para dayanmaz ayy her hafta...
Demekki adamın tutkusu:)
Haticecigim belki 1-2 seferden bisey olmaz ama boyle metebolizmaya iyi gelicek hizlandircak seyler emzirenlere onerilmiyor direk sute gectigi icin.
Sen tarcinli süt yapabilirsin daha iyi olur gece acikmani onler.
Her gittiği zaman kiralamiyor haftada bir defa kiraliyor geri günler sahilden tutuyor yada şal giraliyor
Beden açısından tereddütlerim varAbla bazı siteler guvenilir:))
Ben bazen netten yaparim:)
harika menü oo marifetli nevoşş sucuğunu bile kendi yapıyo yoğurtlu yumurtayı ilk kez duyuyorum nasıl oluyo
Sağol canım hazır gıdaya karşıyımharika menü oo marifetli nevoşş sucuğunu bile kendi yapıyo yoğurtlu yumurtayı ilk kez duyuyorum nasıl oluyo
hmm aslında güzel yaSağol canım hazır gıdaya karşıyım
Suyu kaynatıp içine yumurta kırıyorum.Biraz pişince tabağa alıp üzerine yoğurt ve pulbiber koyuyorumEnfes oluyor demeyi çok isterdim yada ben sıkıldım bu sefer çok cazip gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?