Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Ellerine sağlık canımHayırlısı olsunN e zaman eklersin

Anam lara kemerburgaz da
Aynı ildeyiz
Ama bana baya uzak

Yaa canım yine iyi yapmışsın. Çok fazla gelmesin zaten evine böylesi düşüncesizlik diz boyu. Yapma kuzum ya gercekten yarin bir gün bişey olsa asla böyleleri seni düşünmez emin ol.
Eşinlede konuş diyeceğim de konuşmuşsun ama çare olmamış.
Gece konuşur diyorsun o zaman dök içini sakince.
Çocuklara o kadar iyi geliyor ki baba ile vakit geçirmek yüzlerindeki ifade değişiyor.

Bugün artık işe gotureceksin dedim aldı gitti ise akşama kadar beraber vakit geçirdiler başka çare kalmadı çünkü akşam gelsin alacağım karşıma yine konuşacağım bakalım 1 ayda ne degisecek

Peki @MiuLego hanımmmm. Yürüyüş yapıldı en tempolusundan. Oğlani uyutup bölgesel bişeyler yapıcam şimdi. Iflahimi kuruttun kız
İncecik yapacaaaaağğğğmmmmm seni
İşte birşeyler yiyesin gelince o bacaklarının titreşimi düşün çakıllll
Benim iki dizim vardı takım için onları bıraktım @MiuLego sana feda olsun kız.
Ama bedenindeki değişimi görünce mutlu olcaksın sonra

Annen hasta mı canım niye srn temizliyorsun evini?

Geçen sene düştü topuğu kırıldı çok çekti 3 4 ay alçı sonra si daha beeter daha yeni yeni yürümeye başladı. Her gittiğimde birşeyler yapmaya çalışıyorum çok zorlaniyor. Çok üzülüyorum . O yüzden gittiğimde 2 hafta kalicam eve 2 katlı temizliği cidden zor bizimkilerde kalabalık işi zor kadının.

Whiteblacklife canim esini karsina az ciddi ciddi guzel guzel konus ...biseyde diyemiyorum ama hergun hergun ne balığı cocuklarinin senin esine ihtiyaci var... ne kadar stresi var ki at at bitmiyor balikta....
Konuştum iyilikle olmadı bağırdım cagirdim olmadı bardak çanak ne varsa kirdim olmadiii bekleyeceğiz 1 ay bakalım ne değişecek

Bu erkeklerin çoğu bencil, fırsat bulunca çok iyi kullanıyorlar. Benimki gelmedi hala sabah sınava gitti öğleden sonra da vardı. Bir ara aradı eksikleri alıp geliyorum dedi üstünden beş saat geçti. Arayıp nerdesin diye sormuyorum hiç artık bir yılı geçmiştir. Çocuklar babam ne zaman gelecek diye soruyor sürekli. Bu konuda çok dedim bugün baba diye kapıya koşan çocukların çok değil beş on yıl sonra odalarına kaçacaklar eyvah diyeceksin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…