Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Erkekler hep oyle canim biseyden insanı guzel soğutuyorlar... ama terasli mi bahceli mi ev dersen kesinlikle bahceli ev mis gibi benimde hayalim

sabah 1 Trabzon hurması
kahve

kahvaltı 11:00
2 wasa
14 zeytin
2 kk peynir
3_4 dlm sucuk
kuru biber kavurması

akşam 17:00
bademli ızgara tavuk salata

1.5 lt su

dukan birası yaptım ama 1 bardak içtim sadece
Pazar kahvaltısı olsun artık o kadar canım afiyet olsun

Davetli değildi balım eşimi gormus oğlunu oyun oynasın diye bize göndermiş eşi geç gelecekmiş benim ki de yok ya pasta börek kısır falan bekledi benden temizlik yapıyordum yarıda kaldı 1 çocuğu var başına bela gibi davranıyor oğlum okula gideli biraz rahatim yoksa hergun bizdeysi ogluda kendide diyet yapıyorum diye gelmedi bu ara çünkü kısır borek pasta kek ister her geldiğine diyeti bıraktım diye her halti yiyecegime inandığı için gelmek istemiş bende tavuk yaptım ona bide yanına pilav salata artık sütlaç koydum yedi gitti bakti ıvır zıvır yok çayda icmedi alındı galiba...
Eşim ya anlayacak ya anlayacak yoksa aonuniyi değil artikkkkkk

Canım ne diyeyim bilmiyorum, akıl verecek en son kişi bile değilim zaten
Eflal müthiş sin
Karşılığınida aliyosun
Sağol canım ; (
Yanlış anlaşılmasın ben parasından pulun da değilim yeminle su balığa ayırdığı zamanın sadece 3 birini bize ayirsin istiyorum hepsi bu
Böyle bir durumda ben parasında da olurdum canım
Annenler nerde
Çok güzeller ben de aradım bu tarz ama bulamadım.Netten güvenemiyorum
Canım sefamervenin bunlar. Ordan alıyorum hep. Modanisadan da alıyordum ora pahalı geliyor artık. Burdan gönül rahatlığı ile alabilirsin iade de hiç bir sıkıntı yok dene olmazsa gönder.
Yesili guzelmis canim
Onu alıcam galiba eşim olur derse
Bugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Tüh o kadar emek verdin yarışma için dimi

Ya bu ara hep görüyorum diyet listelerinde falan nedir bu ananasin hikmeti ki
Ananasli yeşil çay doğadan in dün bimde vardı
Ooh ne güzel gitmiştir yağlar
Bim de bulamadim yarın daha uzakta bir Bim varmis oraya yürüyecegim ananaslarda çok sert ti almadım ama kararliyim bulacagim çünkü canım çok şeker istiyor.

Tamam canım sağol biraz daha verince bakayım

Bugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Yarışmaya mı katılacaksın canım
Hadi bakalım görelim tarifini

Ooo senin komşu yüz verince astar isteyen cinstenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…