İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyor
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates
Nane
Öğle
2 hs yumurta
Yoğurt
Akşam
Pırasa yemeği
Yogurt
Acikirsam içmedim tarçınlı süt düşünüyorum
Hayırlı akşamlar
Seni 70görmek istiyorum o zaman öyle mutlu olacaksın ki ah gençliğmin en güzel çağlarında neden o kiloları taşıdım diyeceksin ama mutluluk ağır basacak hala gençken zayıfla tadını çıkarHaftaya ben seninle olurum cuma günü başlar sıkı spor ve diet yapariz kilolarimiz uygun ve akşamları canına okurum. Ben sıkı rakiplere aliskinim kaçamak tembellik olmaz çok sıkı bir çalışma olacak hayatından bezdirecegim uykunda bile spor yapacaksin bi de yemek fotoları gorecegim ne yiyorsun menüde ne var acımam yok hocalarim çok kuvvetliydi.ecemavi S Sguat girls Whiteblacklife @MiuLego @Ausencia
Hazır mısın cehenneme bolca ter atmaya
https://www.google.com.tr/search?cl...M#imgdii=nfr62cLVaSfN0M:&imgrc=yNpNxoQK7u3u-M:
Malatyalı larin Totosu hep mi büyük olurBeden açısından tereddütlerim varBenim bel ince,basen var
Denemeden pek alamıyorum.Biraz daha verince cesaret edebilirim:)
Aleykum selam canım o iş okadar kolay değil bir tanem yarın nilliana başlıyorum kendime spor atleti bilem aldım o kadar ciddiyimecemavi canım mortim selam eder yanaklarından öperim
Canım satasmalarini okudum
Fatmayi ne yapıp yesem diye sormuşsun
Canım eğer yemeye veya bı hata yapıp yenmeye çalışırsan miydene otururum öyle kolay hazmedilmem
Kardeşin kelebeği çağır cuma günü sana ilk müdahaleyi yapsın veya paşa paşa yenil büyüksün kardeş de tebrigini yap saglikli bı hayat yasa
Beni menülerinle korkutamazsın sevgili mortim
kız diyete uygun mu yedin beler yedin ohh gezmişin bugünKızlar bugün küçük kızkardeşimle kızlar günü yaptık sinemaya ve yemege gittik terapi gibi oldu sağolsun kardeşlerim candır Rabbim acılarını göstermesin
Fatma merak etmesin fazla bir kirim yok yazarım
Öyle muhabbet falan sıkıntı yok gece gelir iki saat konuşur ama çocuklar çok özlüyor oğlum özellikle bugün ise gönderdim artık onunlaİnsan arada iki muhabbet olsun ister eşiyle. Haklısın sonuçta senin sürekli ilgilendiğin ev çocuklar temizlik var insan arada gezmek dışarıya çıkmak istiyor sen tartışmadan konuş bence sende insansin
Yok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorumMalatyalı larin Totosu hep mi büyük olur
Benimde öyle ama işte tam zayiflarsan al bence bazen kampanyalar oluyor uygun fiyata oluyor :)
Bana gönder sene benim totom olsun diye neler yapiyorumYok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorum
İnşaallah istiyorum.Çok güzel ve uygun şeyler oluyor..
Öyle muhabbet falan sıkıntı yok gece gelir iki saat konuşur ama çocuklar çok özlüyor oğlum özellikle bugün ise gönderdim artık onunla
Şimdi iyi keşke önce isteseydinBana gönder sene benim totom olsun diye neler yapiyorum
Yok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorum
İnşaallah istiyorum.Çok güzel ve uygun şeyler oluyor..
Boyun kısa mı niye öyle oluyorBen 53 54 kiloydm 86 66 98 di o derece e abla her türlü var bende
İşte kapalıyım saklaması sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?