Ellerine sağlık canımBugun baligi temizlerken misafir geldi ne kismetliymis. Zar zor resimlerini cektim. En son pismis resmini gizli sakli mutfaga tabagimi goturup cektim artik o kadar ugrasmistim. O da kaymis foto biraz napalim saglik olsun. Misafirler cok begendi ama.
Yarısını bana kargo yap lütfen yaaaBiri büyük toto mu dedi??
Ben ben beni en birinci yazın :)
Bahçeli evde doğdum büyüdüm, büyük nimet kesinlikle.Erkekler hep oyle canim biseyden insanı guzel soğutuyorlar... ama terasli mi bahceli mi ev dersen kesinlikle bahceli ev mis gibi benimde hayalim
Hadi hazır bir tane buldunYarısını bana kargo yap lütfen yaaa
Canım ne diyeyim bilmiyorum, akıl verecek en son kişi bile değilim zaten
Sağol canım ; (
Böyle bir durumda ben parasında da olurdum canım
Annenler nerde
Canım sefamervenin bunlar. Ordan alıyorum hep. Modanisadan da alıyordum ora pahalı geliyor artık. Burdan gönül rahatlığı ile alabilirsin iade de hiç bir sıkıntı yokdene olmazsa gönder.
Onu alıcam galiba eşim olur derse
Tüh o kadar emek verdin yarışma için dimi
Yaa canım yine iyi yapmışsın. Çok fazla gelmesin zaten evine böylesi düşüncesizlik diz boyu. Yapma kuzum ya gercekten yarin bir gün bişey olsa asla böyleleri seni düşünmez emin ol.Davetli değildi balım eşimi gormus oğlunu oyun oynasın diye bize göndermiş eşi geç gelecekmiş benim ki de yok ya pasta börek kısır falan bekledi benden temizlik yapıyordum yarıda kaldı 1 çocuğu var başına bela gibi davranıyor oğlum okula gideli biraz rahatim yoksa hergun bizdeysi ogluda kendide diyet yapıyorum diye gelmedi bu ara çünkü kısır borek pasta kek ister her geldiğine diyeti bıraktım diye her halti yiyecegime inandığı için gelmek istemiş bende tavuk yaptım ona bide yanına pilav salata artık sütlaç koydum yedi gitti bakti ıvır zıvır yok çayda icmedi alındı galiba...
Eşim ya anlayacak ya anlayacak yoksa aonuniyi değil artikkkkkk
Hemen, eşime bir yarısını sana da öteki yarısını gönderiyorum, herkese yeter benimkiYarısını bana kargo yap lütfen yaaa
Annen hasta mı canım niye srn temizliyorsun evini?Anam lara kemerburgaz da
Aynı ildeyiz
Ama bana baya uzak
Göğüs 82Hemen, eşime bir yarısını sana da öteki yarısını gönderiyorum, herkese yeter benimki
Ölçüleri vereyim siz anlayın.
Göğüs 85
Bel 72
Kalça 102
Hemen, eşime bir yarısını sana da öteki yarısını gönderiyorum, herkese yeter benimki
Ölçüleri vereyim siz anlayın.
Göğüs 85
Bel 72
Kalça 102
Bugün artık işe gotureceksin dedim aldı gitti ise akşama kadar beraber vakit geçirdiler başka çare kalmadı çünkü akşam gelsin alacağım karşıma yine konuşacağım bakalım 1 ayda ne degisecekYaa canım yine iyi yapmışsın. Çok fazla gelmesin zaten evine böylesi düşüncesizlik diz boyu. Yapma kuzum ya gercekten yarin bir gün bişey olsa asla böyleleri seni düşünmez emin ol.
Eşinlede konuş diyeceğim de konuşmuşsun ama çare olmamış.
Gece konuşur diyorsun o zaman dök içini sakince.
Çocuklara o kadar iyi geliyor ki baba ile vakit geçirmek yüzlerindeki ifade değişiyor.
Aslında iyi birisi ama işte bu kötü huyu var evde yemek yapmayı sevmiyor nerede denk gelirse orada yiyor oğluna bile useniyor yemek yaparken farklı biraz ıvır zıvır a da eli yakismaz yapamıyor bir türlüOoo senin komşu yüz verince astar isteyen cinstenmiş
Gecmis olsun kuzum.Sağol canım nevrestem
İncecik yapacaaaaağğğğmmmmm seniPeki @MiuLego hanımmmm. Yürüyüş yapıldı en tempolusundan. Oğlani uyutup bölgesel bişeyler yapıcam şimdi. Iflahimi kuruttun kız
Bugün sabahtan basladim
Sabah 5 mil Leslie yaptım bacaklarım titreşim yine ceza olsun diye
Saat 14 de ananas ve ananasli yeşil çay aramak için 3 market gezdim toplam
2 saat büyük marketler ve yürüyerek
gittim hepsine. Şuan benim ağrıdı resmen.
@MiuLego @begum75 daha fazla yapamayacagim yarın yine yaparım
Benim iki dizim vardı takım için onları bıraktım @MiuLego sana feda olsun kız.
Boy 160Boy kilo :)
Annen hasta mı canım niye srn temizliyorsun evini?
Konuştum iyilikle olmadı bağırdım cagirdim olmadı bardak çanak ne varsa kirdim olmadiii bekleyeceğiz 1 ay bakalım ne değişecekWhiteblacklife canim esini karsina az ciddi ciddi guzel guzel konus ...biseyde diyemiyorum ama hergun hergun ne balığı cocuklarinin senin esine ihtiyaci var... ne kadar stresi var ki at at bitmiyor balikta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?