Var canım olmaz mı
Benim ki topuklu gidince tacizci moduna giriyor topuklu giydigimde elinden kurtulamiyorumBenim kocam da aynı kahverengi takıntısı var kendisi kahverengiyi kullanmadığı gibi hiç birimize de kullandırmıyor
168 boyumBoyun kısa mı niye öyle oluyorBenim şimdi 98 değil kilom neredeyse 65
İstek atammi seni çok merak ettim de benVar canım olmaz mı
Aynen Allah vergisi maşaallah168 boyum
Şuan da 98
Allah vergisi
Bir ara kızlar Habire dokunuyordu çok taciz ettiler beni
Orada kendi resmim çok yokİstek atammi seni çok merak ettim de ben
Orantılı vücut en guzeli :)))Aynen Allah vergisi maşaallahYok benim öyle değil şuan her yer orantılı oldu
Sen de at o zamanHeeee :))
Resim at görem seni
Nasil olsunSen de at o zaman
Boydan tabi kiNasil olsun
Ben de çok seviyorum bahçe veya teras onun keyfi çok güzeldir eminim ama eşim ikisine de karşı teras için kışın çatı akar bahçe için Logar tasar diyip beni buz gibi ediyor. Ama ben bahçe özlemi var sera yapmak istiyorumEvet terasli yukarda 3 oda bir kiler bir banyo ve teras var alt katta 4+1 kira zaten canim .....inan terasta oturup bi kez cay içmişligimiz yok yazin coook sicak oluyor bide kizim icin tehlikeli olur diye hic yukaru cikmiyoruz...ben bahceli ev cook seviyorum kismet belki ilerde rabbim sanada banada nasip eder...)
Benden genç duruyorsun maşallah subhanallah kıskandım mi hayirBoydan tabi ki
4 yaşına 1 ay varAyy :) evlat işte :))
Kaç yaşında
Sağol canımBenden genç duruyorsun maşallah subhanallah kıskandım mi hayir
Döner yedik uzun süredir biryerin methini duyuyorduk oraya gittik fazlaca kirlenmedimkız diyete uygun mu yedin beler yedin ohh gezmişin bugün
O kadar haklısın ki bizlere ayırdıkları o 1 saat o değerli ki anlayamıyorlar ne yazıkkiYanlış anlaşılmasın ben parasından pulun da değilim yeminle su balığa ayırdığı zamanın sadece 3 birini bize ayirsin istiyorum hepsi bu
Geçmiş olsun canımBu arada mutfağa arı girmiş dolaba doğru yürürken ayağımda bir acı hissettim. Bi yere baktım bal arısı. Sokmuş ayağımı. Buz koydum bide pamuğa elma sirkesi damlatıp masaj yapar gibi beklettim biraz üstünde. Şükür şişmedi ağrısı çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?