Yesili guzelmis canimEki Görüntüle 2074562 Eki Görüntüle 2074563
Ben genelde bu model giyiyorumnar_cicegim ve kızlar :))
Ben pek dinlemiyorum. Kendi ne yaparsa yapsinBenim kocam da aynı kahverengi takıntısı var kendisi kahverengiyi kullanmadığı gibi hiç birimize de kullandırmıyor
Maşallah4 yaşına 1 ay var
Saol ablamSağol canım
Yok o kadar değil maşaallah sana ve ailene
sağol megiGeçmiş olsun canım
Aaa bende görmek istiyorum seniSağol canım
Yok o kadar değil maşaallah sana ve ailene
Erkekler hep oyle canim biseyden insanı guzel soğutuyorlar... ama terasli mi bahceli mi ev dersen kesinlikle bahceli ev mis gibi benimde hayalimBen de çok seviyorum bahçe veya teras onun keyfi çok güzeldir eminim ama eşim ikisine de karşı teras için kışın çatı akar bahçe için Logar tasar diyip beni buz gibi ediyor. Ama ben bahçe özlemi var sera yapmak istiyorum
Pazar kahvaltısı olsun artık o kadar canımsabah 1 Trabzon hurması
kahve
kahvaltı 11:00
2 wasa
14 zeytin
2 kk peynir
3_4 dlm sucuk
kuru biber kavurması
akşam 17:00
bademli ızgara tavuk salata
1.5 lt su
dukan birası yaptım ama 1 bardak içtim sadece
Davetli değildi balım eşimi gormus oğlunu oyun oynasın diye bize göndermiş eşi geç gelecekmiş benim ki de yok ya pasta börek kısır falan bekledi benden temizlik yapıyordum yarıda kaldı 1 çocuğu var başına bela gibi davranıyor oğlum okula gideli biraz rahatim yoksa hergun bizdeysi ogluda kendide diyet yapıyorum diye gelmedi bu ara çünkü kısır borek pasta kek ister her geldiğine diyeti bıraktım diye her halti yiyecegime inandığı için gelmek istemiş bende tavuk yaptım ona bide yanına pilav salata artık sütlaç koydum yedi gitti bakti ıvır zıvır yok çayda icmedi alındı galiba...O kadar haklısın ki bizlere ayırdıkları o 1 saat o değerli ki anlayamıyorlar ne yazıkki
Bu arada komşu nada ayrı gıcık oldum o ne ya yemek beğenmemek. Ayrıca davetlimiydi sana? Davetliyse olabilir ama çat kapı gelecekse biraz fazla yüz vermişsin canım. Kusura bakma asla karışmak değil niyetim ama yeterince ev işi çocuklar yoruluyorsun. Her dk koşuşturuyorsun.
Lütfen biraz kendine önem ver ezdirme kendini.
Canım ne diyeyim bilmiyorum, akıl verecek en son kişi bile değilim zatenKonuştum anlamadı bağırdım cagirdim anlamadı yiktim döktüm kirdim anlamadı ne b...k yerse yesin artık şuan oturdum ağlıyorum komşunun oğlu da bende anasida yemee gelecekmiş bana hasbam ciğer yemezmis başka bir şey yapar mısın dedi bende misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedim iyice kötü olacak bu işin sonu
Sağol canım ; (Eflal müthiş sin
Karşılığınida aliyosun
Böyle bir durumda ben parasında da olurdum canımYanlış anlaşılmasın ben parasından pulun da değilim yeminle su balığa ayırdığı zamanın sadece 3 birini bize ayirsin istiyorum hepsi bu
Annenler nerdeÇayımı demledim
Kahvaltılık lar
Birde kavurmali yumurta
Kıricam
Kaynanam balık almış istemedi kocambu günde böyle olsun miss:)
Anam lara gidip gelem kesin orda 1 2 kilo vericem temizliği var . Ondan sonra kendi evime gelince ekmeğimı kendim yapicam bakkal satıyor 5 6 dilim TB ekmeği 1 lira .
Canım sefamervenin bunlar. Ordan alıyorum hep. Modanisadan da alıyordum ora pahalı geliyor artık. Burdan gönül rahatlığı ile alabilirsin iade de hiç bir sıkıntı yokÇok güzeller ben de aradım bu tarz ama bulamadım.Netten güvenemiyorum
Onu alıcam galiba eşim olur derseYesili guzelmis canim
Tüh o kadar emek verdin yarışma için dimiBugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Sözde bu akşam ailecek dışarda yemek yiyecektik eşim yine balığa gitti
Bim de bulamadim yarın daha uzakta bir Bim varmis oraya yürüyecegim ananaslarda çok sert ti almadım ama kararliyim bulacagim çünkü canım çok şeker istiyor.Ya bu ara hep görüyorum diyet listelerinde falan nedir bu ananasin hikmeti ki
Ananasli yeşil çay doğadan in dün bimde vardı
Ooh ne güzel gitmiştir yağlar
Tamam canım sağol biraz daha verince bakayımCanım ne diyeyim bilmiyorum, akıl verecek en son kişi bile değilim zaten
Sağol canım ; (
Böyle bir durumda ben parasında da olurdum canım
Annenler nerde
Canım sefamervenin bunlar. Ordan alıyorum hep. Modanisadan da alıyordum ora pahalı geliyor artık. Burdan gönül rahatlığı ile alabilirsin iade de hiç bir sıkıntı yokdene olmazsa gönder.
Onu alıcam galiba eşim olur derse
Tüh o kadar emek verdin yarışma için dimi
Biri büyük toto mu dedi??Yok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorum
İnşaallah istiyorum.Çok güzel ve uygun şeyler oluyor..
Supper
çok açım, bademli tavuk salata mi bekliyorum. ..
Yarışmaya mı katılacaksın canımBugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Onların hepsi eriyecekBiri büyük toto mu dedi??
Ben ben beni en birinci yazın :)
Ooo senin komşu yüz verince astar isteyen cinstenmişDavetli değildi balım eşimi gormus oğlunu oyun oynasın diye bize göndermiş eşi geç gelecekmiş benim ki de yok ya pasta börek kısır falan bekledi benden temizlik yapıyordum yarıda kaldı 1 çocuğu var başına bela gibi davranıyor oğlum okula gideli biraz rahatim yoksa hergun bizdeysi ogluda kendide diyet yapıyorum diye gelmedi bu ara çünkü kısır borek pasta kek ister her geldiğine diyeti bıraktım diye her halti yiyecegime inandığı için gelmek istemiş bende tavuk yaptım ona bide yanına pilav salata artık sütlaç koydum yedi gitti bakti ıvır zıvır yok çayda icmedi alındı galiba...
Eşim ya anlayacak ya anlayacak yoksa aonuniyi değil artikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?