- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Hedef kılon:)Boy 160
Kilo 60,5
14 zeytinsabah 1 Trabzon hurması
kahve
kahvaltı 11:00
2 wasa
14 zeytin
2 kk peynir
3_4 dlm sucuk
kuru biber kavurması
akşam 17:00
bademli ızgara tavuk salata
1.5 lt su
dukan birası yaptım ama 1 bardak içtim sadece
Aynen çakılım isteyince yaparsın o yemekleri ağzının önğne getirseler elinle itersin gerçekten bak :)Cuma günü hiç giremedim ki listeye ekle yapacam diyecem arkadaşlardan biri 10.000.000 luk bir hata yaptı hayatım kabusa döndü duzeltecegim diye kalp atislarim 140 in altına inmedi musteri canımızı okuyacakti. Bi de arada geçmiş mesajları bulamıyorum bir anda son sayfaya geliyor. Aklım hep sizde kaldı . Bu cuma dan sonra ben de varım listede hedefim haftada en enkaz 2 kilo vermek hazır spor da yapmaya basladim hirslandim. Kola yi nasıl bıraktım sırada abur çuburu da birakacagim hep sağlık hep sağlık dün gece aklım başıma geldi hakliydiniz yemenin sonu yok
Kulağıma fısıldaBugün Bugünkü tartı kötü yine de bildirim mi
Sağol kuzummmm bugün yarın uyku yok banaUykusuz geceler ozaman allah zihin acikligi ve kolaylik versin bir çırpıda bitsin @MiuLego
bana gelsin
52 :) :)Hedef kılon:)
Çok geçmiş olsun canım, iyi yaparsın tabi. Benimde anneme içim gidiyor ama annem aman kızım sen çocuklarına bak diyorGeçen sene düştü topuğu kırıldı çok çekti 3 4 ay alçı sonra si daha beeter daha yeni yeni yürümeye başladı. Her gittiğimde birşeyler yapmaya çalışıyorum çok zorlaniyor. Çok üzülüyorum . O yüzden gittiğimde 2 hafta kalicam eve 2 katlı temizliği cidden zor bizimkilerde kalabalık işi zor kadının.
Ay canım ya kahkaha arttırdın banaYıllar içinde Jennifer Lopez’den banu alkana evrildim
Masallah sizlere cok sabirlisiniz mutlaka sonunda kazanan siz olacaksınızBu erkeklerin çoğu bencil, fırsat bulunca çok iyi kullanıyorlar. Benimki gelmedi hala sabah sınava gitti öğleden sonra da vardı. Bir ara aradı eksikleri alıp geliyorum dedi üstünden beş saat geçti. Arayıp nerdesin diye sormuyorum hiç artık bir yılı geçmiştir. Çocuklar babam ne zaman gelecek diye soruyor sürekli. Bu konuda çok dedim bugün baba diye kapıya koşan çocukların çok değil beş on yıl sonra odalarına kaçacaklar eyvah diyeceksin diye.
Hemen ekleyeyim mi. Yarin vaktim olmaz sanki. Once resimleri sonra yazilari mi yapiyim yoksa ayni anda mi nasil yapicam bi bakiyimEllerine sağlık canımHayırlısı olsun N e zaman eklersin
Senden memnunum ama beni hiç gaza getiremiyorsun
2 gün az mı
Artık böyle hatice hanımmmm
Listelisiniz artık harica hanımmmmm
Spor yapıldı mı hatice hanımmmmmmm?
Anaaam kıyamam
Sinire bağlı çıktıııı
Ayyyyy nefsim kuzum Allah kolaylık versib
Ya hahahahahahhahahahaah
Ne zaman sallatıyon kuzum bekliyoz yaaaa
Ne yap? Yeme
midesu
Evet yaaa. Nasil bi gundu anlamadim her seyi alelacele yaptimCanım ne diyeyim bilmiyorum, akıl verecek en son kişi bile değilim zaten
Sağol canım ; (
Böyle bir durumda ben parasında da olurdum canım
Annenler nerde
Canım sefamervenin bunlar. Ordan alıyorum hep. Modanisadan da alıyordum ora pahalı geliyor artık. Burdan gönül rahatlığı ile alabilirsin iade de hiç bir sıkıntı yokdene olmazsa gönder.
Onu alıcam galiba eşim olur derse
Tüh o kadar emek verdin yarışma için dimi
Pazar menüm
Kahvaltı 11.30
Bi dilim peynir
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Marul
Az bişey badem
Yemekten önce soğan kürü
Akşam 18.30
Bi tabak yeşil mercimek çorbası
4yk pırasa
Salata
Ayran
2 litre su
70 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegonehirnil111 Shut Up
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?