Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım

Hakmar yok mu orada ben hakmarin ekmeğini çok seviyorum wc ye birebir 2.25 tl fiyatı 350 gram bana bir haftadan fazla yetiyor

Bim bile çok uzak ya
Bim A101 şok onur var oda merkezde bakkalicilarda fırsata çeviriyor
Hiç bakkaldan almayız zora düşmedik cevap işte beyaz ekmek yemeyelim diyorum arada geliyor gelmiyor çok sikinti

Her gittiği zaman kiralamiyor haftada bir defa kiraliyor geri günler sahilden tutuyor yada şal giraliyor

İnsan arada iki muhabbet olsun ister eşiyle. Haklısın sonuçta senin sürekli ilgilendiğin ev çocuklar temizlik var insan arada gezmek dışarıya çıkmak istiyor sen tartışmadan konuş bence sende insansin

Sabah(14:00)
1,5 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 dilim hellim
Pekmez
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir yumurta rafadan

Öğlen yok:)

Akşam(18:00)
4 tane antep köfte
Yeşillik
El turşusu
Ayran

Su:1.50 lt
Spor:egzersiz 30 dk sadece kayınvalidem yemeğe çağırdığı için 4 tane yedim ayıp olmasın diye ama akşam yatmadan önce yinede spor yapacağım

harika menü oo marifetli nevoşş sucuğunu bile kendi yapıyo yoğurtlu yumurtayı ilk kez duyuyorum nasıl oluyo

harika menü oo marifetli nevoşş sucuğunu bile kendi yapıyo yoğurtlu yumurtayı ilk kez duyuyorum nasıl oluyo
Sağol canım hazır gıdaya karşıyım
Suyu kaynatıp içine yumurta kırıyorum.Biraz pişince tabağa alıp üzerine yoğurt ve pulbiber koyuyorumEnfes oluyor demeyi çok isterdim yada ben sıkıldım bu sefer çok cazip gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…